zoraki evlilik

Sevmıyorsun, dayak yıyorsun mutsuzsun boşanmayıp ne yapacn arkadasım,
Yok bu şunu dıyecek yok bu bole konusacak hep milletın konusmalarından hayatımızı mahfedıyoruz..

Arkadaşım bir an evvel bu adamdan kurtul git annenlere öyle işsiz de bir kadın değilsin ki boşanıp ortada kalasın.. bu konularda pasif olmayacaksın hayat çekilmez böyle mutlu olmak varken neden kendini mutsuzluğa sürüklemeye devam ediyorsun

Canım bence sen kimsenin başına bela olmayacak bir şekilde öl bi köşede hala çocuk diyorsun allah akıl fikir versin..
Biraz sert olacak ama haketmişsin sen !!!!

Ben senin yerinde olsam kafasına bi tava geçirmiştim akıtmıştım pekmezini. Bi koca nasıl karısını döver kayınvalidesine küfreder. Tahsilini var işin gücün var günümüz şartlarında öyle bir ayıyla hala aynı yatağı paylaşman k.bakma bence pek aklıselim bi davranış değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne derseniz hak veriyorum kızlar insanız işte bazen zaaflarımıza yenik düşüyoruz zayıf noktalarımız olabiliyor istememekten kastettiğim emin olmamaktı çünkü bir yandan bana aşırı değer veriyordu benim için herşeyi göze alabilirdi kendini intihar edecek kadar seven biri(tabi sonradan yalan olduğunu anladım) hayatımda iilk defa biri bana aşırı değer verdi sahiplendi bu nedenle etkilendim ancak diğer yaandan mantığım kabul etmiyordu aramızdaki eğitim,kültür farkı gibi sorun olur diyordum bocalamalarla gelgitlerle ve onun ısrarlarıyla evlenmiş oldum.Kendime kızıyorum tabiki de kararsız olmam,sürekli alttan almam biraz da içine kapanık olmamın etkisi çok büyük tabiki de. Yeri geliyor karşımdakine çok iyi niyet gösterebiliyorum kendim zarara uğrasam bile ve yönlendirmelere çok açığım bunu farkettim.Aslında benim kendimle ilgili sorunum var benim kendimi değiştirmem lazım her şeyden önce. Kimse benden daha dğerli değil bunu anladım

mrb arkdaşlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimden nefret ediyorum istemediğim halde evlilik yaptım.8 aydır evliyim.Ben de her genç kız gibi evlenmeyi istedim.Eşime birileri beni tavsiye etmiş bunun da kafasına yatınca peşime düştü ben istemedim.Kendim öğretmenim o ilkokul mezunu inşaat işiyle uğraşıyor düzenli bir işi yok.Açıkçası ondan etkilenmedim.Ancak peşime düşmelerle telefonlarla vicdan yaparak etkilemeye çalışarak görüştük ve 1 ay sonunda nişan yaptık.Aslında başta bana eğitimi olmamasına rağmen kendini geliştirmiş ,girişken değer veren olarak gördüğüm için neden olmasın dedim ve kabul ettim.Bir süre sonra eş durumu ataması için nnikah kıydık ancak sonra pişman oldum çünkü onu tanıdıkça aslında uyuşamayacağımızın farkına vardım karakterlerimiz çok farklıydı ailemde geri çevireyemeyeceğimi söyledi anlayacağınız sürekli huzursuzlukla iç sıkıntılarıyla 3 ay içinde evlenmek zorunda kaldım aslında ben eşime sürekli istemediğimi söylüyordum ama o kendini intihar edeceğini söylüyordu düğüne yakın istemediğim halde birlikte olduk nikkaha güvenerek eşimin beni garantiye almak için yaptığı sonradan aklıma geldi.Ancak o yalanladı.Çünkü benimle evlenmeyi çok istiyordu.Ancak ben de bir okadar istemiyordum.İstemedğim halde eşya,çeyiz aldık düğün yaptık. Depresyona girdim antidepresan kullandım intiharlar düşündüm işimi bırakma noktasına geldim.8 aydır sürekli tartışıyoruz fikirlerimiz bakış açımız çok farklı aramızdaki eğitim farkı sürekli problem oluyor kendini benden aşağı görmek istemiyor bunun için her tartışmamızda sürekli dayak yiyorum arkadaşlarımla ailemle görüşmemi istemiyor sosyal hayatımı tamamen kısıtladı.Kapanmam için sürekli baskı yapıyor kapanmazsam dayak atacağını söylüyor.Anneme çok kötü küfürler saydı.Anlayacağınız hiç hoşgörü ve anlayışı yok bir türlü onu eşim olarak göremiyorum.Evlenmeden ayrılmak istedim belki düzelir diye bekledim ama bir türlü olmuyor.Boşnmak istiyorum ancak şu an için bunu kaldıramam çünkü insanların ne dediğinden çok etkileniyorum pasifliğim öz güven eksikliğimin sonuçlarını çok kötü ödüyorum kendisi boşanmaya yanaşmıyo onlar için namus meselesi evli kalırsam mutsuz evlilik mutsuz çocuklar yetişecek çok sabırlı olmama rağmen tahammül edemiyorum artık karakteri de batmaya başladı yalan söylemeleri tehdit etmeleri insanların arkasından konuşmaları inançlıyım dedği halde birçok şeye uymaması beni ondan soğutuyor şu an da çalışmıyor fikirlerinizi merak ediyorum

Boşanmak için neyi bekliyorsun anlamadım.Eğitim görmüş,elinde mesleği olan insansın.Sana dayak atmaya,ailene hakaretler,küfürler etmeye ne hakkı var.İnsanların ne söyleyeceği hiç önemli değil,senin hayatın daha önemli.Aman etraftan ne derler diyerek böyle ömür mü geçer? 8 ay iyi kalmışsın yinede.İnsan severken bile böyle şeylere katlanamaz ki sen sevmiyorsunda yani.

Fikirlerimizi merak etme.
Bir karar al ve aldığın ksrarın ardında dur.
Kararın belli..
Mesleğin var..
Mutsuzken millet ne der diye düşünme.

canım bu zoraki evlilik olmamış kusura bakma yani. kıyamadım evlenmek istedim ne demek yaaa neyse. geçmiş geçmişte kaldı.
bence sen milleti düşüneceğine önce kendini düşün sağlığını düşün ve o adamdan kurtul biran önce. çocuk falan olursa hiç kurtulamazsın çünkü :50:

mrb arkdaşlar fikirlerinize ihtiyacım var kendimden nefret ediyorum istemediğim halde evlilik yaptım.8 aydır evliyim.Ben de her genç kız gibi evlenmeyi istedim.Eşime birileri beni tavsiye etmiş bunun da kafasına yatınca peşime düştü ben istemedim.Kendim öğretmenim o ilkokul mezunu inşaat işiyle uğraşıyor düzenli bir işi yok.Açıkçası ondan etkilenmedim.Ancak peşime düşmelerle telefonlarla vicdan yaparak etkilemeye çalışarak görüştük ve 1 ay sonunda nişan yaptık.Aslında başta bana eğitimi olmamasına rağmen kendini geliştirmiş ,girişken değer veren olarak gördüğüm için neden olmasın dedim ve kabul ettim.Bir süre sonra eş durumu ataması için nnikah kıydık ancak sonra pişman oldum çünkü onu tanıdıkça aslında uyuşamayacağımızın farkına vardım karakterlerimiz çok farklıydı ailemde geri çevireyemeyeceğimi söyledi anlayacağınız sürekli huzursuzlukla iç sıkıntılarıyla 3 ay içinde evlenmek zorunda kaldım aslında ben eşime sürekli istemediğimi söylüyordum ama o kendini intihar edeceğini söylüyordu düğüne yakın istemediğim halde birlikte olduk nikkaha güvenerek eşimin beni garantiye almak için yaptığı sonradan aklıma geldi.Ancak o yalanladı.Çünkü benimle evlenmeyi çok istiyordu.Ancak ben de bir okadar istemiyordum.İstemedğim halde eşya,çeyiz aldık düğün yaptık. Depresyona girdim antidepresan kullandım intiharlar düşündüm işimi bırakma noktasına geldim.8 aydır sürekli tartışıyoruz fikirlerimiz bakış açımız çok farklı aramızdaki eğitim farkı sürekli problem oluyor kendini benden aşağı görmek istemiyor bunun için her tartışmamızda sürekli dayak yiyorum arkadaşlarımla ailemle görüşmemi istemiyor sosyal hayatımı tamamen kısıtladı.Kapanmam için sürekli baskı yapıyor kapanmazsam dayak atacağını söylüyor.Anneme çok kötü küfürler saydı.Anlayacağınız hiç hoşgörü ve anlayışı yok bir türlü onu eşim olarak göremiyorum.Evlenmeden ayrılmak istedim belki düzelir diye bekledim ama bir türlü olmuyor.Boşnmak istiyorum ancak şu an için bunu kaldıramam çünkü insanların ne dediğinden çok etkileniyorum pasifliğim öz güven eksikliğimin sonuçlarını çok kötü ödüyorum kendisi boşanmaya yanaşmıyo onlar için namus meselesi evli kalırsam mutsuz evlilik mutsuz çocuklar yetişecek çok sabırlı olmama rağmen tahammül edemiyorum artık karakteri de batmaya başladı yalan söylemeleri tehdit etmeleri insanların arkasından konuşmaları inançlıyım dedği halde birçok şeye uymaması beni ondan soğutuyor şu an da çalışmıyor fikirlerinizi merak ediyorum

Neyi bekliyorsun boşanmak için.Milletin ne dediği,senin sağlığından hayatından çok mu önemli.

Herşeyi nedense istemwdwn yqpmissiniz. Insan istemeden evlenirmi yaa. Bari istemeden hamile kalmayinda isler oyive karismasin

O kadar düşkünmüş namusuna inancına bu yüzden mi evlenmeden beraber oldunuz hadi onda resmi nikahınız vardı diyelim ya hamile kalsaydınız o zaman etraftakiler demeyecek miydi düğün olmadan işi pişirmişler diye :44: Bana hiçte inandırıcı gelmiyor açıkçası ayrılmak istedim ayrılamadımlar tehdit ettiler.. Evlenmek istemediğin bi adamla nasıl düğünden önce beraber oldun peki :ssz:

İstemeden görüşmeye başladınız....
İstemeden nişanlandınız...
İstemeden beraber oldunuz....
İstemeden evlendiniz...
Dikkat edin yakın zamanda istemeden hamile kalabilirsiniz...

Millet isteyerek zor evleniyo
Siz istemeden söz, nişan, çeyiz, nikah nasıl yaptınız çok enteresan
Adam zaten psikopatın teki , fikir sormuşsunuz da bi kişi de çıkıp yuvanı kurtar diyemez herhalde artık buna da
Yuva muva yok, bari çocuk olmadan kaç kurtul

Nick te çok uyumlu 'mecburee'
Herşeye mecbur kalmış arkadaş

ben en çok "öğretmen" olmanıza takıldım kusura bakmayın ama...
çocuklarımız kendi hayatının kontrolünü ele alamamış insanlara emanet demek ki..yazık...

Yazım tarzınız bir öğretmenin ağzından çıkmış gibi durmuyor kusura bakmayın ayrıca istemeye istemeye hem görüşmüş hem nişanlanmış hem birlikte olmuş hem de evlenmişsiniz maşallah kimse kafanıza silah dayamamışken..

Valla ben hiç inandırıcı bulmadım.

Back
X