Zorlu mücadelem

pes yani adam gibi sözünün arkasında dursun baban ..yazık günah sana ...git güzelce konuş sağlığımdan olcam de delircem de ..
Dedim cokkkkk dedim yalvardim resmen defalarcaaa.Psikolojim alt üst oldu bi ara deli oluyorum sandm sonra toparladm kendimi cok şükür yine beynim darma duman ama eskisi gibi dsgilim cok şükür. Daha dun aradim babami aglayarak al beni bu ruh hastasinin yanndan bni de deli etti diyorum herkeste ne kaynanalr varmos dovuyolarmis hep sabredip idare et diyo bana.

Evet. Intihari düşündüm sonra dedim bu dunyam zaten berbat birde obur dunyami berbat etmiyim kacsam gitsem arkamdaki annem perisan olcak hep aklmda bu sorular
İntihar mı ? Sen aciz biri misin? Nefes alıyorsun bak. Nefes aldığın sürece hayatta herşeyi başarabilmen mümkün . Bunu asla unutma. Her zorluğun bir kolaylığı bulunur

İntihar mı ? Sen aciz biri misin? Nefes alıyorsun bak. Nefes aldığın sürece hayatta herşeyi başarabilmen mümkün . Bunu asla unutma. Her zorluğun bir kolaylığı bulunur
Bekliyorum bir çıkış yolu istiyorum Rabbimden ..Elimden baska hicbirsey gelmiyor...

Kadin sığınma evleri güvenilir değil , diye kim kandırdı seni ?

Gayet güvenilir bir yer . Hangi şehirde olduğunu bile öğrenemez ailen .. iş bulana kadar idare edersin sonra biraz para biriktirir eve çıkarsın .yeter ki niyetin olsun , yol çok ..bide biraz cesaret ..boyun eğme ,bu hayatı yaşamak zorunda değilsin .

Dedim cokkkkk dedim yalvardim resmen defalarcaaa.Psikolojim alt üst oldu bi ara deli oluyorum sandm sonra toparladm kendimi cok şükür yine beynim darma duman ama eskisi gibi dsgilim cok şükür. Daha dun aradim babami aglayarak al beni bu ruh hastasinin yanndan bni de deli etti diyorum herkeste ne kaynanalr varmos dovuyolarmis hep sabredip idare et diyo bana.

Annen ne diyor bu duruma peki, anne tarafi destek cikiyorsa onlarin evinde kalip is bulup calisabilirsin. Bunlarin agiz kokusunu cekmekten cok daha iyidir.

yok sen bence devlete SIĞIN anlaşılan baban Nato kafa Nato mermer .

Kadin sığınma evleri güvenilir değil , diye kim kandırdı seni ?

Gayet güvenilir bir yer . Hangi şehirde olduğunu bile öğrenemez ailen .. iş bulana kadar idare edersin sonra biraz para biriktirir eve çıkarsın .yeter ki niyetin olsun , yol çok ..bide biraz cesaret ..boyun eğme ,bu hayatı yaşamak zorunda değilsin .
bilmiyorum bilmiyorum cesur olmam lazım korkak davrandigim dogru evet

Bekliyorum bir çıkış yolu istiyorum Rabbimden ..Elimden baska hicbirsey gelmiyor...
Bi gücüm olsada tüm bu dertten muzdarip kadınları çekip kurtarabilseydim keşke. İnsan oğlu insanın hayatını mahfediyor. Düşünsene Allah beni yaratıyor ben bir bireyim ama bana birey olma hakkı seçim hakkı bile vermedwn hayatımı kendi elleriyle yön verip mafediyorlar. Sende ayağa kalkacaksın ve güçlü olup onlara haddini bildirexeksin. Ezik durmcaksın ezmeyecekler . Tırnaklarını göster. Ya da kaç git ordan

o

huzura ,sessizlige ,kaygisizliga,bir sarılmaya güvene o ladar ihtiyacım var ki o kadar ihtiyacim var ki...
Çocuk varmı yoksa sakın ha sakın öyle bi hata yapma yazık günah olur kendin yanmışsın bide bebe yapıp daha beter olma
Çok üzüldüm Allah yardimcin olsun

Yazmissin çocuk yokmuş okudum

cocuk yok ilk evlendigim ay oldu düşük oldu.Sonra da bir sebepte yok aslnda Rabbim istemiyor demek ki bir hayır var diyorum Allaha bırakıyorum
Allaha dua et evet ama kulda birşeyler yapmalı. Sen kaçacaksın birşeyler yqpacaksın ki Allahta yol gösterisn yardım etsin. Sığınma evine gitmelisin. Hayatımı kurmalısın. Yapmalısın bunı . Yoksa hiç istemediğin o hayata mahkum olacaksın

Allaha dua et evet ama kulda birşeyler yapmalı. Sen kaçacaksın birşeyler yqpacaksın ki Allahta yol gösterisn yardım etsin. Sığınma evine gitmelisin. Hayatımı kurmalısın. Yapmalısın bunı . Yoksa hiç istemediğin o hayata mahkum olacaksın
Cokkk haklısın bu durumdayken birseyde düşünemiyorum sağlıklı bir sekilde hep ayni yerde donup duruyorum

Oylee bir girdap ki bu herkes neyin ne oldugunu biliyor ama cekip çıkarmaya cesareti yok kimsenin

Çok kızıyorum bazı ailelere ya..
Çocuk sorumluluğu ne bilmeden yapmış olmak için yapıyorlar ve onlara zarar veriyorlar...
Dilerim en kısa zamanda gitmek için cesaretlenirsiniz...

14 yaşında. ..
. Baska küçük kardesin var mi , araları okumadim söyledin mi bilmiyorum. Onu da ayni sekilde birlikte yasamaya bir adamin yanina evlendiriyoruz diye yollamasinlar.
Birde kuzen le....
Neyse daha fazla birseyler yazip canini yakmak ,cok zor bir durumdasin gibi hissettirmek istemiyorum.
Calisabilirmisin bilemiyorum ama sürekli kenara para atman lazim. Gizli yada araba alalim vs diye diye biriktirecegim diye esinden iste.
Anne baban sana yaptığı bu haksızlıği nasıl ödeyecek? Insan evladina daha büyük bir kötülük yapabilir mi

Back
X