Zor zamanlar ne zaman biticek

Guldenmuti

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
39
9
16
35
Tam 27 aralık 2017 tarihinde sabah kapı çaldı hayatımda açtığım en berbat misafirdi 2 tane polis kocamı soruyor savcıya ifade vermesi gerekiyormuş. Elimin işte olduğunu söyledim işyerini tarif ettim gittiler işyerine. Hemen eşimi aradım durumu anlattım sesi ağlamaklı oldu bana belli etmek istemedi işyeri evimize yakındı hemen yanıma geldi. Beni sakinleştirdi onu hiç öyle görmemiştim hala içimi burkuyo o hali. Geçmişteki hatalarından dolayı kullandğı birtakım kötü maddelerden ötürü annesi ihbar etmiş tedavi olsun diye tam 5 yıl sonra geldi polisler. Hemen babam eniştem adliyeye gittiler telaşla telefon bekliyırum ama gelmiyor. Babamı yeniden aradım kızım 3 5 gün kalıcakmışmdedi o an herşey bitti sanki onon. Evindenn uzakts uyuycak olmasınbeni yıktı. Kızım o zamanlar 3 aylıktı şimdi 1 yaşında. Neyse 10 gün sonra eşim çıktı ne kadar utanıyırum blemezsiniz aileme karşı. Bizi görünce çok ağladı. Eşim işsiz Kaldı dükkan açmsk istedi bulamadık en son babamla ortak olmaya karar verdiler ama keşke olmasaydı babamla nerdeyse yumruk yumruğa geldiler bu durum bemim için çok zor eşim dükkandan ayrıldı. Ama babam bizençok haksızlık yaptı yoksa eşimi affetmezdi beni utandırıcak şeyler .Yaptı kardeşim kasadan ppara çaldı ama onun arkasında durdu ders vermesi gerekirken dahabbirsürü şey. Aylar oldu eşim halen işsiz babamla halen konuşmuyorlar bana aaağırngeliyo. Çok zor durumdayız ben çalışamıyorum annem hasta bebeğğme bakamax kayınvaldem uzakta oturuyo ancak gelip bizde kalıp bakabilirmiş ama kayınvaldem bizdenkalırsa evliliğim tehlikeye girer ççünkü kadının kızları bile annelerine ddayanamıyo. Çıkmazdayım kafayı yiycem.4

5 yıl önce 5 ay yatmış çıkmış yargıtaydaymış. Bende anlamıyrm bu konulardan

Allah yardımcınız olsun. Herkesin bi sınavı var şu dünyada. Boşuna dememişler imtihan dünyası diye. Dua edin inşallah geçicektir bu günleriniz de

Tam bende bu konuyu açıp açmamak için düşünüyordum.
Bir yakınım,çok yakınım uyuşturucu madde satma ve bulundurmadan dolayı cezaevine girdi,kaç gündür kafamızı kurcalıyor ne olacak diye. Sizinki içicilikten yargılanmış belli ki. İyiki çıkmış utanmanıza gerek yok. Sonuçta kvnizin yaptığı bir hata bu.

Kv sacmalamis, adamin hayatini mahvetmis resmen.

Bilemedim, aklima verilecek tavsiye gelmedi. Metin olun, sizin mesleginiz varsa bebegi babasina birkip siz calisabilirsiniz esiniz is buluncaya kadar. Allah yardimciniz olsun.

Kv sacmalamis, adamin hayatini mahvetmis resmen.

Bilemedim, aklima verilecek tavsiye gelmedi. Metin olun, sizin mesleginiz varsa bebegi babasina birkip siz calisabilirsiniz esiniz is buluncaya kadar. Allah yardimciniz olsun.
Benim çok güzel mesleğim var ama kızıma kıyamıyorum bana çok düşkün biraz kenarda paramıx var onu yiyip duruyoruz. Bişeyler yapmak istiyırum ama çaresizim

Benim çok güzel mesleğim var ama kızıma kıyamıyorum bana çok düşkün biraz kenarda paramıx var onu yiyip duruyoruz. Bişeyler yapmak istiyırum ama çaresizim

Valla konu sahibesi, bebeginiz 1 yasinda pekala KV/anneye birakmayi dusundugunuze gore bence pekala babasina da birakabilirsiniz. Esiniz is bulana kadar calisin, ondan sonrasina duruma gore bakarsiniz. Su anda en azindan evinize para girsin biraz ferahlayinca da esiniz ne yapacak oturur konusursunuz.

Valla konu sahibesi, bebeginiz 1 yasinda pekala KV/anneye birakmayi dusundugunuze gore bence pekala babasina da birakabilirsiniz. Esiniz is bulana kadar calisin, ondan sonrasina duruma gore bakarsiniz. Su anda en azindan evinize para girsin biraz ferahlayinca da esiniz ne yapacak oturur konusursunuz.
Haklısınız eşimle konuşucam

Back
X