• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorlasak da mı oldursak yoksa zorlamasak da mı oldursak? aşk nasıl yapsak?

Leipehile

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
169
59
298
meraba kızlar nasıl yapmalı da ilişki oldurmalı. beklemeli mi şansını mı değerlendirmeli.
peki nasıl anlayacağız o kişiyi.. benimle aynı hissedenler burada paylaşalım motive edelim birbirimizi.. artık birinin peşinden gitmeye mecalim kalmadı. ne beni ne kalbimi yormasın istemiyorum. sonrasında da insan sıcacık bakan bir çift göz arıyor.
yaklaşık 4 yıldır kimseyi hayatıma almadım. evet tanıştım görüştüm hatta tanıştığım insanlar da oldu ama bir türlü şu hayattan beklentilerimizin aynı olduğu birini bulamadım. yordular dengemi bozdular. sustum olmadı açıldım olmadı. sevdim olmadı sövdüm olmadı.

üniversitede son senem bu yıl. artık bir yol çizmek istiyorum kendime.. üniversitede erkek şahıs beğeniyor geliyor oturuyor görüyor ki kız kendini biliyor ağırdan satıyor ama bakımlı ve güzel az biraz konuşuyor kız kendinden ödün vermedikçe de daha kolayını seçip kaçıyor ..
artık ümidim kalmadı diyebilirim evet bakıyorlar sonra hadi eyvallah diyip gidiyorlar.
hatta bir ara kendimi internette fal sitelerinde buldum önce ayda birle başladım sonra 2 - 3 - ... bataklığa battım gibi sanki:))

erkeklerle arama mesafeler koydum setler çektim ama çok yanlışmış bunu da gördüm artık fal da baktırma sıklığım azaldı. yavaş yavaş kendime geliyorum . yaş da ilerledikçe insan bi durup düşünüyor çünkü arkadaşlarımın yarısı nişan söz birşeyler yaptılar.ama artık kimseye dönüp bakmak gelmiyor içimden öyle yorgun hissediyorum ki kendimi. tabi eskileri görünce bi yüreğim geçmişteki olanlardan dolayı hislerden dolayı bi hop kalkıyor ama sonrasında oturuyor işte. benim gibi olanlar var mı .. dertleşmek istiyorum.. hayatımda birini istemiyorum diyorum evrene de yanlış mesaj mı gönderiyorum.. oysa ilişki evet olsun ama beni yormasın..
nasıl oldursak nasıl teselli etsek kendimizi ?

Kac yasindasiniz? Bende 3 sene hayatima kimseyi sokamadim. Sürekli inisli cikisli bir psikolojim vardi. Bellki klasik olacak ama ask gercektende istedigin zaman gelmiyor. Herseyi zamana birakmali. Öncelikle hayirlisini dilemeli. Arkadaslarina imrenmen cok normal ben 27 yasindayim neler duymadim ki :) Ama bence aceleye gerek yok. Hersey olacagina varir. Dogru zamanda dogru insan umarim karsina cikar :)

Kac yasindasiniz? Bende 3 sene hayatima kimseyi sokamadim. Sürekli inisli cikisli bir psikolojim vardi. Bellki klasik olacak ama ask gercektende istedigin zaman gelmiyor. Herseyi zamana birakmali. Öncelikle hayirlisini dilemeli. Arkadaslarina imrenmen cok normal ben 27 yasindayim neler duymadim ki :) Ama bence aceleye gerek yok. Hersey olacagina varir. Dogru zamanda dogru insan umarim karsina cikar :)
24 yasındayım geç değil ama son yılım üniversitede e etraftan gelen espri konusu olma durumu da, ortamda gülüyorum ediyorum ama sonrasında buruk birşey kalıyor içimde haliyle yok kedilerinle yaşlanmayı mı planlıyorsun vs :)
acelem yok zaten biraz umutsuzluk biraz mutsuzluk var şuan . umarım senin de karşına hayırlı bir kişi en kısa sürede çıkar canım :)
bir de hep olmadığı için demekki birşeylerden koruyor Allah beni diye düşünüyorum artık biraz daha değiştirmeye başladım bakış açımı :)

24 yasındayım geç değil ama son yılım üniversitede e etraftan gelen espri konusu olma durumu da, ortamda gülüyorum ediyorum ama sonrasında buruk birşey kalıyor içimde haliyle yok kedilerinle yaşlanmayı mı planlıyorsun vs :)
acelem yok zaten biraz umutsuzluk biraz mutsuzluk var şuan . umarım senin de karşına hayırlı bir kişi en kısa sürede çıkar canım :)
bir de hep olmadığı için demekki birşeylerden koruyor Allah beni diye düşünüyorum artık biraz daha değiştirmeye başladım bakış açımı :)

Tesekür ederim. Kendisi biraz yontulmamis bir odun olsada cikti :)
Ben neler duymuyorumki cogu zaman takmiyorum bile ama bazen sinirden agladigimda oldu. Birde ben duygusal bir insanim neler gecmediki aklimdan. Evlenmek icinde evlenecek biri degilim. Ama evlilik lafi gecince kacasim geliyor ;). Dün erkek arkadasim evlilikten bahsetti o an orda birakip kacasim geldi :)

Tesekür ederim. Kendisi biraz yontulmamis bir odun olsada cikti :)
Ben neler duymuyorumki cogu zaman takmiyorum bile ama bazen sinirden agladigimda oldu. Birde ben duygusal bir insanim neler gecmediki aklimdan. Evlenmek icinde evlenecek biri degilim. Ama evlilik lafi gecince kacasim geliyor :KK66:. Dün erkek arkadasim evlilikten bahsetti o an orda birakip kacasim geldi :)

o da çok zor bir karar emin olmak hayatını o kişiyle paylaşmak ..
peki sen neden korkuyorsun onun korkması lazım erkek bu kaçar souçta :))

Back
X