• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Züğürt erkek

Başlığına öldüm önce onu söylemeliyim :KK70:

Sonra ...

E adam kendini nisanliyken belli etmiş ,ben paranı yerim ,üstüne birde seni yerim, demiş ..uyanamadın mi :)

Ve evet sen alistirmissin. .paranı bir yere bağla umudunu kessin yada açık açık hoşlanmadığını ifade et ..erkeğin yancısı hiç çekilmiyor ..herif heriiif, yetti bugüne kadar beni sömürdügün, o cebindeki akrebi bi çıkar hele ,diye başlayabilirsin konuşmaya :)
Kesinlikle benim feminen tavirlarimdan oldu.Yeseydim onu o zaman daha iyi olurdu.

Zaten caresine bakicam icim daraliyor ve erkege bu konum hic yakismiyor

Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.

Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Sen ben kavramı var hala biz olamamışsınız evlilikte paranın hesabı olmamalı eşiniz kendi kazancını ne yapıyor

Aslinda baslarda boyle degildi bana hesap odetmezdi ben de tabi karsi cikardim zorla oderdim veya kontorunu atardim.Zamanla bence ona tatli gelmeye basladi bu durum ve artik onu iyice alistirdim önünü alamiyorum
Alman gerek, sonraki mesajlarını da okudum, yaptığın işlerden birini bırakmayı planlıyormuşsun ve sıcak bakmıyormuş tehlikeli bir durum.

Kesinlikle benim feminen tavirlarimdan oldu.Yeseydim onu o zaman daha iyi olurdu.

Zaten caresine bakicam icim daraliyor ve erkege bu konum hic yakismiyor
İşin biraz zor ..huylu huyundan meselesi ...hamilesin ve hala daha sorumluluk bilincine varamamis bir adamla çocuk doğduğunda çok daha fazla sıkıntı çekersin ..cocugun birken iki olmuş gibi ..

Ortaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor
Ortaya para konuluyorsa hesap odeme konusunda kulturu yoktur.Market alisverisinde falan cimriyse kotu.

Sen daha rahat edeceksen birak ben daha cok calisirim demeli sizden gelen para hazir kolau geliyor belli.

Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.

Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Ve sen onunla evlendin?

Ortaya para konuluyorsa hesap odeme konusunda kulturu yoktur.Market alisverisinde falan cimriyse kotu.

Sen daha rahat edeceksen birak ben daha cok calisirim demeli sizden gelen para hazir kolau geliyor belli.
Yok hicbir konuda kisitlamasi yok herseyi bol bol alir en iyi otellere gideriz ama benim de katkimin olmasi gerektigini dusunuyor hakli da ama abartiyor

Maaşın yeterliyse yatırım yapsana? Bir yere bağlarsan parayı, rahat edersin belki.
Evet onu ben de dusundum ama bu cozum degil ben benim kazancima umut baglamasin kendi ayaklari uzerinde dursun istiyorum.Ama o ben calismazsam bir hic hissediyor kendini

Ben de sevgilisiniz sanmıştım. Evli olunca bunların ortak olması sizi iletişim halinde olmanız gerekmez mi? Sonuçta ikimizin parasını harcayacaksak o esnada benden veya eşimden çıkması farketmezdi diye düşünüyorum. Veya bütçeleriniz ortak değilse haftada bir harcadığınız parayı isteyebilirsiniz? O esnada veremez gibi davranıyor çünkü. Siz de uygun zamanda isteyin.

böyle bir erkek ile gelecek düşünmezdim ben şahsen

Ben de sevgilisiniz sanmıştım. Evli olunca bunların ortak olması sizi iletişim halinde olmanız gerekmez mi? Sonuçta ikimizin parasını harcayacaksak o esnada benden veya eşimden çıkması farketmezdi diye düşünüyorum. Veya bütçeleriniz ortak değilse haftada bir harcadığınız parayı isteyebilirsiniz? O esnada veremez gibi davranıyor çünkü. Siz de uygun zamanda isteyin.
Bahsettigim olaylar nisanlilik doneminde oldu

Back
X