- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecavüz konusunda söylenmiş en saçma ve gereksiz söz kalıbı..
Aynen konu ısınmaya başladi konu sahibi gibi:)))Neyse kızlar boşverin,çözüme bile ulaşılamayacak bir konu bu..
bedua ettiki bu:26: ...halbuki kimse onu kınamadı.....konu sahibi bence tek tek oku yorumları
Aynen konu ısınmaya başladi konu sahibi gibi:)))
Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
ayy allah kimseyi karakola falan düşürmesin.Toplu saldırırlar da emniyet diye şikayet edemeyiz falan![]()
Hayır terkedince zoraki falan olmadı onunla konuştuğumuzda bunu kendide kabul ediyor zaten! Biz ileriye yönelik görüşüyorduk onunla
yok mesajlarına baktım. vajinismus topiğine yazmış çoğunlukla.sanırım sorunu varmış bu konuda.
sonra eşinden ayrılmış. bu polis sonra ki olay
bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.resmen kandırıldım.onun her sukıntısında yanınsaydım.son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
yapamadım emniyet görevlisi