Zorla görümceyi aratan kaynana...

Çok şükür ya haksız olduğunu kabul ettiniz.Onun sözüde bana göre büyük bir sözdü uyardım ısrarla devam etti herşey ortada artık uzatmayalım iyi geceler.
Ben haksız olmadığını söylemedim ki, sizin beddua etmenize takıldım sadece. Nacizane tavsiyem kocanıza böyle davranmayın. O ne yapmak istiyorsa yapsın. Kayınvalideniz kötü birşey söylüyorsa da kendi terbiyesizliği.

Dediğim gibi uyardım defalarca anlamadı çok güvendi kendince yarattığı dağlara bendende böyle bir karşılık aldı.Eşime beddua ettiğim ona kötü davrandığım yok zaten.Onu nasıl yönlendirebilirim diyede sormadım sadece böyle kaynanalar var mı diye sordum konu nerelere geldi.

Bunu annesine söylese yada hissettirse
Çok söyledi ben çocuk muyum dedi yüzünü astı sinirlendi anlayan kim? Kadın daha bugün aramış hayırsız annen aradı demiş eşim demiş hayırsız olan benim(iki haftadır falan ailesine gitmedi de)ben öyle diyeyim sen öyle anla demiş yani lafını bilmeyen biri ne gerek var benim annem hiç böyle boş konuşmaz benimde büyük abim evli neden aramıyorsun bile demez yani.

Valla öylesi ne ya kuseceksin yada yok sayacaksin bizde de eltimi arattirmaya calisirlardi

Aramasam kaynana beni caldirir kapatır aradığım da da eltime aciver dermiş mecbur konuşayım diye

Hani burda size ne karışmayın demişler ama gerçekten sinir bozucu bir durum bu yasayamayn bilemez ...

Kız zaten karışma gibi bir niyetim yok bunu anlamıyorlar.Konu ortada böyle davranan kaynanalar var mı dedim alakalı alakasız konuşuldu.Valla senin yerinde olsam kaynanamı aradığımda eltim açsa yüzüne kapatırım görüşmüyorsam.Bende görümcemle görüşmüyorum birsüre ısrar etti kaynanam.Bebeği olmuş diye gidelim dedi.Bakarhız dedim,hayırlısı dedim oyaladım bir ay ki anlasın gitmeyeceğimi.En sonunda patladım siz gidin oğlunuda koymadığım yok kaçkez dedim git diye yüzü burda sor dedim eşimde evet git dedi diye söyledi konu orada kapandı dahada cesaret edemedi üç yıl oldu.

Zaten şu diğer evladı sayılacak diye ugrasmasalar gün gelir kalkar giderim yani ..kendileri ortayı buluyornus havalarına giriyorlar ama karışma salar herşey çok daha güzel olacak :))

Zaten şu diğer evladı sayılacak diye ugrasmasalar gün gelir kalkar giderim yani ..kendileri ortayı buluyornus havalarına giriyorlar ama karışma salar herşey çok daha güzel olacak :))
Valla ne dediyse kızı bana dedi ben bakacağım yüze tükürmem böyle bir karakterim yok ha biriyle görüşmek istemiyorsamda keser atarım...Eee bir abisi var bende eşiyim anası özür diletseydi yada kızının sözüyle hareket etmese eyvallah.Ben tam üç kez adım attım.Allah rızası için bir kardeşi diye ya bacı olurmuşuz ya görüşmezmişiz dedim hadi o zaman yallahişin komiği görümcem doğmuş annesine ağlamış açıp bir hayırlı olsun demedi bu kadar mı kötüyüm diye hahahahah böyle yüzsüzlük yokkaynanam babasının tüm malına konduğu için abisiyle yıllardır küs abisine hakkını versin onunla barışıp onunla arasını yapsın ama olur mu ne işi olur...

Kardeşime çok kırgınım. Yani ablayım.
annem de sürekli aramamı ister.
düşündüm de,eşim böyle düşünse veya bunu bana yöneltse,
Sen kimsin ki? Derim.
ki öyle, kim ki?
biz kardeşiz onlar benim ailem,eşime herhangi bir durum yansımadığı sürece onu ilgilendirmez.

Eşime birşey dediğim yok ısrarla yazdığım halde aynı şeyler geliyor eşimi yönlendirmeye çalışan kişi annesi ben değilim.

yani birebirayni şeyleri yasiyormusuz kaynanam kayınpeder kendi kardesleri ile görüşmez ama bize gelince kardeş kardeşe destek olmazmi diyor lar bir senedir evime gelmiyor lar çok rahat valla

Bir ara kayınpeder ameliyat oldu diye ziyaretine gittik ..eşim keşke barismasak yemin ederim kafam rahattı dedi

O kadar bunalttilar adamı yani senelerdir

Benim eşimde hep tamam der susardi ne dedilerse illallah etti artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…