- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
- Konu Sahibi brnestetik
yeni gelinler tavsiyem varr sakin samimi olmaya çalışmasınlar olmuyor ne yapsak da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istesemde eşim götürmüyo neyse burda sıkıntı yok.ama yüzsüzler kendi gelnek istiyo. Beni istemeyen evinede gelmeyecek bizimde kavgamız bu. Allah yardımcımız olsun.istemiyosan gitme bence yada sende eşini istemediği biyere zorla götür nasık bi duygu olduğunu anlasın4 senelik evliligim.boyunca hep zit kutup olduk onlar beni onlari sevemedim..yeni evliyken berbaer oturup birsuru tartisma yasamak da tuzu biberi oldu..simdi ayri evdeyim sukur..ama hic yuzlerini gormesem cok mutluyum..ve malesef esim rahat birakmiyor.hafta da bir iki haftada bir yada gidelim diyor ayni sehirdeyiz ama icimin istemedigi gorunce duruodururken sinirlendigim insanlari gormek istemiyorum yaa..okadar tarifsiz bir sevgisizlik ki..gelmek istemiyorum dedigimde küsüyor benle onlarda mihtemelen dolduruyor onu hic gelmiyonuz diyerek..ki gidiuorum yine zorla goturuuor gitmesem huzursuz oluyorz ..ama son zamanlwrda hic goresim yok hicbirni nedeyse 1 aydir gitmedim cocugu aldi gitti benim zorumla o da..hastayim falan deyip bahaanr buldum.ama bu sefer 2 haftadir hergun baski yapiyor hadi gidelim diye..cat iceriz geliriiz diyor ama yok yapamiyorum titriyorum giyinirken bile oraya gidiince eve donene kadar afakanlar basiyor psikopat olmus sekilde geri geliyorum ve o kafa yorgunluguyla aylarca gormek istemiyorum.ama yok rahat birakmiyor..ben ona diyorumki bak istersen hergun gidebilirsin hic bise demeem banane oyle bi hakkimda yok git diye yalvariyorum hatta yok inat etti bu sefer benle gitcek..kendide gitmiyor nezamandir..hergun annesinden lafi yiyordur tahmin edebiliyorum huyunu kadinin..bensiz gitmeye de yine laf yedigi icin cekiniuor..ama asla diuyemezki anne napican sen brnestetigi gelmedi iste caninistemedi ben geldim yetmezmi diyemeyen pısirik bir adam iste..sirf onlardan korkularina beni zorluyor..ve ben esime karsida kinlendim iyice onlarin sevmedigim kadar sanki ona da gicik olmaya basladim..surekli kavga edioruz..bana yardim.edin nolur napmam lazim ya hangi cagda yasiyoruz zorla kimlere gotirdu beni ama artik kafam goturmiyor kabullenemiuorum.zorla gitmeyi..ne demek yaa hayvan miyim ben tasmasi takilop istenen yere goturilen bisey gibi hissediyorum kendimi...gitmesem icine kapaniyor bende vicdan yapiyorum butun özel günler ölüm artik bana..bayramlar yilbaslari dügunler dogum gunleri bide su anneler günü..sevmedigim bir kadinin anneler gününu kutlamak...ustelik bana yaptiklarini dün gibi hatirlerkenzorla goturur simdi elini öpturur en guzel yillarimi aglamaklo gecirten bir kadinin sacma sapan bir gununu kutlamak elini opmek zorla....kabir azabi bence baska aciklamasi yok..haksizmiyim.arkadaslar ben...bir kadinin anlasamadigi esinin ailsesoyle aylarca yada senede 1 kere falan gorusme hakki yokmu..ben evlilikten sadece bunu anladim..zorlanmak...
![]()
ne guzel bir gorumcesiniz☺Bizim gelinde haklı olarak istemiyor, ben diyorum gitsin, kardeşim için. Duyma takma görme diyorum, haklı ama ne yapayım, görüşmese sardıracak annem iyice. Birde öyle güzel laf yapar ki herkese karşı kız kötü olur annem iyi. Oyüzden samimi olmadan görüşmek en iyisi. Ne dünürü küstür ne kızı ver mantığı ile , benimde desteğimle görüşmeye devam ediyor
beraber otururken gorumcenin kocasini bana karsi doldurup uzerime salmalari , aileme inanilmaz saygisizliklar, beni butun sulalaeye kotulemeleer beraber ayni evin iciindeki yasanan kavgalar bana deger vermemeleri soylemedigim seyleri soyledin demeleri iftira yani..daha birsuru sey.....gorumce kocasi olayindan sora bikac ay gorusmedim sonra lanet esimin yuzunden ben gittim ayaklarina sonra o larda bize geldi yine nefret var ama. herkez es hatiri icin biraraya gelddi..offff ölıyorum...ilerleyen zamanlarda ne gosterir allah bilmiyorum ama birdaha bana yapilan buyuk bir saygiszlikta ne ölume ne dirime deyip bu aile bagini bitiricem kararrliyimGecerli bir sebebiniz varsa esinize acik acik soyleyin. Resti cekin. Gecerli sebebe ragmen hala zorluyorsa bosayin o adami. Size hic kiymet vermiyor demektir.
Hiç görmesem daha mutlu olurum.
Giyinirken nasıl titriyorum.
Bu nasıl sevgisizlik.
Bunlar esin ailesiyle hic gorusmemek icin yeterli degil. Asil sebep ne? Iftira mi atti yuvani mi yikmaya calisti sana hizmetci muamelesi mi yapiyor? Ailene mi saygisizlik ediyor?
Seni bu kadar nefret ettiren neyse bunu soyle ve gitme. Kiyamet kopsun birak. Sonra duzelecek. Her seyi yerle bir etmeden yeni bir duzen insa edilmez
kafami attiracak birsey daha olursa zaten kararliyim köpem muamlesei horuyorum bidahaa yuzunuzu gormek istemiyorum defolun hayatimdan diyecemAçacaksın kocanın yanında kvye tlf,kocam ister gelsin ister gelmesin, ben bir bireyim canım ne zaman isterse ozaman gelirim diyip tak kapatacaksın.
iyi yapmissin canim..ayri eve cikabilmek icin bende aynisiini yapmistim son bi kavga bejliyorim cok vuyuk olay olacak yakicam gemileri birtanecik gelinleri var yani ben ondan da olucaklar elaleme ne diyecekler aacabCanim inanki soyle basardim.Gemileri yaktim beni oyle baski altinda tutmustuki esim darmadagin olmustum.Gun icerisinde her gun kv giderdim temizligini yapardim (cahilligime veriyorum)sonra esim ariyordu napiyosun bile demeden anneme gittin mi diye soruyordugidersem iyidik gitmesem hergun kavga gurultu huzurumuz hic yoktu hala hatirlayinca bile cok uzuluyorum
(sonra dayanmadim esimlr bir aksam yine kavga ettik annemlere neden gitmiyosun diye siidddete bile basvurdu yiyim sana gerisini sen dusun .Aldim bavulumu babamlara gittim 2 ay gelmedim bosanma esigine geldik bakti esim ben kararliyim bosanicam geri adim attim sen istemedigin surece gitme dedi canin ne zamn isterse git dedi aynen oyle yapiyorum tam 2 yil oldu keyfimce takiliyorum birde cocuklar var anca onlar kendileri gorurse geliyorlar.Be kesinlikle keyfi gitmem evlerine bu sekilde anlicagin cok zorluklar yasadim bazen gercekten gozunu karartmasan bir seyler aydinlanmiyor bende oyle yaptim
![]()
beraber otururken gorumcenin kocasini bana karsi doldurup uzerime salmalari , aileme inanilmaz saygisizliklar, beni butun sulalaeye kotulemeleer beraber ayni evin iciindeki yasanan kavgalar bana deger vermemeleri soylemedigim seyleri soyledin demeleri iftira yani..daha birsuru sey.....gorumce kocasi olayindan sora bikac ay gorusmedim sonra lanet esimin yuzunden ben gittim ayaklarina sonra o larda bize geldi yine nefret var ama. herkez es hatiri icin biraraya gelddi..offff ölıyorum...ilerleyen zamanlarda ne gosterir allah bilmiyorum ama birdaha bana yapilan buyuk bir saygiszlikta ne ölume ne dirime deyip bu aile bagini bitiricem kararrliyim
hatta olay gunu esim de seyretti hic korumadi beni lanet olsun ..sora bosaniyoduk zaten ben hamileydim.bi sekilde yeniden nasip.oldu ayri eve ciktik.direktYuh yani gorumcenin kocasini ustune salmak da ne... bunlara ragmen esin seni ailesiyle gorusmeye zorluyorsa adam sifatiyla gezmesin ortada. Sen de bir an once bosan kurtul bundan sana fayda gelmez.
sonra kv demiş ki işte benim için x nerede diye eşimde işi varmış gelememiş demiş. eşim eve gelince bi daha tek gitmem diyormutlaka gel dedi he niye axaba...anasi falan laf soktu eee x nerde nasil gelmez ohh kebap yatsin evde nebicim.gelin..e ogullari bundan cekiniyo iste
eski evliliğmde boyle bir eşe sahiptim ve bosandım 4 sene üzerine4 senelik evliligim.boyunca hep zit kutup olduk onlar beni onlari sevemedim..yeni evliyken berbaer oturup birsuru tartisma yasamak da tuzu biberi oldu..simdi ayri evdeyim sukur..ama hic yuzlerini gormesem cok mutluyum..ve malesef esim rahat birakmiyor.hafta da bir iki haftada bir yada gidelim diyor ayni sehirdeyiz ama icimin istemedigi gorunce duruodururken sinirlendigim insanlari gormek istemiyorum yaa..okadar tarifsiz bir sevgisizlik ki..gelmek istemiyorum dedigimde küsüyor benle onlarda mihtemelen dolduruyor onu hic gelmiyonuz diyerek..ki gidiuorum yine zorla goturuuor gitmesem huzursuz oluyorz ..ama son zamanlwrda hic goresim yok hicbirni nedeyse 1 aydir gitmedim cocugu aldi gitti benim zorumla o da..hastayim falan deyip bahaanr buldum.ama bu sefer 2 haftadir hergun baski yapiyor hadi gidelim diye..cat iceriz geliriiz diyor ama yok yapamiyorum titriyorum giyinirken bile oraya gidiince eve donene kadar afakanlar basiyor psikopat olmus sekilde geri geliyorum ve o kafa yorgunluguyla aylarca gormek istemiyorum.ama yok rahat birakmiyor..ben ona diyorumki bak istersen hergun gidebilirsin hic bise demeem banane oyle bi hakkimda yok git diye yalvariyorum hatta yok inat etti bu sefer benle gitcek..kendide gitmiyor nezamandir..hergun annesinden lafi yiyordur tahmin edebiliyorum huyunu kadinin..bensiz gitmeye de yine laf yedigi icin cekiniuor..ama asla diuyemezki anne napican sen brnestetigi gelmedi iste caninistemedi ben geldim yetmezmi diyemeyen pısirik bir adam iste..sirf onlardan korkularina beni zorluyor..ve ben esime karsida kinlendim iyice onlarin sevmedigim kadar sanki ona da gicik olmaya basladim..surekli kavga edioruz..bana yardim.edin nolur napmam lazim ya hangi cagda yasiyoruz zorla kimlere gotirdu beni ama artik kafam goturmiyor kabullenemiuorum.zorla gitmeyi..ne demek yaa hayvan miyim ben tasmasi takilop istenen yere goturilen bisey gibi hissediyorum kendimi...gitmesem icine kapaniyor bende vicdan yapiyorum butun özel günler ölüm artik bana..bayramlar yilbaslari dügunler dogum gunleri bide su anneler günü..sevmedigim bir kadinin anneler gününu kutlamak...ustelik bana yaptiklarini dün gibi hatirlerkenzorla goturur simdi elini öpturur en guzel yillarimi aglamaklo gecirten bir kadinin sacma sapan bir gununu kutlamak elini opmek zorla....kabir azabi bence baska aciklamasi yok..haksizmiyim.arkadaslar ben...bir kadinin anlasamadigi esinin ailsesoyle aylarca yada senede 1 kere falan gorusme hakki yokmu..ben evlilikten sadece bunu anladim..zorlanmak...
![]()
Kesinlikleyeni gelinler tavsiyem varr sakin samimi olmaya çalışmasınlar olmuyor ne yapsak da