- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet eşim reşit ama onun sözüyle arasın diye bekliyor bunu yap dediğinde yapsın bana gelince reşit ona gelince reşit değil galiba size göreSizi ilgilendiren ne size ara dememiş eşinize demiş
Eşiniz reşit değil mi?
Beni aramasına gerek yok abisini bilse yeter ama yok işte bildiği yok kaynanam zorla eşime diretiyor.Biri 26 biri 33 yaşında iki insanın arasında kuramadığı bağı şimdi kurmak istiyor.Yazık bu dünyadan göçüp gidince birbirlerinden kopmasınlar diye yapıyordur belki.Ama keşke o da sizi arasa aynı şekilde...
Eşime diyor ama büyük aranmaz mı kandilde bayramda hadi hasta olmasını geçtim o kadar saçma sebeplerle ara diyor ki bugün kaynanamlarda torununun doğum gününü kutlamışlar eşimi çağırmayıp onlar gittikten sonra annesi ara kardeşini demişsize diyorsa aramak zorunda değilsiniz.
eşinize diyorsa arayıp aramamak onun bileceği bir şey.
bnce bu konuda karışıpta aranızı bozmayın
Kardeşler arasına girmeyin anneleri o da diyebilir..sizlik birşey yok bundaEşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?
Ona söylediği arattığı yok işte hep eşim eşim kızdığı için bende sorun ediyorumSize ne ? Annesi değil mi ikisinin de,iki kardeşin arasından size ne ? İster ona söyler ister eşinize.
Bana inat yaptığına eminim benim abimle olan ilişkimi kıskanıyor öyle olsunlar istiyor ama biz hep böyleydik şükür kardeş olma bilincini annem bize öğrettiAy aman hepsi aynı, erkek tarafı sanki bir tek aile akraba kendinde var sanıyor, yok onu ara bunu ara
Ben eşime arama demiyorum zaten ama annesi eşimi arayınca eşimde kızıyor kapattıktan sonra o beni aramıyor büyük bilmiyor diyor.Kardeşler arasına girmeyin anneleri o da diyebilir..sizlik birşey yok bunda
Bazen arıyor bazen tamam deyip kapatıyor kızıyor annesine büyük benim bana aratıyor diyorpeki eşiniz ne diyor bu duruma
Bana birini ara diyemez zaten.Ara diyeceği kimsede pek yok kendi abisiyle küs bir insan yıllardır görüşmüyor konuşmuyor sanırım abisiyle kuramadığı ilişkiyi kendi çocuklarında kurmak istiyor ama yeni dank etti biri 26 biri 33 yaşında şaka gibiEvet yalnız değilsin bizimki de beni arayıp eşimin teyzelerini dayılarını ananesini hatta ve hatta teyze çocuklarını (farkettiysrniz kaynananın hep kendi tarafı) arattırıyor-du bana sonra bir aradık iki aradık artık baktım ben yetişemiyorum herkes de bu gelin bizi niye aramıyo diye şikayet ediyomuş ben kendi teyzemi kandilde arayan insan değildim bi mesaj atardım biterdi. Neyse eşim en son noktayı koydu daha da aramıyoz bitek her Allahın günü kaynanayı arıyoz. Aramazsak hastalanıyo yataklara düşüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?