zoraki evlilik

Anlamadan dinlemeden hemen evlenmissin sonucunu boyle cekiyosun maalesef...

ablam lise mezunu hiç işi gücü yok hayat guvenceside yok biz ailesinden başka
kendini aldatan kocasını cuma gunu öğrendi pazartesi yani bugun dlekçesini verdi , senın gıbı olsaydı başka kötü huyları yüzünden kırkkere boşanırdı bugüne kadar ,
sen işinle gücünle bir üzerine dayak yiyerek nasıl boşanım diyosun ,
hamile kalmadan bir anönce kurtul

Bir sey sorcam şimdi çok merak ediyorum bunca olay olurken aranizda cinsel ilişki yasaniyor mu?
Ben bunu cok merak ediyorum. Biz burda gunduz üzülüyoruz fikir veriyoruz aksama millet yatakta sevisiyor ya zoruma gidiyor.
:) çok güldüm
bende o duruma sinir oluyorum
ve merak ediyorum nasıl yapabiliyorlar
bana rahat yorum yazabilirsin
tartışmam varsa asla sevişmem;)
ihanet etmem sizlere

Anlattiklarınız bana çok saçma geldi hem nişanlanıp hem sonra istemiyorsunuz hadi buda oldu diyelim eğitim farkı diyorsunuz kusura bakmayın kadına şiddetin sonuna kadar karşısındayım ama sanki karşınızdaki kişiyi ezikleyip onun size karşı kendini şiddetle göstermesine neden olmuş gibisiniz o sizin üzerinden kendi pasifligini ezikliğini gidermeye çalışıyor bunun için şiddete baş vuruyor bu Anlattiklariniz doğruysa biran önce ayrılın birbirinize hiç uygun degilsiniz

İstemediğiniz halde 1 ayda nişan, 3 ayda düğün? Ve bir öğretmensiniz. Bile bile yapılmış bu kadar hata. En azından hemen boşanın. Zararın neresinden dönsen kardır derler. Hala düşünüyor musunuz? Yarın boşanma işlemlerini başlatın

Olmaz hayat boyle gecmez.
Nolur hamile kalma sakin yalvariyorum sana.
Ve senin yerinde olmak isteyen o kdr evli bayan vrki.. meslegi elinde olup, o kapiyi ceki gitmek isteyen. Ama lanet olsunki yok guvenceleri. Ellerinde bi kelepce el mahkum oturuyorlar evde. Senin var o guvencen. Peki ne yapicaksin? olmayan kelepceyi kendi kendinemi takicaksin?

Yaa Allah aşkına bir insan inatla peşinizi bırakmıyor diye, intihar ederim dedi diye 1 ayda nasıl nişan yapılır? 3 ayda nasıl evlenilir? bunlar bahane siz artık evlenmek istemişsiniz ve evlenmişsiniz bir insan çok sevdiği biriyle bile bu kadar çabuk evlenemez bu ne aceleydi? ayrılacaksınız o zaman yapacak bir şey var mı?

batıya atanın ilk fırsatta da kurtulun
çocuk olmadan uzatmadan
boşansanız en azından bir yıla kendinizi toparlarsınız bu şekilde ömür boyu uğraşırsınız

Hayatı boyunca o eziklikten kurtulamayacak. Ben böyle bi evlilik daha görmüştüm etrafımda. Ve sana hep zarar verecek. Nasıl olur bilmiyorum ama lütfen kurtul ondan

Back
X