Sivilceli Ciltler Zoretanin kullaniyorum yuzum icin nemlendirici kullanmalimiyim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Zoretan kullaniyorum arkadaslar 2. Ayim biteli 3 gun oldu. Doktor bana tedaviye baslamadan once yuzune jel sabun falan hicbisey surmuyuceksin demisti ama benim yuzum pul pul soyuluyor sizce nemlendirici surmelimiyim yuzume

Son düzenleme:
Nemlendirici kulladin mi canim? Nasil gidiyor tedavi surecin, benim de 2 hafta oldu ilaci kullanmaya baslayali..

Selam,
Be 2. haftamdayım bioderma sebium hydra cream kullanıyorum internette arastır istersen doktorum önerdi bana. Zaten bu krem tahriş olmus tedavi görmüş ciltler icin. Kullandıgın krem yaglı olmamalı sivilceleri kurutmak icin ugrasıyorsun zaten ilaçla su bazlı kullanmalısın nemlendiricini :) şöyle bi bilgisini veriyim;
Akne bakımı sonrasında kuruma eğilimi gösteren ve tahriş olmuş ciltlerin yatıştırılması ve onarılması için geliştirilen yardımcı bakım ürünüdür.
Bakımdan dolayı kuruyan yağlı cildi ihtiyacı olan neme kavuşturur, cildin yatıştırılmasını sağlar.
Cilt dokusunu yeniden yapılandırır ve tahrişe karşı korur.
Söz konusu ciltlerdeki gerginliği gidererek rahatlık kazandırır.
Kızarıklığı minimize eder, cilde yumuşaklık kazandırır.
Kuruluk ve çatlakları kontrol altına alır ve yeniden oluşmasını engeller.

canım kullanmalısın.
ben la rocha posay effactlar h kullanıyorum acayip memnunum tavsiye ederim 3. ayıma girdim :)

Ben de 3 yıl önce gördüm zoretanin tedavisi.Yüzümün görüntüsünü aldırmadım bile sadece dudaklarıma bepanten kremim eksik olmazdı :) Çok rahatsız ediyorsa dokoruna sorup su bazlı bi krem alabilirsin

Back
X