Zor

Bilmiyorum destekte alıyorum ama düzelmiyorum
Psikoloğu bende denedim işe yaramadı ama değişim kafada başlıyor düşüncede bi silkelenin ve hayata devam edin daha çok sosyal olun düşünmeye vaktiniz olmasın işte sorunda bu vakit bolluğu boş kalınca insan keşkeler sarıyor etrafını

Elbette hemen evlenmek zorunda değilsin ki. Ancak şuna emin ol, neye inanırsan bir gün onu yaşarsın. İnsanlar zihnin gücünün tam olarak farkında değil, kendini aşağı çekmek istersen bunu bir düşmana ihtiyaç duymadan zihninle yaşarsın. Babanın boşluğunu kimse dolduramaz zaten, bu hayatta herkesin yeri ayrıdır kimse de kimsenin boşluğunu dolduramaz. Ancak baba yokluğu çeken, hiç uğruna öldürülen o insanların bir sürü evladı var ve bazısı simasını bile hatırlayacak yaşta değil.. Sen de ben de birkaç dk sonra ölebiliriz ve yerimizi muhtemelen hayatında dolduramayacak insanlara sahibiz. Herkes bize bu yoklukta öfke mi duymalı? Bunu birazda doğanın, kaderin, hayatın artık ne dersen onun akışı olarak gör. Hepimiz için son belli. Şimdi kısıtlı zamanının kontrolünü eline almak var. Gerekirse ağla bağır kız babana ama bu yaşanacaktı şimdi olmasa sonra bunu da anlamalısın ve kesinlikle psikologa devam et, bırakma

ben sosyal olmaya çalışıyorum ama olmuyor. Disarlarda falan birden ağlıyorum. Aglayasim geliyor. Boğuluyorum duramıyorum. Bir şey yapamıyorum bilmiyorum çok zor

kabullenmek istiyorum ama kabullenemiyorum içimde bir nefret var o nefreti atamıyorum saatlerdir yürüyorum ama olmuyor alışveriş yapıyorum olmuyor psikiloga gidiyorum sinirli geliyorum rahatlamıyorum. Anlattıkça daha çok batıyorum rahatlamıyorum. Napicagimi şaşırdım

Anlattıkça üzülüyorsun, üzülüyorsan daha çok anlat, ağla çok ağla at içindekileri ama hep anlat sakın susma. Bizlere de anlat ama psikologuna muhakkak anlat olur mu? Herşeyin zamanı var şu an ilk aşamadasın, merdivenin sonuna geldiğinde kendini keşfedeceksin inan buna

Zaten artık kapatacak halim kalmadı. Hayatını nasıl düzene sokacağım bilmiyorum. Bunlar nasıl geçecek bilmiyorum.

Çocukluğunda edindiğin hislerle yüzleşmelisin.Lütfen içinde bir anda oluşan o duyguyla tam da o anda yüzleş.Neden şu anda bunu yaşıyorum diye.Cevabini bulmaya çalış ve bulursan da kendini o zaman böyle hissettim ama bu hissimin şimdiyle bir bağlantısı yok de.Ağla öfkelen bâğir çağır.psikologla terapini ihmal etme.Ilaçlarini düzenli almayı da ihmal etme.Burdan da bol bol paylaşım yap.Hayatini güzel hislerle dolduracağın insanlarla ya da etkinliklerle geçirmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…