- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.278
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim cokkkkk dedim yalvardim resmen defalarcaaa.Psikolojim alt üst oldu bi ara deli oluyorum sandm sonra toparladm kendimi cok şükür yine beynim darma duman ama eskisi gibi dsgilim cok şükür. Daha dun aradim babami aglayarak al beni bu ruh hastasinin yanndan bni de deli etti diyorum herkeste ne kaynanalr varmos dovuyolarmis hep sabredip idare et diyo bana.pes yani adam gibi sözünün arkasında dursun baban ..yazık günah sana ...git güzelce konuş sağlığımdan olcam de delircem de ..
İntihar mı ? Sen aciz biri misin? Nefes alıyorsun bak. Nefes aldığın sürece hayatta herşeyi başarabilmen mümkün . Bunu asla unutma. Her zorluğun bir kolaylığı bulunurEvet. Intihari düşündüm sonra dedim bu dunyam zaten berbat birde obur dunyami berbat etmiyim kacsam gitsem arkamdaki annem perisan olcak hep aklmda bu sorular
Bekliyorum bir çıkış yolu istiyorum Rabbimden ..Elimden baska hicbirsey gelmiyor...İntihar mı ? Sen aciz biri misin? Nefes alıyorsun bak. Nefes aldığın sürece hayatta herşeyi başarabilmen mümkün . Bunu asla unutma. Her zorluğun bir kolaylığı bulunur
Dedim cokkkkk dedim yalvardim resmen defalarcaaa.Psikolojim alt üst oldu bi ara deli oluyorum sandm sonra toparladm kendimi cok şükür yine beynim darma duman ama eskisi gibi dsgilim cok şükür. Daha dun aradim babami aglayarak al beni bu ruh hastasinin yanndan bni de deli etti diyorum herkeste ne kaynanalr varmos dovuyolarmis hep sabredip idare et diyo bana.
yok sen bence devlete SIĞIN anlaşılan baban Nato kafa Nato mermer .Dedim cokkkkk dedim yalvardim resmen defalarcaaa.Psikolojim alt üst oldu bi ara deli oluyorum sandm sonra toparladm kendimi cok şükür yine beynim darma duman ama eskisi gibi dsgilim cok şükür. Daha dun aradim babami aglayarak al beni bu ruh hastasinin yanndan bni de deli etti diyorum herkeste ne kaynanalr varmos dovuyolarmis hep sabredip idare et diyo bana.
bilmiyorum bilmiyorum cesur olmam lazım korkak davrandigim dogru evetKadin sığınma evleri güvenilir değil , diye kim kandırdı seni ?
Gayet güvenilir bir yer . Hangi şehirde olduğunu bile öğrenemez ailen .. iş bulana kadar idare edersin sonra biraz para biriktirir eve çıkarsın .yeter ki niyetin olsun , yol çok ..bide biraz cesaret ..boyun eğme ,bu hayatı yaşamak zorunda değilsin .
Bi gücüm olsada tüm bu dertten muzdarip kadınları çekip kurtarabilseydim keşke. İnsan oğlu insanın hayatını mahfediyor. Düşünsene Allah beni yaratıyor ben bir bireyim ama bana birey olma hakkı seçim hakkı bile vermedwn hayatımı kendi elleriyle yön verip mafediyorlar. Sende ayağa kalkacaksın ve güçlü olup onlara haddini bildirexeksin. Ezik durmcaksın ezmeyecekler . Tırnaklarını göster. Ya da kaç git ordanBekliyorum bir çıkış yolu istiyorum Rabbimden ..Elimden baska hicbirsey gelmiyor...
Oylee bir girdap ki bu herkes neyin ne oldugunu biliyor ama cekip çıkarmaya cesareti yok kimseninAh ya..
Çalışabiliyorsanız çalışın yoksa kadın sığınma evi geliyor aklıma.. İnşallah kurtulursunuz bu evlilikten.
Korkma ,herşey gidene kadar .. gittikten sonra hepsi yerini sevince huzura bırakacak ..bilmiyorum bilmiyorum cesur olmam lazım korkak davrandigim dogru evet
huzura ,sessizlige ,kaygisizliga,bir sarılmaya güvene o ladar ihtiyacım var ki o kadar ihtiyacim var ki...Korkma ,herşey gidene kadar .. gittikten sonra hepsi yerini sevince huzura bırakacak ..
cocuk yok ilk evlendigim ay oldu düşük oldu.Sonra da bir sebepte yok aslnda Rabbim istemiyor demek ki bir hayır var diyorum Allaha bırakıyorumÇocuk var mı , çocuk yapma bari .
Çocuk varmı yoksa sakın ha sakın öyle bi hata yapma yazık günah olur kendin yanmışsın bide bebe yapıp daha beter olmao
huzura ,sessizlige ,kaygisizliga,bir sarılmaya güvene o ladar ihtiyacım var ki o kadar ihtiyacim var ki...
Allaha dua et evet ama kulda birşeyler yapmalı. Sen kaçacaksın birşeyler yqpacaksın ki Allahta yol gösterisn yardım etsin. Sığınma evine gitmelisin. Hayatımı kurmalısın. Yapmalısın bunı . Yoksa hiç istemediğin o hayata mahkum olacaksıncocuk yok ilk evlendigim ay oldu düşük oldu.Sonra da bir sebepte yok aslnda Rabbim istemiyor demek ki bir hayır var diyorum Allaha bırakıyorum
çocuk yok ilk baslarda cok istiyodum ama simdi icim hrp bir ikilemde ...Çocuk varmı yoksa sakın ha sakın öyle bi hata yapma yazık günah olur kendin yanmışsın bide bebe yapıp daha beter olma
Çok üzüldüm Allah yardimcin olsun
Yazmissin çocuk yokmuş okudum
Cokkk haklısın bu durumdayken birseyde düşünemiyorum sağlıklı bir sekilde hep ayni yerde donup duruyorumAllaha dua et evet ama kulda birşeyler yapmalı. Sen kaçacaksın birşeyler yqpacaksın ki Allahta yol gösterisn yardım etsin. Sığınma evine gitmelisin. Hayatımı kurmalısın. Yapmalısın bunı . Yoksa hiç istemediğin o hayata mahkum olacaksın
Oylee bir girdap ki bu herkes neyin ne oldugunu biliyor ama cekip çıkarmaya cesareti yok kimsenin