normalde hiç şüphelenmem evde cep telefonunu bile karıştırmazdım
neyse bakıyım dedim bide ne göreyimm birsürü kadınlarla muhabbeti var
bikaç arkadaşlık sitesinede üyeymiş maillerine bakınca farkettim
msnsinde hatunlar adı altında 150 tane bayan msnsi vardı
üye oldugu siteleri buldum hepsinde kendini bekar olarak göstermiş
onları incelerken biri mail attı eşimin numarasını istemiş bi kadın eşim daha önceden numarasını vermiş ona ama o kişide numarasını kaybetmiş
tekrar istiyodu numarasını bende hemen kendi numaramı verdim tabi
eşim adına kadınla msjlaştım bigün boyunca
dayanamadım sonra aradım kadını elim ayagım titriyodu
kadınla 2 aydır muhabbetleri varmış evli oldugunu bilmiyomuş eşimin
internette konuşuyolarmış bi haftadır
hemen eşimi aradım sinirle eve gell diye bağırdım ağlıyodumda
eşim bişey oldu diye hemen izin alıp geldi işinden
bittiğini söyledim yaptığı haltları anlattım
ağlamaktan zor konuşuyodum
eşim ayaklarıma kapandı ağladı ayrılacağımı duyunca özür diledi ama affedemedim
2 gün ailemde kaldım ama hergün yalvardı mecbur döndüm
çünkü çok seviyorum eşimi
bir önceki konunuzdan bir bölüm.
sigara içiyor diye arkadaşınızla görüşmemenizi istiyor ama kendi 150 tane kadını kaydediyor. birine telefon veriyor, evliyken 2 aydır görüşüyorakannehir ...taaaa ki ,siz farkedene kadar.etmeseniz neler olacağı, Allah kerim tabii
. bari bunu demeye utanır ,insan. sigara içiyor.. görüşme
. ya sen kendine bak ,önce demezler mi, adama. sen ne yapıyorsun peki ,sigarayla aldatma bir mi. birde dinine düşkünmüş. nasıl düşkünlükse bu.
december, bütün yorumlarına katılıyorum. erkekler her haltı yerler yakalanınca yapmadım ,etmedim yada affet deyip işin içinden kolayca sıyrılırlar bizim kadınlarımız affeder
ama sigara içti diye 15 yıllık arkadaş eşin bir demesiyle anında silinir. sonrada bunları diyene bekarsın anlamazsın sen, denir. tabii biz aile ortamında büyümedik,tabii biz, anne babamızın evliliklerine ,şahit olmadık,tabii biz kardeşlerimizin , akrabalarımızın evliliklerini, arkadaşlarımızında hiç görmedik ,bilmedik.
biz bu hayatta aile eş nasıl olunur eşe nasıl davranılır mefhumundan bir haberiz. bekarız ya ondan
.