• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla su içiyorum ..

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek :25:Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum:110::110::110:

canım ben günde bir barkad bile içmezdim. şimdi hamileyim 2-3 hafta 2 litre su içince, bi süre sonra bünyealışkanlık yapıp susamaya başlıyor ve seni uyarıyor ben susadım diye. sen içmeye devam et bi yerde alışırsın :)

bende sendenimm

sevmiorum hiç su içmeyi, bilgisayarıma hatırlatma bile yükledim her saat bası su icmemi hatırlatıyo ama nafile canım istemiyorki içeyim!

off off

bende bi kaç gün su içmeden durabilenlerdenim yanıma su şisesi alıyorum içersem anca oyle içiyorum ama sonra hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum içtiğimi bi yararı da olmuyo sanki anlamadım ben bu işi :s :110:

bende bi kaç gün su içmeden durabilenlerdenim yanıma su şisesi alıyorum içersem anca oyle içiyorum ama sonra hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum içtiğimi bi yararı da olmuyo sanki anlamadım ben bu işi :s :110:

benimde yanımda kocaman şişe var ama içemiyorum ki biyerden sonra içim almıyor karnım şişiyor... e arada çay falan da içiyorum işyerinde mecburen haydaaa lıkır lıkır su bidonu gibi oluyorum işkence resmen :27:

canım ben günde bir barkad bile içmezdim. şimdi hamileyim 2-3 hafta 2 litre su içince, bi süre sonra bünyealışkanlık yapıp susamaya başlıyor ve seni uyarıyor ben susadım diye. sen içmeye devam et bi yerde alışırsın :)

Bende gebe olduğum için önemsemeye başladım pek önemsemezdim ama şimdi içmem lazım:5:

bende sendenimm

sevmiorum hiç su içmeyi, bilgisayarıma hatırlatma bile yükledim her saat bası su icmemi hatırlatıyo ama nafile canım istemiyorki içeyim!

off off

Aynen bilgisayarıma yükledim ama nafike :27::27:günde 2 litre su içsem tuvaletten çıkamam :27::27:Buda zor gelmiyor değil:19:Nasıl alışabiliriz ki:31:

Yararı olur elbette ama ssık tuvalete çıkmak istemiyorum:27:

suyu sevmiyorum,nefret ediyorum bile diyebilirim.bende ıhlamur çay ve kola içerim çok fazla.inşallah normal su içmekten bir farkı yoktur.sonuçta suyla hazırlanıyor.çok zararlı olduğunu söylüyorlar su içmemenin. saçlarımın kuru olması ve kronik bi yorgunluk var bende sudan mı acaba bilemedim?

suyu sevmiyorum,nefret ediyorum bile diyebilirim.bende ıhlamur çay ve kola içerim çok fazla.inşallah normal su içmekten bir farkı yoktur.sonuçta suyla hazırlanıyor.çok zararlı olduğunu söylüyorlar su içmemenin. saçlarımın kuru olması ve kronik bi yorgunluk var bende sudan mı acaba bilemedim?

Kola başlı başına zararlı zaten su ihtiyacını karşılamaz ıhlamuru falan bilemem ama bence su başkadır herhalde:44:

1 bardak suyla 1 hafta yaşıyorum bu alışkanlığımı hiç sevmiyorum....

evet saydıgın seyleri vucudunun susuz kalması yapar ozellikle de yorgunluk cilt kurulugu odak eksikliği vb.

su içmemenin zararı çok fazla ve malesef hiçbirşey saf su yerine geçmiyormuş

Çok ilginç gerçekten. Ben sabah işe giderken yanıma 1.5 litre su alıyorum, 3'te çıktığımda bitmiş oluyor. Ayrıca öğle arası da 2 bardak çay içiyorum.
Ama şu var ki başka içeceklere yüklendiğim zaman su ihtiyacım azalıyor, çaydı, kahveydi, meyve suyuydu derken bir bakıyorum günde 2 litre su içerken 1 litreye düşmüş....
Sizlerde de böyle bir şey olabilir belki
:10:

Sko su içmezsen alt kattakilere gelip seslenirim yukarı çıkın bi bardak su verin diye, haberin olsun...
Bu tehdit de sana su içirmezse hiçbir şey su içirmez

Çok ilginç gerçekten. Ben sabah işe giderken yanıma 1.5 litre su alıyorum, 3'te çıktığımda bitmiş oluyor. Ayrıca öğle arası da 2 bardak çay içiyorum.
Ama şu var ki başka içeceklere yüklendiğim zaman su ihtiyacım azalıyor, çaydı, kahveydi, meyve suyuydu derken bir bakıyorum günde 2 litre su içerken 1 litreye düşmüş....
Sizlerde de böyle bir şey olabilir belki
:10:

ne güzel bir litre içebilsem keşke çay kahve falanda içmem öyle neden böyle bende anlamadım :ssz:alışkanlık herhalde:26:

Hap içmesem su da içmek aklıma gelmiyor.

Öyle bardağı alıp elime dolu dolu su içmiyorum :50:

Ben nerdeyse hiç içmiyorumm olurda evde kola meyvesuyu gazoz vb. kalmassa zorlaa susuzluğumu dindirecek kadar içiyorumm 1 hafta içinde 2 yudumu geçmiyodurrr :17:

Su içmek bir ihtiyaçtır size zorunluluk gibi bakmışsınız :) Benim çalıştığım yerde yüzlerce paket su var. Günde 4 pet kesin içiyorum. Burda önümde duruyo farkında olmadan içiyorum bir bakıyorum bitmiş :)) Sizde kendinizi alıştırın su içmek çok faydalı genç tutar :)

Back
X