- Konu Sahibi ipektuncer
-
Teşekkür ederim canım, ben de aynı dilekleri senin bebeğin için paylaşıyorum.
Allah analı babalı büyütsün güzel bebeğini inşallah.
Eşim bugün patronuyla yeniden görüştü, haftaya cumaya kadar uzattı iznini. Bu durumda 12 günlük olacağım, o da bana yeter.
Dikişlerim toparlanmadı henüz, bilmiyorum sezaryen mi seninki de?
Canım benim çok zor bi dönem
Seni çok iyi anlayabiliyorum
Ben girdiğim depresyondan hala çıkamadım ve sanırım uzman yardımı almadan çok zor
Senin bilinçli olman beni çok mutlu etti canım benim
İnsanın kendi babasının bu kadar düşüncesiz olması hoş değil
Zaten erkek tarafından bişey beklemek de bizim en büyük hatamız
Herkesi kendimiz gibi biliyoruz
Ben hala sinir oluyorum bu duruma
Lütfen istikrarını koru İpekcim ve nolur kendine hakim olmaya çalış bebeğim
Stresim bebeğime bile yansıyor
Senin ilk bebeğin değil benden daha ii bilirsin
Allah eşin ve çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı kalmanın devamını sağlasın bebeğim
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun,güle güle analı babalı büyüt inşaAllah,Rabbim yavrularını ve eşini sana bağışlasın,senide onlara
Sezeryanla doğum yapmak,sezeryanlı olmak zordur,bende sezeryanla doğum yapmıştım,helede evde ilgilenmen gereken başka bir yavrun daha varmışki senin için dahada zor,Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşaAllah,Allah ömür versin dedemin bir lafı vardır:-Bana 1 metre gelene ben 10 metre giderim der,çok doğru bir söz,şu dünyada kimseye olduğundan daha fazla kıymet verme.Ne güzel dünya tatlısı 2 evladın var,onlara odaklan,Rabbim sana öyle bir güç verirki,lohusalığını hayırlı bir şekilde atlatırsın Allah'ın izniyle,varsın kimse olmasın,varsın herkes verdiği sözden dönsün,kul bilmesede olur Allah biliyor.Gün gelir herkes yaptığından utanır,hoş utanmasalarda olur,her yapılanın bir karşılığı olacaktır mutlaka ya bu dünyada ya ahirette.
Sizde nasıldır bilmem ama bizde adettir bebek doğduğunda aile büyükleri hastanede yada evde bebek görmeye gelir,gelene gidilir,Allah göstermesin bir hastalığı vs. yoksa gelmeyenin ayağına gidilmez,gelenden Allah razı olsun,gelmeyene Allah selamet versin de geç,şu anda en güzel en tatlı anlarını yaşaman gerekirken kendini bu insanlar için üzmene değmez
Allah kolaylık versin inşallah..bebeğinide analı babalı büyütsün..
bende 13 gün önce sezeryanle doğum yaptım zorluğunu biliyorum..umarım tez zamanda toparlanırsın..
ben de diyordum ki bu kadın nerelerde?? sesi soluğu çıkmıyor diye.. meğer ipekçiğim doğum yapmış... Öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün... canım seni çoook iyi anlıyorum ben herkesin peşine koştum ama gel gör ki benim başım sıkıştığı zaman etrafımda kimseyi göremedimne yalan söyleyeyim eskiden bu durumlar çok canımı sıkıyordu kafamda hep "neden" ler dolaşıyordu ...zamanla artık bu durumu takmamayı başardığımı ve eskisi kadar insanların peşinde koşmadığımı farkettim.. anlayacağın kendi göbeğimi kendim kesmesini de öğrendim sevgili dostlarım sayesinde...
sıkma canını arkadaşım kuzularının keyfini çıkar canım...
canım ben sabah 10da spinal anesteziyle sezeryan oldum. akşam 10da ilk kez ayağa kalkım. o kalkış kabus gibiydi. sonra saat başı yürüdüm adım adım. ertesi gün hastanenin koridorlarında geziyodum. görenler inanmıyodu sezeryan olduğuma. hiç yatmadım denebilir. şu an koş desen koşarım o derece. Artık doktorumun marifeti mi yoksa Allahım mı kolaylık gösterdi bilmiyorum. kendimi hiç sakınmıyorum ama bi yandan da korkuyorum acısı sonradan çıkacak diye. Allah korusun.Allahım sana da şifa versin bi an önce, etrafındaki o bencil insanları da bildiği gibi yapsın.
Bugün size özel mesaj atacaktım "Doğdu mu bebiş? nasılsınız? diye. Bu yazınızı gördüm.
Öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.
Yazdıklarınızda haklısınız ama maalesef ki insanlar böyle. Sizin karaktrinizi onlar gibi olmadığı için onların yaptıkları size ters geliyor.
Takılmayın düşünmeyin. Şu bir ay belki zor geçecek sizin için ama olsun. Siz onların sahip olmadığı en güzel şeylere sahipsiniz: Mutlu ve güzel bir aile.Size düşkün bir eş.
Takılmayın artık insanlara düşünmeyin ne dediler ne yaptılar basık geçin hepsinin üstüne. Bİliyorum kolay değil benzerlerini yaşadım yaşıyorum. Söz veripte tutulmasının ne demenk olduğunu, insanın anne babasının en ihtiyacı olduğu zamanda yanında olmayıp kendilerini düşündüğünü, kendini aklamak için söylenen yalanları hepsini yaşadım ve sonunda depresyona girdim. Yani kendime yaptım evliliğimin en güzel günnlerini kendime ve eşime kabusa çevirdim.Ne geçti elime hiç.
Onun için siz yapmayın. Bebeğinizle ve kızınızla her saniyenin keyfini çıkarın. Onun gün gün büyüdüğünü izleyin.
Vee sakın arkanıza bakmayın.
Sizden bu en mutlu günlerinizi çalmalarınıza izin vermeyin.
Canım benim de spinal ile oldu. 5 saat kadar sonra bacaklarımdaki uyuşma geçince ayağa kaldırdılar hemen.
Bugün 6.gün bitti benim, sen 6.günde nasıldın? Ben şu an desteksiz tüm hareketlerimi yapıyorum, ama ağrım sızım var.
Yataktan kalkarken mesela zorlanıyorum biraz. Uzun süre oturunca da acıma oluyor.
Bebeğine uzun, güzel bir ömür diliyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?