Zorunlu küretaj olanlar

Co
İnşallah bi daha yaşamayalım geçecek elbet benim çok yeni sütüm doldu çok acı çekiyorum anlatamam etrafımda kimse anlamıyor ölü bir bebeği doğurmak ne demek anlamıyor acısını yaşayan biliyor
Cok gecmis olsn canim olmamisgbi farz et kisa bir tatile cik ve kimseyle bu konuyu konusma sana tavsiyem bnm de basima geldi

9 haftalik bebegimi istanbul da ozel bir univ hastanesinde 1250 ye kurtaj oldum. Patoloji dahil ve genel anestezi yapildi. Eylul sonunda. Yerine gore fiyat degisiyor demekki

"Bir kere düştüğü zaman hep düşer !!!" diyorlar. İnşallah rabbim evlat isteyen herkesi "Evlat hasretiyle" sınamaz. Öncelikle kürtaj olduğun zaman hamile kalabiliyorsun ama belli bi süre sonra. Bu süre de insan'a göre değişiyor. 3 ay olur, 6 ay olur, 1 yıl olur... Bu kişiden kişiye fark gösterir. Ama şimdi teknoloji çok ilerledi canım. Hamile kalabilmek için haplar, ilaçlar, antibiyotik vs. herşey var. Bu yüzden korkun olmasın. Allahım en yakın zamanda sağlıklı, bıcır bıcır, size benzeyen evlatlar versin. Üzülme sen hiç. Allah verdiği gibi alır. Aldığı gibi verir. "Bunda da varmış bi hayır!!" deyip kendini hiç heder etme. Allah'a dua et. Herşey'den önce zaten "SEN" önemlisin. Sen stress yapar, üzülürsen, o zamanda bebeğine sağlıklı kavuşamazsın. O yüzden bunları hiç sıkıntı yapma kendine, allah'a dua et hep, çünkü rabbim hiç bir kulunun duasını geri çevirmemiştir...
Guzel dualarin icin ALLAH razi olsun❤ ama bi kere düşerse hep düşer demişsiniz bunu okuyunca çok korktum :KK43:

Kizlar korkuyorum bende 1 sene once düşük sonucu kürtaj oldum :( INŞALLAH bidaha başımıza gelmez canlar nasipse kulağımıza alalım INŞALLAH :KK200:

Selamün aleyküm kızlar.Bende 26 ağustosta kürtaj oldum.Normalde 10 haftalık olması gereken bebeğim 6 haftalıkta kalmış hatta o kadar küçükmüş ki dört boyutlu ultrason raporunda teşhis boş gebelik ya da missed abortus yazıyordu.Burada benden daha acı şeyler yaşayanlar var.Ben bu kadar üzüldüysem Rabbim size sabır versin ve inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Buda bizim imtihanımız,Rabbim ona daha yakın olmamız için bu imtihanlarla sınıyor bizi.Asla isyan etmedim neden ben diye lakin hala acısını hissediyorum.

Rabbim veriyor rabbim alıyor sadece kürtaj olanlar bebeği küçük olanlar inanın yaşadıklarım çok kötüydü bebeğim büyüktü doğurdum bu daha acı kötünün de kötüsü var hayırlısı bu diyeceğiz nasipleri yokmuş evet çok acı inanın rabbim sabrını veriyor..

Selamün aleyküm kızlar.Bende 26 ağustosta kürtaj oldum.Normalde 10 haftalık olması gereken bebeğim 6 haftalıkta kalmış hatta o kadar küçükmüş ki dört boyutlu ultrason raporunda teşhis boş gebelik ya da missed abortus yazıyordu.Burada benden daha acı şeyler yaşayanlar var.Ben bu kadar üzüldüysem Rabbim size sabır versin ve inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Buda bizim imtihanımız,Rabbim ona daha yakın olmamız için bu imtihanlarla sınıyor bizi.Asla isyan etmedim neden ben diye lakin hala acısını hissediyorum.
Benimde 9 haftalik olmasi gerekirken 6 haftalik kalmisti bebegim 4 gun daha bekledik kalbi atmadi aldilar 9 hafta hamile kaldim aklimin ucundan gecmezdi boyle olcagi benimde acisi icimde hic gecmiyo Allahim bi daha yasatmasin

Tanı:endometrium,küretaj gebelik dediduası koryon villusları birazdan dr a gitcem

Back
X