• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla su içiyorum ..

Su içmek bir ihtiyaçtır size zorunluluk gibi bakmışsınız :) Benim çalıştığım yerde yüzlerce paket su var. Günde 4 pet kesin içiyorum. Burda önümde duruyo farkında olmadan içiyorum bir bakıyorum bitmiş :)) Sizde kendinizi alıştırın su içmek çok faydalı genç tutar :)

Faydalı olduğu için üzülüyorum bende içemediğim için:ssz::ssz:

kızlar şimdi size suyla ilgili güzel bilgiler yazayımm bakın ozaman nası içiyosunuz :))) ayrıca suyuda kilonuz oranında içmeniz gerektignide biliyo musunuz? yani kilonuzu 0.4 ile çarpın çıkan lt kadar günde su içmeniz lazım.
böle yaparsanız saçlarınız ve cildiniz nem kazanır kuru olmaz vücüda dinçlik gelir ,negatif iyonlar atılır,saglıklı olursunuz ki eger idrarınız beyazsa saglıklısınızdır su ihtiyacınız karsalanmıs demektir. bide bi makale ekliyim onu iice okuyun suyu daa cok sevip iciceksiniz eminim :34:

kızlar şimdi size suyla ilgili güzel bilgiler yazayımm bakın ozaman nası içiyosunuz :))) ayrıca suyuda kilonuz oranında içmeniz gerektignide biliyo musunuz? yani kilonuzu 0.4 ile çarpın çıkan lt kadar günde su içmeniz lazım.
böle yaparsanız saçlarınız ve cildiniz nem kazanır kuru olmaz vücüda dinçlik gelir ,negatif iyonlar atılır,saglıklı olursunuz ki eger idrarınız beyazsa saglıklısınızdır su ihtiyacınız karsalanmıs demektir. bide bi makale ekliyim onu iice okuyun suyu daa cok sevip iciceksiniz eminim :34:

Teşekkür ederim canım kilomu 0.4 le çarptım 24 çıktı 24 litre mi içeceğim nasıl olacak:27:

BİRAZ UZUN AMA İNANIN COK GÜZEL BİLGİLER. SONUNA KADAR OKUYUN. SAĞLICAKLA...

Suyun hafızası var.. ‘Benim endişelerimi temizlesin’ düşüncesiyle içilen su, bedende bu komutu yerine getirir.
Suyun hafızası var.. Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturuyor. Ve insanı bedenlenmesinde etmen olan en önemli madde.
Su olmadan ne yeryüzü, ne gökyüzü, hiç bir canlı olamazdı.

Bedenin yüzde 70'i su ama beyinle birleştiğinde bu su anlam kazanıyor. O zaman H 2 0’dan çıkıyor. Ve ona hangi dalga boyunu yüklersen o frekansa bürünüyor. Moleküler yapısı dönüşüyor, bedene şifa katıyor.

Örneğin zihninizden “Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin” diye geçirip, suyu içtiğinizde, o kesin şifadır. Çünkü, sözlerle suya frekans yüklemiş oluyorsunuz. Düşündüğün anda beyin onu tanımlayarak bir dalga boyu yayıyor. Ve sen suya doğru bakarak bunları söylediğinde kayda alıyor. Bütün bunlar düşünülerek içildiğinde, bedenin ihtiyacı olan bir işleve bürünüyor. "Beni üzüntülerimden temizlesin" diye içildiğinde bedene o şekilde aktarılıyor ve komutu yerine getiriyor.

Huzura kavuşmak, dertlerden kurtulmak için önce derin bir nefes almak, yaşam enerjisini bedene aktarmak sonra da bu düşüncelerle suyu içerek şifa bulmak mümkündür.

Ben uzun yıllardır, bu uygulamayı hayata geçiriyorum. Hem sağlıkta hem estetikte hem de şifada.

İnsanların huzura kavuşması için bedeni arındırmak çok önemli. Bir insana şifa olsun diye frekans yükleyerek verdiğimiz su, o kişinin bedenini temizler.

Suyla ilgili uygulamalar onlarca. Örneğin büyüyü çözer, akıp gitmesini sağlar. Eve konulan bir kase su, bütün odalardaki negatif enerjileri yok eder.. Bedene doğru bir şekilde yüklendiğinde şifa aracıdır. Nasıl ilaçlar şifa katıyorsa, ''SU'' bunlar arasında en önemli maddedir.

Yarın için düşüncelerinizi, niyetlerinizi ve dileklerinizi bir kağıt bardağın üzerine yazın, suyun bunların tezahürüne yardım etmesi için. Bazen bu, “yarın şaşırtıcı şekilde yaratıcı olacağım ve sevgiyle parıldayacağım” gibi genel iyi bir prensip olabilir veya “yarın bu durum ile zorluğumu çözmeyi diliyorum” gibi spesifik olabilir.

Bunu tam bir zihinsel berraklık ve şükran ile yaptıktan sonra, suyun yarısını için ve suyun büyük yoğunluk ile yansıttığını ve evrene büyütücü bir anten olarak davrandığını bilerek uykuya dalın. Bedeninizdeki içtiğiniz su sizin niyetinizi taşıyor ve hala ''HER ŞEY'' e bağlı olan bardakta kalan su ile bağlantılı ve mesajınızı evrene göndermenize yardım ediyor. Onun yapısı düşüncenizi gerçekten değiştiriyor ve bu bilim tarafından kanıtlanabilirdir.

Siz uyurken, bilinçaltı zihniniz hem bedeninizdeki suyla hem de bardaktaki suyla iletişim kurmaya devam eder ve sizin konsantre olduğunuz şeye yapısını değiştirir, sabahleyin uyandığınızda ve bardakta kalan suyu içtiğinizde, tam tamına hayallerinizi içiyor olursunuz !

Bu, onları tüm varlığınızda daha da güçlü yansıtır. Bunu her gece yapın ve nelerin olduğunu görün, mucizeler katlanır ve sağlık daha hızlı şekilde güçlenir.

Su, insanların sahip olduğu en güzel, değişken ve düşünceden etkilenen fiziksel maddedir.

Su, varlığımızın hologramında nihai fiziksel tezahürdür ve eğer suyunuzu severseniz, o da sizi sever ve yolunuzda size yardım eder.

Su canlı ve farkındadır.

NİYET ÖRNEKLERİ:

***Suyun yüksek benliği ile bağlantı kuruyorum ( bunu reiki bilenler sembollerle yapıyorlar) bu suyun kendi ph değerini
7,5'e yükseltmesini ve ben bu suyu içtikçe suyun bedenimdeki tüm dna dizilişlerini orjinal haline getirmesini, dokuları onarmasını istiyorum... şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim..

**Yarın .............. duruma çözüm üretmeyi ve yaratıcı eylemlerle bu sorunu halletmeyi seçiyorum.

***Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin.

***Suyun ruhu, zihni ve bedeni seni çok seviyorum... bedenimi dna sarmallarımdan başlayarak, tüm hücrelerimi ve dokularımı yenilemeni, bedenimin bütün fonksiyonlarını dengelemeni istiyorum.. şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim. ....ALINTI...

Teşekkür ederim canım kilomu 0.4 le çarptım 24 çıktı 24 litre mi içeceğim nasıl olacak:27:

canım güldürdün beni delüüü :))) 24 litre olmazz patlarsınn :))) 2 litre 400 gram içmelisin. hadi şimdi kış icmek istemiyo bazen insan oyüzden en az 2 litreden olmalı şimdilerde ok??

Bende kana kana su içmek istiyorum yazın bile nadirdir öyle kana kana su içtiğim:26:

Vucudumuz suya ihtiyaç duysa yani bi susuzluk çekse bu kana kana susamak hissi oluşacaktır.

Herkesin yapısı farklı biri 2 litre su içerken haftada,biri 2 bardak suyla yaşamını devam ettirir.İhtiyacı o kadardır.

Fazla kalıplara girmemek de iyidir bu konuda hani günde bir litre su için mevzusu gibi.

ay bende aylarca su icmeyenlerdenim fakat daha dun bu karar aldim gunde 2 bucuk litee iciyorum fakat zorla midem bulana bulana:-))) ve tabiki afedersiniz tuvaletten geri gelemiorum tabi buda gicik bisi ama saglik acisindan cok faydali. ama biliorum bu sadece bi kac gun surer:-) ne diyelim Allah kana kana su icmeyi nasip etsin :-))

kopcam, hamileymişsin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :16:

bende pek içemiyorum. bende sendenim :31:

tuvalete cıkmayı kötü görmeyin yaa,bende ilk baaşlarda üşeniyodum ama şimdi rahatım. içinizin temizlendigini düşünün atın negatif enerciyi :34::34::34:
psikolojinizide etkiliyo az su içmek.sinirli yapabiliyo falan. bol bol için rahatlayın. birden 2.5 ile başlamayın sakın yavaş yavaş bardak sayınızı artırın. bitki çaylarıda bu 2.5 ltye dahil onlarıda içebilirsiniz.
mesela ben 2 litre yani 10 bardak icmeniz gerekiyosa bunun 3 bardagı bitki cayları olabilir. ama siyah cay olmaz ona göre:45::45:

bende içtikçe susama hissi oluştuğuna inanıyorum...gebe oldugumu öğrendiğimden beri eşime diyordum su hatırlat bana.başta çok zorladı:)7 aylık oldum şimdi inanın 5 lt içtiğim günler oluyor tabi en az 10 kere wc ihtiyacı...gebeliğe bağlı kabızlık yaşadım ilk haftalar şimdi tuvaletimi çok rahat yapabiliyorum...deli gibi su içiyorum yetmiyor birde deli gibi susuyorum içim yanıyo resmen ki gebelikle birlikte tuzu şekeri azaltmama rağmen...azmedin kızlar içtikçe kendinizi durduramayacaksınız:)ayrıca dr umun dediğine göre bitki çayları su ihtiyacını karsılıyormuş siyah çay kola meyve suyu değil:):)

Ben de zamanında böyleydim sonra elimin altında sürekli su şişesi bulundurdum yudum yudumd a olsa içtim derken bir baktım zaman geçmiş ben suyu çok sever bir hale gelmişim.
Günde 2-3 litre su içiyorum ve susayarak içiyorum, severek ..

Ben de zamanında böyleydim sonra elimin altında sürekli su şişesi bulundurdum yudum yudumd a olsa içtim derken bir baktım zaman geçmiş ben suyu çok sever bir hale gelmişim.

en iyisini yapıyosun .ekledigim yazıyı worde akatarın pc nizde dursun acıp acıp okursunuz suyu bol bol içmeye devam edersiniz.
bunu bu sene idrak ettim gercekten SU HAYATTIR :49:

bende içtikçe susama hissi oluştuğuna inanıyorum...gebe oldugumu öğrendiğimden beri eşime diyordum su hatırlat bana.başta çok zorladı:)7 aylık oldum şimdi inanın 5 lt içtiğim günler oluyor tabi en az 10 kere wc ihtiyacı...gebeliğe bağlı kabızlık yaşadım ilk haftalar şimdi tuvaletimi çok rahat yapabiliyorum...deli gibi su içiyorum yetmiyor birde deli gibi susuyorum içim yanıyo resmen ki gebelikle birlikte tuzu şekeri azaltmama rağmen...azmedin kızlar içtikçe kendinizi durduramayacaksınız:)ayrıca dr umun dediğine göre bitki çayları su ihtiyacını karsılıyormuş siyah çay kola meyve suyu değil:):)

Ne güzel bende başaracağım :65::65::1:

inşallah bende severek içerim:1:

bana göre allahın verdiği en güzel nimet bende içemezdim ama artık öle bir alıştım ki arkadalarım yanıma sürehi getiriyor saa başı içmeye başlamıştım şimdi alışkanlık oldu hem kilo kaybettim hem cildim güzelleşti çok şükür

suyu sevmiyorum,nefret ediyorum bile diyebilirim.bende ıhlamur çay ve kola içerim çok fazla.inşallah normal su içmekten bir farkı yoktur.sonuçta suyla hazırlanıyor.çok zararlı olduğunu söylüyorlar su içmemenin. saçlarımın kuru olması ve kronik bi yorgunluk var bende sudan mı acaba bilemedim?

Olmaz. Karpuz gibi sulu besinlerden günlük su ihtiyacımızın bir kısmını karşılasak da (günde 3 litre de içmeye gerek yok yani) su içmeden olmaz. Hatta kolanın vucudun asit dengesini bozduğunu ve 1 bardak kolanın verdiği zararı ancak 35 bardak suyun dengeleyebildiğini okumuştum bir yerde.

Muhtemelen uzun süre bu şekilde devam ettiğinizden eksikliğini hissetmiyorsunuz ama önce zorla içmeye başlayın sonra zamanla canınız isteyecek zaten.
Ayrıca ben bol su içmeye başladığımdan beri cildim pek bir güzelleşti, daha enerjik hissediyorum kendimi, psikolojim bile daha iyi çok yararlı bir şey bu su.
Ayrıca kesinliklikle su veya diğer sıvılar bir tutulamaz ..

Muhtemelen uzun süre bu şekilde devam ettiğinizden eksikliğini hissetmiyorsunuz ama önce zorla içmeye başlayın sonra zamanla canınız isteyecek zaten.
Ayrıca ben bol su içmeye başladığımdan beri cildim pek bir güzelleşti, daha enerjik hissediyorum kendimi, psikolojim bile daha iyi çok yararlı bir şey bu su.
Ayrıca kesinliklikle su veya diğer sıvılar bir tutulamaz ..

Artık zorlayacağım kendimi :16::16::16:Benimde cildim güzel olsun:12::1:

Back
X