Basiniz sagolsun. Intihar etmenin genelde birileriyle alakasi olmuyor ne yazik ki. Depresyon, tedavi edilmezse olumcul bir hastaliktir. Babaniz da depresyon hastaliginin kurbani olmus.
Sizin de mutlaka bir psikolog yardimi almanizi oneririm
Sizinle değil babanızın kendisiyle alakalı bir durum.babanız anlattığınız kadarıyla sadece size değil genelde kimseye sevgi beslemeyen bir adammış. Allah sizlere ömür versin.Merhaba bunları yazmak benim için kolay olmayacak ama yazıcam belkı çok kotu yorumlar gelecek sen fakesin belki başka şeyler ama artık anlatmam lazım. Sımdi benim çok sorunlu bir çocukluğum geçti. Annemle babam birbirini sevmezdi. Sevilmeyen bir ailede büyüdüm. Çocukken baya sorunluydum. Bunları neden anlatıyorum bilmiyodum ama taşıyamıyorum. Neyse bütün sene depresyon üzüntü ve sıkıntı ile geçti koskoca 18 sene birbirini sevmeyen insanlar arasında. Babamı bende sevmezdim. Yalan yok çok kotu davranışları vardı. Kahveden çıkmazdı parayı oraya verırdı evde ekmek olmayan günler oldu falan baya kötü şeyler oldu ama maalesef hatırlayamıyorum . Bazı şeyler beynım silmiş. Ve en kötüsü yaşandı bır gün intihar etti. Ve ben hiçbir şey hissetmedim. Hiç canım yanmadı. Çünkü bızım ilişkimiz önceden olmuştu. Hani olmesı bir şeyi degiştirmedi. Sadece beden olarak yanımfan ayrıldı. Ben bunları kimseye anlatmadım anlatamadım. Hatta bır konu açmıştım bu konuyu açıklayacaktım ama açıklayamadım. Şimdii o zamnlar dert olmayan şey gözüme dert oluyor. Beni sevse intihar etmezdi diyorum. Demekki beni sevmemiş.
çok teşekkür ederim sağolunfakelik bir durum değil ki anlattığın.
İntihar eden kişinin psikolojisini bilemezsiniz. Eminim çok farklı şeyler yaşadı da intihar etti. Yoksa kimse kolay kolay canına kıyamaz. Kötü düşünme. Dua et onun için. Umarım atlatırsın.
onunda sıkıntıları vardı ama mesela benimde intihar edesim geliyor annemi düşünüp vazgeçiyorum bilmiyorum zor bir durumCanım öyle değilki
İntihar edenlerin hayatlarında sıkıntı oluyor sevdikleri olsa da olmasa da sıkıntıların altından kalkamadıkları için ona yöneliyorlar
Seni sevmemesi değil sebep emin ol
onunda ruh sağlığı çok Iyı degıldı kabul ediyorum. Ya da artık bazı şeyleri anlamam lazımSizinle değil babanızın kendisiyle alakalı bir durum.babanız anlattığınız kadarıyla sadece size değil genelde kimseye sevgi beslemeyen bir adammış. Allah sizlere ömür versin.
Öyle değilonunda sıkıntıları vardı ama mesela benimde intihar edesim geliyor annemi düşünüp vazgeçiyorum bilmiyorum zor bir durum
Kimbilir ne derdi vardı içine atıpta içinde büyüttüğü kim bilebilir ki! Kendi canına kıymış olması sizi sevmediği yada değer vermediği anlamına gelmez! Yakın tarihte yaklaşık 3 ay önce çok sevdiğim bir tanecik teyzem intihar etti ve bunu yapacak bir kadın değildi 4 çocuğu vardı bir kez bile vurmadı çocuklarına her istediklerini yaptı çocuklarından kıyıpta bir bardak su istemezdi yorulur diye ve kocası ile de çok iyiydi ne olduysa bir gün intihar etti ve biz nedenini bilmiyoruz tek bildiğimiz çocuklarını çok severdi ve bunu yapacak insan değildimalesef bu intihar vakaları burada da çok arttı
teyzem bize hiç birşey söylemedi sürekli ağlıyormuş iki ay kadar hergün ağlamış bir müddet sonra ağlamaları da kesilmiş yani bize bir tane çocuğu da annemiz iyi değil psikolojisi bozuldu dese biz onu bi şekilde o düşüncelerden uzaklaştırıldık ama kimse demedi hep demiş öldürücem kendimi diye ama kimse inanmamış galiba! Problem olarak maddi sorunlar olduğunu söylediler ama ödenmeyecek bir Mebla değildi borçları birde bel fıtığı vardı onda da iki yıl ağrı içinde yaşadı Ve bence başka problemler de var ki bu kadın hayatından bıkmış bunalmış iki çocuğu evliydi iki tanede küçük kızı vardı 13-15 yaşında Ve çok sevdiği kızlar uyurken yapmış yapacağını bu durumu kabullenmekte zor sanki hiç ölmüş gibi düşünemiyorum onuCiddi mi sebebi öğrenemediniz mi? Çok ilginç..
başınız sağolsun ne desem boş Allah ganı gani rahmet eylesınKimbilir ne derdi vardı içine atıpta içinde büyüttüğü kim bilebilir ki! Kendi canına kıymış olması sizi sevmediği yada değer vermediği anlamına gelmez! Yakın tarihte yaklaşık 3 ay önce çok sevdiğim bir tanecik teyzem intihar etti ve bunu yapacak bir kadın değildi 4 çocuğu vardı bir kez bile vurmadı çocuklarına her istediklerini yaptı çocuklarından kıyıpta bir bardak su istemezdi yorulur diye ve kocası ile de çok iyiydi ne olduysa bir gün intihar etti ve biz nedenini bilmiyoruz tek bildiğimiz çocuklarını çok severdi ve bunu yapacak insan değildimalesef bu intihar vakaları burada da çok arttı
bende majör depresyon var bunca sene üstünü örttüm kapattım ve toparlanacak gucum kalmadı burayada başka çıkış noktam olmadığı için yazdım. Toparlanmayı bende ıstıyorum ama toparlayamıyorumbaşın sağ olsun canım ama artık toparlan geçmişle yaşamayı bırak yoksa hep orda kalırsın sınavına odaklan odaklanki mesleğin ve eğitimli bi eşin olsun eşini iyi seç
tamam canım ama artık olumsuz cümleler kurma olumsuz düşünme kendi hayatını daha fazla yokuşa sürmebende majör depresyon var bunca sene üstünü örttüm kapattım ve toparlanacak gucum kalmadı burayada başka çıkış noktam olmadığı için yazdım. Toparlanmayı bende ıstıyorum ama toparlayamıyorum
bilmiyorum nasıl düzeltmem gerekiyor zortamam canım ama artık olumsuz cümleler kurma olumsuz düşünme kendi hayatını daha fazla yokuşa sürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?