Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sayfada yamiş kisa kisa galiba dalga geciyot konuyu acti bizi seyrediyirAy abla bunları nerede yazmış bir sen okuyorsun sanki ayrıntıları![]()
Ay abla bunları nerede yazmış bir sen okuyorsun sanki ayrıntıları![]()
Adam sevgilin, seviyorsun belki o da seni seviyor, peki zorla birliktelik nasil oluyor?
Tehdit mi etti, elinde ciplak resimlerin mi vardi? Peki boyle olduysa bile neden tehditlerine boyun egdin? Seni gercekten seven insanin sana istemedigin biseyi yaptirmayacagini bilmiyor musun?
Neden ayrilmak istedi peki, bi neden soyledi mi sana?
adamın emniyet görevlisi olmsası neyi degiştirir ben onu anlayamadım bir kere olur evet zoraki olur onun adı tecavüzdür ve yasada yeri vardır gidip rapor alıp şikayetçi olursun yani defalarca zoraki neden olsun anlamadım![]()
Bazi kadinlarda stockholm sendromu hep var. bu karsisindaki kisinin ne yada kim olduguyla ilgisi yok. Sadece bir kurban lazim. Cok tanidim boylelerini.
Bana guvensin diye birlikte oldum.
Tecavuz etti ama sustum, ciddi iliski yasanir sandim.
Bir kere vurdu affettim onemsemedim
Falan felan...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alakasız olcak ama sizin iş olayı ne oldu :26:
naptın yasemin
buda bi seçenek tabiki
![]()
Zamanla ısınmış olaya ablası...![]()
Bence sözde aşkın şarabından falan içmiş olsa gerek.Kırmızı şarappBirden çarpmış demek ki ne olduğunu anlamamış adıda zorla olmuş ?
![]()
Ama napim zoraki deyince insanin aklina her sey geliyor
Nuri alcolarin, tecavuzcu coskunlarin filmleriyle buyuduk biz![]()
zaman herşeyin ilacı diye boşuna demiyorlar. Yeri geliyor Vajinismus'un bile![]()
Bence sözde aşkın şarabından falan içmiş olsa gerek.Acaba uyku ilacı falan mı atıyordu?
Kafamda deli sorular..
![]()