Zoruma gidiyor!

Kimsesizlerin kimsesi Allah'tır..

Baban çok nankör ve vicdansız bir adam..şeytan görsün onun yüzünü..

Ama eşininde babandan farkı yok..kendine bu muameleyi yaptırma çocuğun yokken boşan bu adamdan kendi ayakların üstünde dur..daha fazla hayatından çalmasına izin verme..yeni bir hayat kur kendine ve göreceksin o doğru kişi gelecek birgün tüm üzüntülerini unutturacak sana..ama o kişi asla eşin değil..o ancak yaralarını kanatıp yeni yaralar açıyor sana..

Dertleşmek istersen ben burdayım istediğin zaman özelden yazabilirsin..annen olamam belki ama dert ortağın olurum..

Basin sagolsun. Annen olmus babani da oldu say hayatina devam et.. Esim cocugu bahane edip calismiyo dedin. 2. evliligi mi cocuk mu var

Evet eşimin 2. evliliğiyimm 6 yasında kızı var. Öyle yapıyorum artık öfkem sadece bana zarar veriyor.

Aminnnnn inş..

Anne babaya bi'şey diyemem ama eşin için yorum yapabilirim sanırım, zira "severek" evlendim diyosun.
Bu adam evlenmeden önce de bu kadar sorumsuz muydu?
Değildi. evliliğin baslarındada değildi. nolduysa işten çıkarılınca oldu bunalıma girdiğini söylüyor.

Dediğini aklıma getirdiğimde grur duyuyorum kendimle.. Allah2ım diyorum ben çok güçlü bi insanım hamd olsun herşeye.. İşte bazen böyle bi patlama noktası oluyor insanın.bağıra bağıra ağlamak istiyorsun. herkese her hatasını söylemek istiyorsun. öyle anlarımdan biriydi yazıyı yazdığımda.. Duaların için tşk ederimmm... Allah razı olsun...

Çok üzüldüm çok.. Boğazım düğüm düğüm.. Söyleyecek bir şey bulamıyorum..

eşinin 2.evliligimi
yanlış okumadıysam birde çocukmu var

doğru okudun canım.

Allah yardımcınız olsun...
amin...Allah razı olsun...

oda işe girince gene devam edersin canım ya yoksa o adamın çalışacağı yok sanırım ne kötü yaaa

yazıyı yazdığım gun onada ayrı patladım. Bu şekilde yürümeyeceğini söyledim. Ya iş bulur çalışırsın yada ben kendi yoluma bakacağım dedim. biraz öfkelendi bağırdı çağırdı ama tamam söz bulacağım dedi. bugünde bi yere görüşmeye gitti olumlu olacağa benziyor dedi. bakalım düzelmezse zaten yapacak bişey yok. bu gemi yürümez bu şekilde çünkü

Çok teşekkür ederim. Konuştum herşeyi bağırsada çağırsada ciddiyetimi anladı. iş bulup çalışacağına söz verdi. Bakacaz ilerleyen günlere....

Allah var ,keder yok !
hersey yuce yaradanin iradesi dahilinde gelisiyor,Ona dayanmak,Ona tevekkul etmek lazim cnm. yasin cok genc ,acini tahmin edebiliyorum ama her karanligin arkasi aydinliktir unutma, ve baban icin soylenecek tek soz
kasapp doner sap doner
gun gelir hesap doner...Rahman yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…