- Konu Sahibi Scarletprincess
-
Evet öle allahtan tutunacağım bi oğlum var ama onu severlen bile meleğim geliyor aklıma ben artık onu o engelleriylede kabul etmiştim savaşmak için o engelliliklere rağmen savaş açıp yenicektik öle hayal ettim kendimi ona hazırlamıştım kayıp gitti ve benim tekrar anne olmam çok riskli aynı riskleri taşıcam doktorum öle söledi ya tüp bebek yada aşılama ama onlar bile riskli rahmimde çok fazla dikiş var ve hamile kaldığımda o dikişlerin patlama riski varmış aklımdan çıkmıyo rüyamda emziriyorum ağlıyorum bi rüya gördüm aklımdan çıkmıyo çıkaramıyorumBir oğlunuz varmış tutuncak bir dalıniz var demek çok şükür kimuhakkak destek alın yoksa ileride çok daha zor oluyor hayat benim bebegimim sağlık problemi yoktu görünen ve ben doguma gireceğim gün bi dünya bebek alışverişi yaomistim poşetlerle hastanede buldum kendimi çok zordu hersey o günler hala aklıma gelince o gün tüm gün basim agriyor gözümden yas akıyor artık böyle olmak istemediğim için oğlum için destek almaya başladım sizde yeni bir bebek öncesi destek alın sakin ertelemeyin onlar bizim meleklerimiz ins birgun kavusacagiz
Hikayenizi tam bilmiyorum rahminizde ne oldu? Bebeginiz de ne sıkıntı vardı imkansiz dedikleri insanlar anne oluyor Allah cok büyük ben kizimi kaybettigimde bana doktorlar asla bi daha doğurma ölürsün dediler ama cok sukur ölmedim oglum olduEvet öle allahtan tutunacağım bi oğlum var ama onu severlen bile meleğim geliyor aklıma ben artık onu o engelleriylede kabul etmiştim savaşmak için o engelliliklere rağmen savaş açıp yenicektik öle hayal ettim kendimi ona hazırlamıştım kayıp gitti ve benim tekrar anne olmam çok riskli aynı riskleri taşıcam doktorum öle söledi ya tüp bebek yada aşılama ama onlar bile riskli rahmimde çok fazla dikiş var ve hamile kaldığımda o dikişlerin patlama riski varmış aklımdan çıkmıyo rüyamda emziriyorum ağlıyorum bi rüya gördüm aklımdan çıkmıyo çıkaramıyorum
Bebeğin eşi rahmi tamaen kapatmıştı bide bebeğin göbek kordonu rahme yapışmış ameliyat esnasında plesantayı rahimden ayırmak için kesiler olunca baya bi dikiş atılmış ve balon yerleştirilip kanama o şekilde durduruldu durmasaydı rahmim alınacaktı bebekde sag kol yok sağ bacak boyu kısa parmaklar olan 3 tane bebeğin kafası su toplamış hidrosefali dediler suyu fazla birden çok anormallikler bendeki risklerde olunca çağrem kalmadıHikayenizi tam bilmiyorum rahminizde ne oldu? Bebeginiz de ne sıkıntı vardı imkansiz dedikleri insanlar anne oluyor Allah cok büyük ben kizimi kaybettigimde bana doktorlar asla bi daha doğurma ölürsün dediler ama cok sukur ölmedim oglum oldu
Benim ilkim sezeryan bu gebelikte aradn 4.5 sene geçti bebeğin eşi önde olması sebebiyle ve yapışıklıktan dolayı mecbur sezeryan ki ilkinde rahim küçüklüğünden normal yapamamıştım şuan içinde doktorlar riskli diyo bu gebelikteki riskler. Aynısı var ve rahimdeki dikişlerin bebek büyüdükçe patlama riski var olursada perinatologlar tarafından onların kontrolünde olurmuş duruma göre erken doğum olabilir ama riskler çok fazla denildi 2 sene zaten önermiyorlar dikişlerden dolayı ve ayın 5 gibi kontrole gidicem araştırmalar sonuçları çıkıcak neden öle olduğu eger genetikse normal yolla kalmayın diyorlarÖnceliklerini çok geçmiş olsun. Kısa sürede tekrar gebelik istersen normal doğum daha iyi diye biliyorum. Sezeryandan sonra en az 2 sene beklemek gerekiyor diye okumuştum. En kısa sürede sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın inşallah
Canım sorun varsa doktorlar kendileri topluyo heyeti ve fazla bekletmiyorlar gebelik zamanı haftası geçtikçe dahada riskli oluyo ben eşimi çağırdılar anlattılar aynı gün toplantı yapıp verdiler kararı elime ama o kararı alıncada boşlukta oluyosun zor bir durumMerhaba suan da bnde aynı durumdayım heyet raporu için hangi doktorlar dan imza almak gerekli uzun mu sürüyor islemler
Hikayenizi tam bilmiyorum rahminizde ne oldu? Bebeginiz de ne sıkıntı vardı imkansiz dedikleri insanlar anne oluyor Allah cok büyük ben kizimi kaybettigimde bana doktorlar asla bi daha doğurma ölürsün dediler ama cok sukur ölmedim oglum oldu
Şuan çok yeni zorlu bi ameliyat geçirdim fazlaca kan kaybetiim 5 ünite kan takılmış ameliyatta bende cebelleştiğimi biliyorum ara ara uyandırıp geri uyudum sabah girdiğim ameliyattan akşam kendime gelebildiö baya uğraşmışlar sanırım kendime gelince doktor kafa salladı ölümlerden döndü diye eşim çok korkmuş daha çocuk mocuk yok diyip durdu risklidiye duyunca zor zaman geçirdim 6 aydır hala öleyim allahım sabır versin herkeze aynı olanlara çocuğuyla sınamasın rabbim kimseyiHikayenizi tam bilmiyorum rahminizde ne oldu? Bebeginiz de ne sıkıntı vardı imkansiz dedikleri insanlar anne oluyor Allah cok büyük ben kizimi kaybettigimde bana doktorlar asla bi daha doğurma ölürsün dediler ama cok sukur ölmedim oglum oldu
Hangi sehirdesinizBenim ilkim sezeryan bu gebelikte aradn 4.5 sene geçti bebeğin eşi önde olması sebebiyle ve yapışıklıktan dolayı mecbur sezeryan ki ilkinde rahim küçüklüğünden normal yapamamıştım şuan içinde doktorlar riskli diyo bu gebelikteki riskler. Aynısı var ve rahimdeki dikişlerin bebek büyüdükçe patlama riski var olursada perinatologlar tarafından onların kontrolünde olurmuş duruma göre erken doğum olabilir ama riskler çok fazla denildi 2 sene zaten önermiyorlar dikişlerden dolayı ve ayın 5 gibi kontrole gidicem araştırmalar sonuçları çıkıcak neden öle olduğu eger genetikse normal yolla kalmayın diyorlar
İstanbul anadolu yakasıHangi sehirdesiniz
Perinatolog olarak kime gitceksinizİstanbul anadolu yakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?