Zoruma gidiyor!

Varmi oyle bi is ya esin onuda bahane esiyor bak bu cok ciddi bi durun bu sekilde alisirssa boyle devam eder is konusunda taviz verme sen calisican beyefendi evde oturacak agirligini koy

Çalıştıgım dukkanın yan tarafında kargo var. gelsin direk baslatalım dediler ben ağır kaldıramam bende fıtık var dedi. güler misin ağlar mısın bi durum :S Geçen gün ciddi ciddi boşanalım dedim. düşünüyoruz suan eşim düzelicem dedi. çalışmak bende istiyorum falan dedi. Bakıcaz 10 gune iş bulabiliyor mu.

CANIM ŞİMDİ NE DENİR Kİ YAAA ama çalışma eşine sen çalışmazsan bendecalışmıcam de sen çalıştıkca işine gelip girmiyo demekki

CANIM ŞİMDİ NE DENİR Kİ YAAA ama çalışma eşine sen çalışmazsan bendecalışmıcam de sen çalıştıkca işine gelip girmiyo demekki

Çalışmak iyi geliyor ya. insanı bi an olsun sıkıntıdan uzaklaştrıyor. ama dediğin gibi bnm calısmama guvenıyor sanırım

canım benim kıyamam ya rabbin var kimsen yoksa ona sıgın canımmm ona ada kendini için öyle bi huzurla dogarki etrafındakilerin vermedigi ilahi bi huzur dogar içine allah yardımcın olsunn sabır versin çok güzell içini dökmüşsn gözlzerim doldu

içimi dökmeseydim daha kötü olurdum şimdi bırazda olsa iyiyim canım...

Okurken tuykerin kalkti resmen ve cok duygulandim. Gercekten cok zor seyler yasamissin ama bide soyle dusun kimse bu dunyaya sefa surmeye gelmedi herkesin turlu turlu sorunlari var hepimiz her an imtihandayiz herkes zaman zaman kendini yalniz hissediyo bak ne diyo Dost istersen Allah yeter oyle bi zamandayiz ki babanin evladina bile hayri yok yapacagimiz sey Allah'a siginmak ve sabir dilemek. Allah tum sikintilarina dayanma gucu versin. Dertlesmeye ihtiyacin olursa buradayim

E güzel kardeşim sana duymadığın küfürleri eden adama nefesim dersen daha da beterlerini duyacaksın demektir.
Bide ne besliyor ya herifi set de yat evde.
Adamda adamlığını bilsin.
Allah da anneciğini affetsin ve cennetine alsın inş.
Babanı da yok say, elbet düşecek bir gün eline ama ozaman da sakın ha acıyayım deme...

Kuzum Allah annene rahmet eylesin....
Kardesin kac yasinda? Nerede kaliyor?
Sen niye evlendin bu kadar genc?
Yanlis anlama,sadece üzüldügümden seni anlamaya calisiyorum.
Esin kac yasinda?
Niye calismiyor beyefendi (

Anlamak çok zor be canım.. Babam istanbulda yaşıyor. kardeşimi tekirdağa yaz kış bir yurda vermişler. üvey annem arayıp yaz kış gelmesin istemiyorum çok yaramaz dedi basımdan kaynar sular indi bütün gün ağladı onunlada kavga ettim. kardeşim 14 yasında. Ben severek evlendim,eşimle aramda 11 yaş var. Bunalımda olduğunu söylüyor. çalışmak istiyor iş bulamıyor. sürekli benden teselli bekliyor. herkes herşeyi hep benden bekliyor aslında. bahar kocası sinirliyken susmak zorunda bahar kocasını silip kardeşini sahiplenmek zorunda yahu babam olacak adam sen bostan bekçisimisn. ölsen gebersen o karın olacak alçağa asla bırakmam zaten. Ama kocam haklı olaraak diyor ki babası neden bakmıyor. bu sebepten babam bana insanlığıma kişiliğime hakaret ediyor. Mahşerde hesaplaşacağız zaten. bu dünyada benımle telefonda konusmuyor bile. Karısına söylüyor karsıda bana söylüyor. Yüzü yok çünkü. Üvey annemde kalkmış geçen gün sen babanın face'nın şifresini mi değiştirdin diyor. ayrı sinirlerimi bozuyor. bana ne babamdan bana ne onun facesinden. ulan benım kendi facem yokki bide kocanın kinin şifresini değiştreceğim. af döktüm cok feci içimi ağrıttım kafanı canım k.bakma

evet canım haklısın bunun zaten bilincindeyim ama bazen insanın bi patlama noktası oluyo.

Ya şimdi hani bağırıyo küfrediyo falan 20 dakika geçiyo bir ağlıyo anlatamam.Bu olay 1 kere yasandı ama o bnm cok zoruma gitti haliyle Piskolog öfke kontrolsüzlüğü var dedi. ilaçlarını kullanıyor suan eski sinirliliği kalmadı. ilaçlar bitince nasıl olacak bakalım.

Basin sagolsun. Annen olmus babani da oldu say hayatina devam et.. Esim cocugu bahane edip calismiyo dedin. 2. evliligi mi cocuk mu var

Imtihaniniz cok büyük... Rabbim karsiligini ebedi alemde versin inşallah... isyan etmeyin sakin.. Rabbim sevdigi kuluna dert verirmis.. En sevdigim dedigi, habibim dedigi Efendimiz ne zorluklar yasamis.. oksuzlugu de tatmis, yetimligi de.. Rabbim sabrinizi artırsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne babaya bi'şey diyemem ama eşin için yorum yapabilirim sanırım, zira "severek" evlendim diyosun.
Bu adam evlenmeden önce de bu kadar sorumsuz muydu?

Yazınızı okurken içim acıdı ne kadar zor zamanlar yaşamışsınız. Elbet bizim de ailelerimizle problemlerimiz oluyor ama sizin yaşadıklarınızı yaşasam belki de ben kaldıramazdım insanlar da bu yüzden güçlü göründüğünüzü düşünüyordur çünkü iç dünyanızı sadece siz biliyorsunuz. Bir de RABBİM her kuluna kaldırabileceği kadar yük verir demek ki sizin de bu dünyadaki sınavınız bu şükür edin dua edin size en iyi yine RABBİM gelir.

Çok üzüldüm çok.. Boğazım düğüm düğüm.. Söyleyecek bir şey bulamıyorum..

Allah yardımcınız olsun...

Çalışmak iyi geliyor ya. insanı bi an olsun sıkıntıdan uzaklaştrıyor. ama dediğin gibi bnm calısmama guvenıyor sanırım

oda işe girince gene devam edersin canım ya yoksa o adamın çalışacağı yok sanırım ne kötü yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…