Sivilceli Ciltler Zoretanin kullanmaya başladım.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu ılac son care onlarıda halledıyormus ama 6 ay ama 8 ay gecırıyormus tabı hersey sabırla ılgılı bırde oynama fazla ben de oynuyorum ama daha cıkılmaz hale getırıyor
Evet son çarem olarak kullanıyorum. İkinci ayım bitmek üzere. Hiç bir değişiklik yok ama sabırla bekliyorum

Dudaklarım da kuruma var çatlaklar var. Yüzüm ve saçlarım eskisi kadar yağlanmıyor. Fark ediyorum bunu. Ama sivilceler aynı duruyor

benım yuzum ole asırı kurumadı doktor ne dıyor pekı

kızlar bol su için en az 2 litre.
bende kuruma vae ama su sayesinde az
ayrıca yüzümde komedonlar çok onlar da düzelme henüz yok hani beyaz yağ dolu kesecikler bilirsiniz akne de atıyor kusma durmadı 1 ay 30 mg 1.5 aydır 40 mg kullanıorum 3 aya yaklaştı....
hala akne çıkımı devam ediyor ve yağ butonları var

foto paylaşırmısınız ben paylaşıyorum destek olalım :KK43:
dışarıda makyajsız shopsuz çektim

Eklentiler

• 20161019_170024.webp
    20161019_170024.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 20161019_170026.webp
    20161019_170026.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 101
kızlar bol su için en az 2 litre.
bende kuruma vae ama su sayesinde az
ayrıca yüzümde komedonlar çok onlar da düzelme henüz yok hani beyaz yağ dolu kesecikler bilirsiniz akne de atıyor kusma durmadı 1 ay 30 mg 1.5 aydır 40 mg kullanıorum 3 aya yaklaştı....
hala akne çıkımı devam ediyor ve yağ butonları var

foto paylaşırmısınız ben paylaşıyorum destek olalım :KK43:
dışarıda makyajsız shopsuz çektim
Benimde yuzum sizin gibi tam artik sivilce cikmiycak diyorum yine cikiyor dun yanagimda cikti suan morelim cok bozuk biktim artik cikmasin yaa ben lekelere izlere uzuluyorken tekrar sivilce cikmasi morelimi bozuyor ve ilacin bende hic bi ise yaramadigini dusunmeye basladim 1 hafta sonra 2. Ayim biticek eski yuzumu foto cekmistim simdiki cildimle karsilastiriyorum okadar bi degisim yok kuaforum bile boyle dedi ve daha kotu yuzum kupkuru getgin acili pul pul anlimsa duvar gibi catlak catlak kuruluktan alakli gibi yok ben kafayi yiycem gercekten cektigim sikintilarla kaliyorum ellerim kollarim bacaklarim heryerim egzama cikti kuruluktan dudaklarim surekli catlak herkez nolmus sana boyle diyolar dayanamiycam birakmayi dusunuyorum iki sene onceki cildime kavusmayi cok istiyorum bebek gibi cildim vardi benim yaa:(

benim halimde bu şuan. dayanamayıp sivilcelerle oynadım.. :( cildim çok kurudu, dudaklarımda öyle. ellerim egzama ile kaplı vs. pes etmeyeceğim ama

Eklentiler

• 20161023_113500.webp
    20161023_113500.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20161023_113142.webp
    20161023_113142.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 20161023_113150.webp
    20161023_113150.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
ha ayrıca 40mg kullanıyorum. benim halim sizden daha kötüdür pes etmeyin.. banada söylüyorlar noldu yüzüne ellerine felan diye anlatıyorum durumu

benim halimde bu şuan. dayanamayıp sivilcelerle oynadım.. :KK43: cildim çok kurudu, dudaklarımda öyle. ellerim egzama ile kaplı vs. pes etmeyeceğim ama
Benimde yuzumde suan boyle ellerim kollarim bacaklarim egzama oldu zor dayaniyorum bu hafta 2 ay dolcak 3. Aya gircem cumartesi ellerim ozellikle cok kotu oldu ne sursem fayda etmiyo ama dayanmak istiyorum yuzum duzelsin yeterki :(

evet var değişme. benim yüzümde hergün sivilce çıkardı şuan gerçekten azaldı ve cildim daha pürüzsüz oldu

Benimde yuzum sizin gibi tam artik sivilce cikmiycak diyorum yine cikiyor dun yanagimda cikti suan morelim cok bozuk biktim artik cikmasin yaa ben lekelere izlere uzuluyorken tekrar sivilce cikmasi morelimi bozuyor ve ilacin bende hic bi ise yaramadigini dusunmeye basladim 1 hafta sonra 2. Ayim biticek eski yuzumu foto cekmistim simdiki cildimle karsilastiriyorum okadar bi degisim yok kuaforum bile boyle dedi ve daha kotu yuzum kupkuru getgin acili pul pul anlimsa duvar gibi catlak catlak kuruluktan alakli gibi yok ben kafayi yiycem gercekten cektigim sikintilarla kaliyorum ellerim kollarim bacaklarim heryerim egzama cikti kuruluktan dudaklarim surekli catlak herkez nolmus sana boyle diyolar dayanamiycam birakmayi dusunuyorum iki sene onceki cildime kavusmayi cok istiyorum bebek gibi cildim vardi benim yaa:KK43:

benim halimde bu şuan. dayanamayıp sivilcelerle oynadım.. :KK43: cildim çok kurudu, dudaklarımda öyle. ellerim egzama ile kaplı vs. pes etmeyeceğim ama

cildin çok güzel benim böyle değil ne yazık ki :(
merak etme düzelir muhteşem olur cildin çok güzel zaten.

cildin çok güzel benim böyle değil ne yazık ki :KK43:
merak etme düzelir muhteşem olur cildin çok güzel zaten.
İnsallah yaa
hala inatla çıkıyor özellikle çene bölgemde çok çıkıyor.
Benim ayni canim iki tane sivilce cikti cene bolgemde 3. Ayima girdim hala cikiyor bide 3. Aya gecince cikmazdi hala inatla cikiyor morelimi cok bozuyor :( sanirim streste yapiyorum kafaya takiyorum ondanda olabilir :(

İnsallah yaa

Benim ayni canim iki tane sivilce cikti cene bolgemde 3. Ayima girdim hala cikiyor bide 3. Aya gecince cikmazdi hala inatla cikiyor morelimi cok bozuyor :KK43: sanirim streste yapiyorum kafaya takiyorum ondanda olabilir :KK43:
stres yapmana gerek yok geçiceğine inanmalısın canım

Back
X