- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet guzel sevismissiniz, adam sizi terkedince de adı "zoraki" olmuş. Ha adam
Şerefsizmis o ayri
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayır terkedince zoraki falan olmadı onunla konuştuğumuzda bunu kendide kabul ediyor zaten! Biz ileriye yönelik görüşüyorduk onunla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
yapamadım emniyet görevlisi
Eşim değil ondan ayrıldım.Bu durumumu kullandı zaten
Hayır terkedince zoraki falan olmadı onunla konuştuğumuzda bunu kendide kabul ediyor zaten! Biz ileriye yönelik görüşüyorduk onunla
nasıl yani adam senle zorla birliktemi oldu....yani sana tecavüz etti![]()
Kardeş iyi misin ya tecavüze ugramışsın, şikayet etmek yerine bir de tecavüzcüm benden ayrıldı diye üzülüyor musun? Çokta zorla olmamış o zaman?
Neyi kullandı canım? Sen yatak ortamı neden yaratıyorsun madem?
Ulu orta olmadı ya defalarca?
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
iyide ilki recavüz da diğerleri ne peki. neden izin verdinizBundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
aynen öyle....
saçından tutup arabaya atıp ormana götürmediyse
Tecavüz bir kere olur ve üzerinde darp izleriyle rapor alınması lazım.
Reşit biri defalarca bunu yapıyor ve ayrıldıktan sonra zorla diyorsa bu tamamen adamın bunu kullanması değil bunun ayrılığı kullanması ve kendini mağdur göstermesidir.
Kadınların bunun üzerinden mağdur sanatı yapması çok sinir bozucu.
Sakin ol bebiş korkcakk![]()