Zor mu

Açıkçası 20 li yaşları geçmiş bı insanın sanmıyorum hayatından kimsenin geçmemiş olmasını. Zaten bı insan belli bı yaşa gelip de hiç sevgilisi olmamışsa o zaman problem oluyor. İnsan yaşadıkça tecrübe kazanıyor hiç bişey yaşamamıs bı erkek bı kadına nasıl davranilir nasıl konuşulur bilemez. Kadın ruhundan anlamaz. Her ilişki de illa ki cinsellik yaşanmıyor eğer korkutugunz şey buysa. Cinsellik yaşamadan bı ilişki yaşamış insanlarda var. Ki en güzeli o . Yoksa sen tecrübesiz o tecrübesiz bu ilişki nasıl gidecek. İlk rüzgarda savrulursunuz. Dustugunuzde birinin güçlü olup kaldırması lazkm

Hiç sevgilisi olmamış ama birkaç kişiyle tanışmak amacıyla çıkmış ve/veya hiç sevgilisi olmamış ama aşık olmuş biri de kriterlerinize uyuyor mu?

Zor değil ama bence geçmiş geçmişte kalmalı (o kişinin geçmişte yaşadıklarını kaldırabilecek olmanın limiti tabiki sizde).

Zor,sevgilisi olmasa bile konuştuğu olmuştur. Hepimiz insanız. Hepimizin sevdiği,konuştuğu,sevdiği birisi olmuştur. Bu imkansıza yakın zor

Yoo gayet isteğiniz de haklısınız. Siz kimseyle yaşamadığımız duyguları eşinizle yaşamak istiyorsanız ondan da beklemeniz gayet haklı o yüzden bol bol dua edin..

Çok farklı durumlar olabilir, değişik.
Yani şöyle söyleyeyim, benim de eşim le tanışana kadar hiç sevgilim olmamıştı. Gayette sosyal bir arkadaş çevrem vardı. Laf geliyordu arada şu çocuk seni çok beğenmiş, şu seninle tanışmak istiyor falan diye. Bende de biraz önyargı vardır, sakın yanlış anlamayın boyuna posuna tipine değil hareketerine tavrına arkadaş çevresine bakıyordum kafamda evet veya hayır olarak oluşuyordu hemen. Ben de çok isterdim evleneceğim kişinin benim gibi daha önce hiç sevgilisi olmamış olsun. Ama eşimle tanıştığım da o çok psikolojikman bunalmış bir dönemden geçiyordu. Bir kız arkadaşı varmış 3 ay konuşmuşlar, ama flört evresinden ileriye gitmemiş. Yani aşkımlı falan konuşmazdım hiç diyor, tanıma evrem uzun sürdü diyor. Haftada bir kere dışarıda ortak bir program belki yapardık diyor. Hiç seni seviyorum falan dememiş, kafamda tartıyordum sürekli boş yere de umutlandırmak istemiyordum diyor. Her neyse en sonunda kız bazı yanlışa tavırlar da bulunmuş, eşime asla olmak istemeyeceği bir duruma sokmuş. O günden sonra kesip attım diyor. Daha sonradan psikolojikmen bunalıma girmiş işte ben kimseyi sevemeyecek miyim kafama göre birini bulamayacak mıyım diye. O ara benle tanıştı:)
Yani şimdi ben bu adamı benden önce ilişkisi olmuş diye ret mı edeyim.

Benden önce bir ilişkisi olur ciddi ciddi konuşurlar, onu unutabilir mi onu kafasında tamamen bitirdi mi diye düşünürsün. Ben de o hiç olmadı işte.
Anlatmak istediğim durum buydu senin karşına çıkacak kişiye kalmış yaşadığın durum.

Zor ama imkansız değildir herhalde ...
İnsanların senden önce birilerini sevmiş olmasida bir kusur ,bir günah değildir ayrıca.

Benim daha önce sevgilim olmadı ve kıskanç bir insanım bu yüzden çıktığım kişinin de hiç sevgilisi olmamış olsun istiyorum. Öyle birinin olması zor mu
Olabilir niye olmasın ama bu konuyu çok buyutmeyin neticede kimse ayrılmak için hayatına birini almıyor kişi bugün biriyle yarın başka biriyle olmuşsa o sorun tabiki ama biriyle evlenmek için yola çıkar sonra bakarki doğru insan o değil napsin hayatında ki ilk kişi yanlış insansa. Yani böyle ön yargılar taşımayın .
Ben kendim eşimin hayatındaki ilk kişi olmak istedim hayatıma da kimseyi almamıştım eşimin de hayatında kimse olmamış . Şuan evliyiz mutluyuz ama eğer eşimin hayatında başkası da olmuş olsaydı bu ondan vazgecmemi gerektirmezdi. Zaten sormadım da çünkü onun benim için doğru insan olduğunu anladım . Kıskançlık başka takıntı başka paranoya başkadır eğer bu kadar önemsiyosaniz önce kendinize doğru kavramı bulun çünkü bu söylediğiniz şey kıskançlık değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…