- 7 Şubat 2018
- 39
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi Guldenmuti
-
Serbest meslek derken ne gibi mesela
Benim çok güzel mesleğim var ama kızıma kıyamıyorum bana çok düşkün biraz kenarda paramıx var onu yiyip duruyoruz. Bişeyler yapmak istiyırum ama çaresizimKv sacmalamis, adamin hayatini mahvetmis resmen.
Bilemedim, aklima verilecek tavsiye gelmedi. Metin olun, sizin mesleginiz varsa bebegi babasina birkip siz calisabilirsiniz esiniz is buluncaya kadar. Allah yardimciniz olsun.
Benim çok güzel mesleğim var ama kızıma kıyamıyorum bana çok düşkün biraz kenarda paramıx var onu yiyip duruyoruz. Bişeyler yapmak istiyırum ama çaresizim
İşverenlerin yarım gün kabul edeceğini hiç sanmıyorum ama araştırıcam. Birde şöyle bişey var kv bizde kalıcak yine zaten en büyük sıkıntı da buMeslegini part time yapamaz misin?
Haklısınız eşimle konuşucamValla konu sahibesi, bebeginiz 1 yasinda pekala KV/anneye birakmayi dusundugunuze gore bence pekala babasina da birakabilirsiniz. Esiniz is bulana kadar calisin, ondan sonrasina duruma gore bakarsiniz. Su anda en azindan evinize para girsin biraz ferahlayinca da esiniz ne yapacak oturur konusursunuz.
İşverenlerin yarım gün kabul edeceğini hiç sanmıyorum ama araştırıcam. Birde şöyle bişey var kv bizde kalıcak yine zaten en büyük sıkıntı da bu
Bizde kalmayı çok seviyor gündüz oturmayabtorun sevmeye geldiğinde bile pijamasını alır gelirMadem kalicak bebege de baksin o zaman? Bir de niye sizde kaliyor, bunca derdinizin arasinda neden KV cekiceksiniz bir de?
Pardom yanlış anlaşılma oldu yarım gün bile bakıcak olsa bizde kalır evine gitmezMadem kalicak bebege de baksin o zaman? Bir de niye sizde kaliyor, bunca derdinizin arasinda neden KV cekiceksiniz bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?