Zorunlu küretaj olanlar

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
Arkadaşlar bebeğimin kalp sesi Yok 8 haftalık düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu
Birde özelde yaptıranlar ne kadar a yaptırdınız ben kendi hastanemden telefonda fiyat bilgisi alamadım anca gidince öğreneceğim çok çıkarsa orda rezil olmak istemiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bu ara bütçem biraz sıkıntıda bebeğimin kalp sesi Yok 8 haftalık düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu
Birde özelde yaptıranlar ne kadar a yaptırdınız ben kendi hastanemden telefonda fiyat bilgisi alamadım anca gidince öğreneceğim çok çıkarsa orda rezil olmak istemiyorum
ben pazartesi günü oldum genel anestezi ile 340 tl aldılar. tabiki sonucu patolojiye yolluyorlar. o da dahil

Arkadaşlar benim bu ara bütçem biraz sıkıntıda bebeğimin kalp sesi Yok 8 haftalık düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu
Ben bursada haziran ayında özel hastanede 1000 tl ye kürtaj oldum canım.

9 haftalik ve 7 haftalik kurtaj oldum. Kadin dogum hastanesinde hicte ucret odemedim devlat hastanesi cunku. Kurtajdan 6 ay sonrada gebe kaldim

"Bir kere düştüğü zaman hep düşer !!!" diyorlar. İnşallah rabbim evlat isteyen herkesi "Evlat hasretiyle" sınamaz. Öncelikle kürtaj olduğun zaman hamile kalabiliyorsun ama belli bi süre sonra. Bu süre de insan'a göre değişiyor. 3 ay olur, 6 ay olur, 1 yıl olur... Bu kişiden kişiye fark gösterir. Ama şimdi teknoloji çok ilerledi canım. Hamile kalabilmek için haplar, ilaçlar, antibiyotik vs. herşey var. Bu yüzden korkun olmasın. Allahım en yakın zamanda sağlıklı, bıcır bıcır, size benzeyen evlatlar versin. Üzülme sen hiç. Allah verdiği gibi alır. Aldığı gibi verir. "Bunda da varmış bi hayır!!" deyip kendini hiç heder etme. Allah'a dua et. Herşey'den önce zaten "SEN" önemlisin. Sen stress yapar, üzülürsen, o zamanda bebeğine sağlıklı kavuşamazsın. O yüzden bunları hiç sıkıntı yapma kendine, allah'a dua et hep, çünkü rabbim hiç bir kulunun duasını geri çevirmemiştir...

Canim ben haziran ayinda kurtaj olmuştum.. simdi yeniden gebeyim.. allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Çok sevindim tatlım
Benimde şubatta 5 aylık erken Doğumla kaybım var çok zor bişeymiş;(

"Bir kere düştüğü zaman hep düşer !!!" diyorlar. İnşallah rabbim evlat isteyen herkesi "Evlat hasretiyle" sınamaz. Öncelikle kürtaj olduğun zaman hamile kalabiliyorsun ama belli bi süre sonra. Bu süre de insan'a göre değişiyor. 3 ay olur, 6 ay olur, 1 yıl olur... Bu kişiden kişiye fark gösterir. Ama şimdi teknoloji çok ilerledi canım. Hamile kalabilmek için haplar, ilaçlar, antibiyotik vs. herşey var. Bu yüzden korkun olmasın. Allahım en yakın zamanda sağlıklı, bıcır bıcır, size benzeyen evlatlar versin. Üzülme sen hiç. Allah verdiği gibi alır. Aldığı gibi verir. "Bunda da varmış bi hayır!!" deyip kendini hiç heder etme. Allah'a dua et. Herşey'den önce zaten "SEN" önemlisin. Sen stress yapar, üzülürsen, o zamanda bebeğine sağlıklı kavuşamazsın. O yüzden bunları hiç sıkıntı yapma kendine, allah'a dua et hep, çünkü rabbim hiç bir kulunun duasını geri çevirmemiştir...
Elden bişey gelmiyor üzülsem ne fayda

Elden bişey gelmiyor üzülsem ne fayda

Üzülme, kendini heder etme. Allah büyük. Bir yandan alıyorsa, bir yandan verir. Sen umudunu yitirme. "Bunda da varmış bi hayır" de!! Kıyamam sana ben. Hiç de gelemem ben böyle üzülenlere, kendim de üzülü veriyorum :(

Üzülme, kendini heder etme. Allah büyük. Bir yandan alıyorsa, bir yandan verir. Sen umudunu yitirme. "Bunda da varmış bi hayır" de!! Kıyamam sana ben. Hiç de gelemem ben böyle üzülenlere, kendim de üzülü veriyorum :KK43:
Üzülme canım hamilesin Bebek etkilenir
Kader böyleymiş buna değilde 5 aylık kızıma çok yandım

Üzülme canım hamilesin Bebek etkilenir
Kader böyleymiş buna değilde 5 aylık kızıma çok yandım
Ah canım benim, ahh. Yani sana üzülme derken, bende duygulanı verdim şimdi :( canım benim ya :( allah sana en yakın zamanda sağlıklı, sıhhatli evlatlar, boy boy çocuklar nasip etsin. Kimseyi de evlat hasretiyle sınamasın. Yazık, günah ya :(

Back
X