Zorunlu Gebelik Sonlandırma

21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Öncelikle rabbim sabir versin. Bende 21+6 da erken doğum yapmak zorunda kaldım. Benim hersey ani geliştiği için normal dogum oldu. Suni sancisiz bi gun icinde olup bitti. Sonrasi toparlanma sureci fiziksel olarak kolaydi ama duygusal olarak hala zor benim icin. Bu arada bebeğimi gostermediler bana. Belki gorsem daha da kotu olurdum Sen nasil iyi hissedeceksen doktorunla görüşüp karar ver bence.

Merhaba 1 gun icinde de olabilir 2 3 gün de sürebilir deniyor.Alttan ilaç verdiler sanırım peki anı şehirde yaptırdınız özel hastane miydi? heyet raporu isteniyor cunku

Hastane ve doktor öneriniz nedir burdan yada özelden paylaşabilir misiniz lutfen

Hastane ve doktor öneriniz var mı?

Doyum öncesi reduksiyon yani bebeğin kalbini durdurma işlemi yapıldı mı ileri hafta olduğu için?

Merhaba 1 gun icinde de olabilir 2 3 gün de sürebilir deniyor.Alttan ilaç verdiler sanırım peki anı şehirde yaptırdınız özel hastane miydi? heyet raporu isteniyor cunku
Ben kanama ile acile gittim onlar daha buyuk bi devlet hastanesine sevkettiler. Gittigimde dogum baslamisti benim. Sizin durumunuz farkli. Ben yanlis bisey soylemek istemem. İstanbulda degilim. Ama dr cok onemli benimkisi umursamazdi.

Doyum öncesi reduksiyon yani bebeğin kalbini durdurma işlemi yapıldı mı ileri hafta olduğu için?
Hayır bende veya bebegimde herhangi bir saglik problemi yoktu. Bebegim daha akciger gelisimini tamamlamadigi icin dogdugu gibi öldü. Nefes alamadığı icin. Dogana kadar yasiyordu.

Çok geçmiş olsun çok özur dileyerek sorabilir miyim sorun neydi peki

Merhaba suan da bnde aynı durumdayım heyet raporu için hangi doktorlar dan imza almak gerekli uzun mu sürüyor islemler

Okıdum duygulandım gerçekten bende 23 gün oluyo zorunlu sezeryan ve yüksek riskli gebeliğim sonlandırıldı hayati tehlikemde vardı 22 haftalık meleğimi kaybettim okadar zor şartlarda kabulümdü elimden birşey gelmedi yaşatamadım meleğimi ne verdiler ne bişey evet elleri bile var gözleri herşeyi oluşmuş çok acı allahım sabır versin ben meleğimi gördüm ama çok acı çekiyorum mezarı bile yok bildiğin bebekti

Basiniz sagolsun bende 27 haftalik kizim 2 gün kuvozde kaldı sonra vefat etti cok zor 5 yıl bitti hala atlatamadım bi oglum var şu an çok şükür artık psikolojik destek almaya başladım ins gecicrk sizden ricam destek almayı ertelemeyin ben hep erteledim cok büyük zarar oldu bana

Ben zaten destek alıyordum bebeğimin özel durumunu öğrendikten sonra psikolojik çok yıprandım oğlum var 4.5 yaşında psikolojik desteği doğumdan sonraya bıraktıkdan sonra bu sonlandırma kararı alındı tekrar destek almadım ama gerçekten çok kmtüyüm oğlum bile ıturup ağlıyo kardeşim melek neden oldu melek olmak kötüdür diye o bile çok etkilenmiş göstermeye hissetirmemeye çalışıyorum ama oda etkilendi sanırım allahım sabır versin

Sizinde başınız sağolsun aradan kaç yıl geçerse geçsin bu acı dinmez sanırım hep içimizde kalır ben kırkuyodum böle şelerle sınanmaktan korktuğum başıma geldi vücudum loğusalığı yaşıyor şuan ama bebeğim yok rüyalarıma giriyo ve bu beni çok etkiliyo gözümü kapatsam görüyorum

Bir oğlunuz varmış tutuncak bir dalıniz var demek çok şükür ki muhakkak destek alın yoksa ileride çok daha zor oluyor hayat benim bebegimim sağlık problemi yoktu görünen ve ben doguma gireceğim gün bi dünya bebek alışverişi yaomistim poşetlerle hastanede buldum kendimi çok zordu hersey o günler hala aklıma gelince o gün tüm gün basim agriyor gözümden yas akıyor artık böyle olmak istemediğim için oğlum için destek almaya başladım sizde yeni bir bebek öncesi destek alın sakin ertelemeyin onlar bizim meleklerimiz ins birgun kavusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…