Su içmek bir ihtiyaçtır size zorunluluk gibi bakmışsınız :) Benim çalıştığım yerde yüzlerce paket su var. Günde 4 pet kesin içiyorum. Burda önümde duruyo farkında olmadan içiyorum bir bakıyorum bitmiş :)) Sizde kendinizi alıştırın su içmek çok faydalı genç tutar :)
kızlar şimdi size suyla ilgili güzel bilgiler yazayımm bakın ozaman nası içiyosunuz :))) ayrıca suyuda kilonuz oranında içmeniz gerektignide biliyo musunuz? yani kilonuzu 0.4 ile çarpın çıkan lt kadar günde su içmeniz lazım.
böle yaparsanız saçlarınız ve cildiniz nem kazanır kuru olmaz vücüda dinçlik gelir ,negatif iyonlar atılır,saglıklı olursunuz ki eger idrarınız beyazsa saglıklısınızdır su ihtiyacınız karsalanmıs demektir. bide bi makale ekliyim onu iice okuyun suyu daa cok sevip iciceksiniz eminim
Teşekkür ederim canım kilomu 0.4 le çarptım 24 çıktı 24 litre mi içeceğim nasıl olacak
canım güldürdün beni delüüü :))) 24 litre olmazz patlarsınn :))) 2 litre 400 gram içmelisin. hadi şimdi kış icmek istemiyo bazen insan oyüzden en az 2 litreden olmalı şimdilerde ok??
Bende kana kana su içmek istiyorum yazın bile nadirdir öyle kana kana su içtiğim:26:
kopcam, hamileymişsin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bende pek içemiyorum. bende sendenim
Ben de zamanında böyleydim sonra elimin altında sürekli su şişesi bulundurdum yudum yudumd a olsa içtim derken bir baktım zaman geçmiş ben suyu çok sever bir hale gelmişim.
Günde 2-3 litre su içiyorum ve susayarak içiyorum, severek ..
bende içtikçe susama hissi oluştuğuna inanıyorum...gebe oldugumu öğrendiğimden beri eşime diyordum su hatırlat bana.başta çok zorladı:)7 aylık oldum şimdi inanın 5 lt içtiğim günler oluyor tabi en az 10 kere wc ihtiyacı...gebeliğe bağlı kabızlık yaşadım ilk haftalar şimdi tuvaletimi çok rahat yapabiliyorum...deli gibi su içiyorum yetmiyor birde deli gibi susuyorum içim yanıyo resmen ki gebelikle birlikte tuzu şekeri azaltmama rağmen...azmedin kızlar içtikçe kendinizi durduramayacaksınız:)ayrıca dr umun dediğine göre bitki çayları su ihtiyacını karsılıyormuş siyah çay kola meyve suyu değil:):)
Ben de zamanında böyleydim sonra elimin altında sürekli su şişesi bulundurdum yudum yudumd a olsa içtim derken bir baktım zaman geçmiş ben suyu çok sever bir hale gelmişim.
Günde 2-3 litre su içiyorum ve susayarak içiyorum, severek ..
suyu sevmiyorum,nefret ediyorum bile diyebilirim.bende ıhlamur çay ve kola içerim çok fazla.inşallah normal su içmekten bir farkı yoktur.sonuçta suyla hazırlanıyor.çok zararlı olduğunu söylüyorlar su içmemenin. saçlarımın kuru olması ve kronik bi yorgunluk var bende sudan mı acaba bilemedim?
Muhtemelen uzun süre bu şekilde devam ettiğinizden eksikliğini hissetmiyorsunuz ama önce zorla içmeye başlayın sonra zamanla canınız isteyecek zaten.
Ayrıca ben bol su içmeye başladığımdan beri cildim pek bir güzelleşti, daha enerjik hissediyorum kendimi, psikolojim bile daha iyi çok yararlı bir şey bu su.
Ayrıca kesinliklikle su veya diğer sıvılar bir tutulamaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?