- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
nasil.tepki verir canimİyi sukret yine haftada bir filan gidiyosun ben hergu n görüyorum bana iftira atan insanları ve eşim seninki gibi tepki vermez herhalde gitmek istemiyorum deyince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil.tepki verir canimİyi sukret yine haftada bir filan gidiyosun ben hergu n görüyorum bana iftira atan insanları ve eşim seninki gibi tepki vermez herhalde gitmek istemiyorum deyince
hayalim diyebilirim...allahim 9 ay gormesem beden ve akil sagligim yerine gelir yaaa basil basardin canim.lutfen anlatirmisinInan beni anlatin sanki)(eski beni)ayni durumlar yasadim yuzlerini gormek istemiyorum gorunce bile afaganlar basiyor.Esimle bir gun bu konu yuzunde cok kotu tartistik ailesi surekli dolduruyordu bizimkini resti cektim bir gun kavga patirtti deren kazanan ben oldum .Allaha sukur be istedigim zaman gidiyorum simdi 9 ay bile gitmesem esim sormaz gittin mi diye kendisi giderse gider sunuda ekliyim kv delerle evimiz bir sokak var:))
esin baski yapmiyosa cok sanslisin peki en son nezaman gittin
Canim inanki soyle basardim.Gemileri yaktim beni oyle baski altinda tutmustuki esim darmadagin olmustum.Gun icerisinde her gun kv giderdim temizligini yapardim (cahilligime veriyorum)sonra esim ariyordu napiyosun bile demeden anneme gittin mi diye soruyorduhayalim diyebilirim...allahim 9 ay gormesem beden ve akil sagligim yerine gelir yaaa basil basardin canim.lutfen anlatirmisin
Açacaksın kocanın yanında kvye tlf,kocam ister gelsin ister gelmesin, ben bir bireyim canım ne zaman isterse ozaman gelirim diyip tak kapatacaksın.gorusmwyi sifira indirenlwr nasil basariyor ya![]()
gorusmwyi sifira indirenlwr nasil basariyor ya![]()
Siddete gider is bi kaç kere yaşadım çünkünasil.tepki verir canim
Resmen benim duygularimi anlatmissın canım malesef ben de öyle tüm özel günlerde benden bekliyor kadın herseyi akşam 9 a kadar bekliyor aramayınca eşime arayip sitem ediyor.ama ben4 senelik evliligim.boyunca hep zit kutup olduk onlar beni onlari sevemedim..yeni evliyken berbaer oturup birsuru tartisma yasamak da tuzu biberi oldu..simdi ayri evdeyim sukur..ama hic yuzlerini gormesem cok mutluyum..ve malesef esim rahat birakmiyor.hafta da bir iki haftada bir yada gidelim diyor ayni sehirdeyiz ama icimin istemedigi gorunce duruodururken sinirlendigim insanlari gormek istemiyorum yaa..okadar tarifsiz bir sevgisizlik ki..gelmek istemiyorum dedigimde küsüyor benle onlarda mihtemelen dolduruyor onu hic gelmiyonuz diyerek..ki gidiuorum yine zorla goturuuor gitmesem huzursuz oluyorz ..ama son zamanlwrda hic goresim yok hicbirni nedeyse 1 aydir gitmedim cocugu aldi gitti benim zorumla o da..hastayim falan deyip bahaanr buldum.ama bu sefer 2 haftadir hergun baski yapiyor hadi gidelim diye..cat iceriz geliriiz diyor ama yok yapamiyorum titriyorum giyinirken bile oraya gidiince eve donene kadar afakanlar basiyor psikopat olmus sekilde geri geliyorum ve o kafa yorgunluguyla aylarca gormek istemiyorum.ama yok rahat birakmiyor..ben ona diyorumki bak istersen hergun gidebilirsin hic bise demeem banane oyle bi hakkimda yok git diye yalvariyorum hatta yok inat etti bu sefer benle gitcek..kendide gitmiyor nezamandir..hergun annesinden lafi yiyordur tahmin edebiliyorum huyunu kadinin..bensiz gitmeye de yine laf yedigi icin cekiniuor..ama asla diuyemezki anne napican sen brnestetigi gelmedi iste caninistemedi ben geldim yetmezmi diyemeyen pısirik bir adam iste..sirf onlardan korkularina beni zorluyor..ve ben esime karsida kinlendim iyice onlarin sevmedigim kadar sanki ona da gicik olmaya basladim..surekli kavga edioruz..bana yardim.edin nolur napmam lazim ya hangi cagda yasiyoruz zorla kimlere gotirdu beni ama artik kafam goturmiyor kabullenemiuorum.zorla gitmeyi..ne demek yaa hayvan miyim ben tasmasi takilop istenen yere goturilen bisey gibi hissediyorum kendimi...gitmesem icine kapaniyor bende vicdan yapiyorum butun özel günler ölüm artik bana..bayramlar yilbaslari dügunler dogum gunleri bide su anneler günü..sevmedigim bir kadinin anneler gününu kutlamak...ustelik bana yaptiklarini dün gibi hatirlerkenzorla goturur simdi elini öpturur en guzel yillarimi aglamaklo gecirten bir kadinin sacma sapan bir gununu kutlamak elini opmek zorla....kabir azabi bence baska aciklamasi yok..haksizmiyim.arkadaslar ben...bir kadinin anlasamadigi esinin ailsesoyle aylarca yada senede 1 kere falan gorusme hakki yokmu..ben evlilikten sadece bunu anladim..zorlanmak...
![]()