- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
İnşallah o güvendiğiniz herşey elinizden alınır evladınıza değil ellere yük olur öyle ölürsünüz benimde duam budur.Gözardı ediyorum.
Tamam tanımıyoruz haklısınız.. O zaman konunuza yaşadıklarınızı da ekleyin ki ona göre daha sağlıklı cevaplar alın.Tabiki tepkili olacağım bana göre yaşadığım şeyler az değil çünkü...Niyetim ne eşimi kardeşinden etmek ne ailesinden ben zamanında birgün seçim yapmak zorundalar kalırsan aileni seç diye söz verdirdim ona beni bilmeden tanımadan etmeden konuşuyorsunuz...
Yaşadıklarımı defalarca anlattım isterseniz özelden atayım konularımı?Tamam tanımıyoruz haklısınız.. O zaman konunuza yaşadıklarınızı da ekleyin ki ona göre daha sağlıklı cevaplar alın.
Önceki konularınızı bilmiyorum.Dilerseniz atabilirsiniz.Yaşadıklarımı defalarca anlattım isterseniz özelden atayım konularımı?
Herkese beddua ettiğim yok iftiraya başlamayın şimdide hadsizlik ederek anneme laf etti hakettiğini buldu.Mune abla
Bu beddua için birşey yapılacak mı, bu kadın her sıkıldığında hepimize beddua edip azarlayacak mı?
Asıl onu çocuk gibi gören annesi ara diyen o arama diyen ben değilim bende eskiden desteklerdim ailesiyle görüşmesini falan artık yorum bile yapmam ister arar ister görür bu türlü bir desteği haketmiyorlar.Ah be Tereliye şu kocanı çocuk gibi görmekten ne zaman vazgeçeceksin? Onun adına her kararı sen veriyorsun. Onunla annesinin arasındaki diyalog seni ne ilgilendiriyor ki?
Herkese beddua ettiğim yok iftiraya başlamayın şimdide hadsizlik ederek anneme laf etti hakettiğini buldu.
Bekle gör büyük konuştun ondan göreceksin benle alakalı değil kimse anneme laf edemez Sizi göz ardı ettim konumda daha fazla vakit kaybetmeyin bence sizinle olan mevzu bitti verecek bir cevabıma bile değmezsiniz artık.Eziklik yapmayın.Ay ne buldum ayol.
Siz kimsiniz de duanız kabul olacak. Size üzülüyorum size dönecek o beddualar bir bir. Beddualar sahibine asıl zararı verir
Tamam da sizene yani.Asıl onu çocuk gibi gören annesi ara diyen o arama diyen ben değilim bende eskiden desteklerdim ailesiyle görüşmesini falan artık yorum bile yapmam ister arar ister görür bu türlü bir desteği haketmiyorlar.
Size neden iftira atayım yahu, kendinizi neden bu kadar önemli görüyorsunuz? Siz hadsizlik ederek insanlara beddua ediyorsanız, onlarda size laf söyleyecek kadar had sahibidirler. Daha fazla alıntılamayın lütfen, iyi günler.Herkese beddua ettiğim yok iftiraya başlamayın şimdide hadsizlik ederek anneme laf etti hakettiğini buldu.
Eşime hiç karışmam aksine alakası yok asıl eşimi annesi yönetmeye çalışır o bundan rahatsız olur çocuk muyum diye.Tamam da sizene yani.
Kocanız bunun muhakemesini yapamıyorsa neden evlendiniz? Her konuda bu kadar karışıyor musunuz kocanıza?
Size neden iftira atayım yahu, kendinizi neden bu kadar önemli görüyorsunuz? Siz hadsizlik ederek insanlara beddua ediyorsanız, onlarda size laf söyleyecek kadar had sahibidirler. Daha fazla alıntılamayın lütfen, iyi günler.
Tartışmak istemiyorum,ben düzgünce yorumumu yaptım. Hala saçma sapan cevaplar verip beddua etmeyi savunduğunuz için beni alıntılamayın dedim. Tartışmanın bile bir adabı vardır değil mi, siz burada insanlara istediğiniz gibi davranacaksınız, beddua edeceksiniz, laf sokacaksınız ama geri dönüş alınca da söyleneceksiniz. Olur mu böyle?Eşime hiç karışmam aksine alakası yok asıl eşimi annesi yönetmeye çalışır o bundan rahatsız olur çocuk muyum diye.
Bedduadan önce o hadsizlik yaptı geriye giderseniz görürsünüz.Konuma yazıp beni alıntılamayın da ne demek şaka mısınız gidip özelden yazın o zaman moderatöre asıl siz kendinizi ne sanıyorsunuz.Gözardı edildiniz artık alıntı yapmam hey Allahım
Ben tartışmıyorum.Bana düzgün yorum yapan düzgün cevap alıyor.Hala haksız olduğunu bile bile savunuyorsunuz eskiden sabrederdim ama gerek yok çünkü birtakım üyelerin sadece manipüle etmeye çalıştığını gördüm o sebepten herkes hakettiği cevabı alıyor evet sizide göz ardı etmiştim ama konumda görünmeyen bir sayfa olunca bakıyorum arada yine ne yazmışlar diye ama bakıyorum yine aynı tarz cevaplar.Burada konu açıyorum hayatımla ilgili detaylar veriyorum diye eskiye dönüp beni oradan vurup yermeye çalışanlara sessiz kalamam kimse kusura bakmasın edebiyle yorum yapsın edebiyle cevap alsın herkes bir zahmet.Tartışmak istemiyorum,ben düzgünce yorumumu yaptım. Hala saçma sapan cevaplar verip beddua etmeyi savunduğunuz için beni alıntılamayın dedim. Tartışmanın bile bir adabı vardır değil mi, siz burada insanlara istediğiniz gibi davranacaksınız, beddua edeceksiniz, laf sokacaksınız ama geri dönüş alınca da söyleneceksiniz. Olur mu böyle?
Daha önce de gözardı ettiğinizi söylemiştiniz ama neyse.
Hahahahhaahahahah şakadır o yaBenim kaynanam herkes için eşime baslı yapıyor
Berberin hep seni soruyor
Adami bir gelip de görmedin
Adam Bursa’dan İstanbul’a berbere gidecek
Yooo değilHahahahhaahahahah şakadır o ya
Ben onların yerinde olsam konferans yaparım yine insaflılarmışYooo değil
O doğurdu ara
Bu öldü ara
O hasta ara
Kardeş yine iyi yani
Telefon ajandası gibiler görümcem ve kv
O haksızsa sizde haksızsınız. Bir insan ne yaparsa yapsın beddua edilmez bana göre. Hele ki böyle büyük bir beddua.Ben tartışmıyorum.Bana düzgün yorum yapan düzgün cevap alıyor.Hala haksız olduğunu bile bile savunuyorsunuz eskiden sabrederdim ama gerek yok çünkü birtakım üyelerin sadece manipüle etmeye çalıştığını gördüm o sebepten herkes hakettiği cevabı alıyor evet sizide göz ardı etmiştim ama konumda görünmeyen bir sayfa olunca bakıyorum arada yine ne yazmışlar diye ama bakıyorum yine aynı tarz cevaplar.Burada konu açıyorum hayatımla ilgili detaylar veriyorum diye eskiye dönüp beni oradan vurup yermeye çalışanlara sessiz kalamam kimse kusura bakmasın edebiyle yorum yapsın edebiyle cevap alsın herkes bir zahmet.
Çok şükür ya haksız olduğunu kabul ettiniz.Onun sözüde bana göre büyük bir sözdü uyardım ısrarla devam etti herşey ortada artık uzatmayalım iyi geceler.O haksızsa sizde haksızsınız. Bir insan ne yaparsa yapsın beddua edilmez bana göre. Hele ki böyle büyük bir beddua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?