- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
- Konu Sahibi hgygtftyggfggggko
Ah ah nerdesin Nebahat en azından kufretmiyodu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdee Nebahat gibisi zor gelir bi dahaAh ah nerdesin Nebahat en azından kufretmiyodu![]()
Nasıl bi yardım bekliyosunuz anlayamadım ama zorla mutlu bi evlilik tabiki cooook çok zor. Ailede sözü geçen aklı başında insanların anne babasıyla konuşması lazım ya da çocuk yeterli yakınlığı göremeyince ayrılırARKADASLAR BU SEFER KONU GERCEKTEN COK CIDDI BENIM KUZENİM DAHA 18 YASINDA OKUMAYI GERCEKTEN COK SEVEN BI KIZ DI FAKAT BU YAZ SÖZ KESILDI YANLIZ ZORLA OLDU YANI ISTEMEYREK BABASI ANNESİ TARAFINDAN SIRF DURUMLARI İYI ZENGİNLER DİYE KIZI VERDİ AGLADI YALVARDI FAKAT KİMSE DİNLEMEDİBOYLE BI OLAYLA KARŞILAŞAN VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN BİZE
niye bağırarak konuşuyon hgygtftyggfggggko?ARKADASLAR BU SEFER KONU GERCEKTEN COK CIDDI BENIM KUZENİM DAHA 18 YASINDA OKUMAYI GERCEKTEN COK SEVEN BI KIZ DI FAKAT BU YAZ SÖZ KESILDI YANLIZ ZORLA OLDU YANI ISTEMEYREK BABASI ANNESİ TARAFINDAN SIRF DURUMLARI İYI ZENGİNLER DİYE KIZI VERDİ AGLADI YALVARDI FAKAT KİMSE DİNLEMEDİBOYLE BI OLAYLA KARŞILAŞAN VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN BİZE
hangi hakkını helal etmiyosun tam olarak?Allah razı olsun senden icimdekileri sen döktün ben sadece bu konu icin buraya girdim belki akilli insanlar bi akıl verir diye ama dalga geçmekten baska bi b•k yok konumuz gercekten cok ciddiydi ama kimse inanmadi bile Boş yorum yapan insanlara hakkimi helal etmiyorum hele biri 18 yasima dönsem falan demiş tamam sen donemezsin zaten fakat senin de evladin olcak sana hakkimi asla helal etmiyorum ALLAHINDAN Bul
Annem sende konuyu ciddiye alıp cevap mı yazdın?Nasıl bi yardım bekliyosunuz anlayamadım ama zorla mutlu bi evlilik tabiki cooook çok zor. Ailede sözü geçen aklı başında insanların anne babasıyla konuşması lazım ya da çocuk yeterli yakınlığı göremeyince ayrılır
Ay adini da eksiksiz yazmis ya ahahahha kiz helal sananiye bağırarak konuşuyon hgygtftyggfggggko?
nerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlarKüstürdünüz yazmıyor artık
Gelen gideni aratıyor, nerde o eski kültürlü fakeler, fake olmanın da bir adabı vardı.
Bu hafta klas, aksiyonlu bir konu bekliyorum ama.
Hahahhaa oyle bir vakamiz vardi dimi. D.d..d.dnerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar![]()
ne bu böyle küfür kıyamet bi fake
Aynen yazarken düşündüren konulardı bunlar.nerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar![]()
Ayh di minerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar![]()
zaten fortum konusunun çıktısını aldım, teknik üniversitede mekanik derslerinde okutulması konusunda bimere, cimere, rektörlüğe ve bizzat abd başkanına yazı hazırlıyorumAynen yazarken düşündüren konulardı bunlar.
Seviyoree derken gözlerinin dolması veya fortumla mekanik ince ayrıntılardan bahsetmeler.
Bu hafta sonu bizlere kültür dersi verecek bir konu bekliyorum ben.![]()
O konunun adı neydi ya karnındaki bebeği balkona çıkarannerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar![]()
Tam adını bilmiyorum ama Kayınannem bana cık cık yaptı gibi bişeydiO konunun adı neydi ya karnındaki bebeği balkona çıkaran☺
Ee para var ki yiyorForografini atsam size yuzu guzel ama çok kilolu