- 25 Temmuz 2015
- 553
- 621
- 23
Alisveris yapiyor bol bol,is yeri uzak yol parasi cok tutuyor ve cok savurgan.Kalani da iste ev giderleri vs.kendine yetiyor derken? Nereye harciyor mesela? Disarida mi yiyor, alisveris mi yapiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alisveris yapiyor bol bol,is yeri uzak yol parasi cok tutuyor ve cok savurgan.Kalani da iste ev giderleri vs.kendine yetiyor derken? Nereye harciyor mesela? Disarida mi yiyor, alisveris mi yapiyor
Kesinlikle benim feminen tavirlarimdan oldu.Yeseydim onu o zaman daha iyi olurdu.Başlığına öldüm önce onu söylemeliyim
Sonra ...
E adam kendini nisanliyken belli etmiş ,ben paranı yerim ,üstüne birde seni yerim, demiş ..uyanamadın mi :)
Ve evet sen alistirmissin. .paranı bir yere bağla umudunu kessin yada açık açık hoşlanmadığını ifade et ..erkeğin yancısı hiç çekilmiyor ..herif heriiif, yetti bugüne kadar beni sömürdügün, o cebindeki akrebi bi çıkar hele ,diye başlayabilirsin konuşmaya :)
Sen ben kavramı var hala biz olamamışsınız evlilikte paranın hesabı olmamalı eşiniz kendi kazancını ne yapıyorEvet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Alman gerek, sonraki mesajlarını da okudum, yaptığın işlerden birini bırakmayı planlıyormuşsun ve sıcak bakmıyormuş tehlikeli bir durum.Aslinda baslarda boyle degildi bana hesap odetmezdi ben de tabi karsi cikardim zorla oderdim veya kontorunu atardim.Zamanla bence ona tatli gelmeye basladi bu durum ve artik onu iyice alistirdim önünü alamiyorum
İşin biraz zor ..huylu huyundan meselesi ...hamilesin ve hala daha sorumluluk bilincine varamamis bir adamla çocuk doğduğunda çok daha fazla sıkıntı çekersin ..cocugun birken iki olmuş gibi ..Kesinlikle benim feminen tavirlarimdan oldu.Yeseydim onu o zaman daha iyi olurdu.
Zaten caresine bakicam icim daraliyor ve erkege bu konum hic yakismiyor
istemez tabi para esiklcek nerden bulursunuz böyle adamlariOrtaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor
Ortaya para konuluyorsa hesap odeme konusunda kulturu yoktur.Market alisverisinde falan cimriyse kotu.Ortaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor
Ve sen onunla evlendin?Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Her konuya geliyorsunuz nerden buluyorsunuz boyle adamlari diyorsunuz.Insanin derdine dert katiyorsunuz.Sen nerden bulduysan ben de ordan buldumistemez tabi para esiklcek nerden bulursunuz böyle adamlari
Boyle degildi nisanlandik baya borcu vardi o arada ben baya yardimci oldum sonra önünü alamadimİyi evlenmişsin cimri adamla
Herkes kabul etmez
Yok hicbir konuda kisitlamasi yok herseyi bol bol alir en iyi otellere gideriz ama benim de katkimin olmasi gerektigini dusunuyor hakli da ama abartiyorOrtaya para konuluyorsa hesap odeme konusunda kulturu yoktur.Market alisverisinde falan cimriyse kotu.
Sen daha rahat edeceksen birak ben daha cok calisirim demeli sizden gelen para hazir kolau geliyor belli.
Evet onu ben de dusundum ama bu cozum degil ben benim kazancima umut baglamasin kendi ayaklari uzerinde dursun istiyorum.Ama o ben calismazsam bir hic hissediyor kendiniMaaşın yeterliyse yatırım yapsana? Bir yere bağlarsan parayı, rahat edersin belki.
Degil mi o kafada olmak lazim.En guzeli.Amannn kadına hesap ödetene erkek demem ben .
böyle bir erkek ile gelecek düşünmezdim ben şahsenEvet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Bahsettigim olaylar nisanlilik doneminde olduBen de sevgilisiniz sanmıştım. Evli olunca bunların ortak olması sizi iletişim halinde olmanız gerekmez mi? Sonuçta ikimizin parasını harcayacaksak o esnada benden veya eşimden çıkması farketmezdi diye düşünüyorum. Veya bütçeleriniz ortak değilse haftada bir harcadığınız parayı isteyebilirsiniz? O esnada veremez gibi davranıyor çünkü. Siz de uygun zamanda isteyin.