• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Züğürt erkek

Ben buna katılmıyorum .yıllarca erkeklerin sırtından geçindi diyorsun.sonuçta kadın çocuk doğuruyor çocuklarına bakıyor vs.bunları erkekler yapamıyor.ayrıca erkeklerin kadınlara karşı tutumuda belli bu ülkede.yani çalıştırmıyor ama kraliçe gibi mi yaşatıyor.o kadın sürekli evde didinşyor Adamın çamaşırını bulaşığını yıkıyor yemeğini yapıyor çocukluklarına bakıyor.bende çalışan bir kadınım ama bunca fedakarlık gösteren kadınada erkeklerin sırtından geçindi demek haksızlık ..
Kadının karnını doyurmakla iki elbise almakla olmuyor ..

benim bahsettiğim bu mu?
evlilik içinde ya da dışında erkek parası yiyen tipler yok mu?
kadın çocuk doğuruyor dediniz erkekler olmasa doğurmayacaklar mı?
ben doğuruyorum o yüzden bana erkek baksın demek ne demek?
doğanın verdiği bir özellik ne zamandan beri lütuf oldu?

bu bulaşık çamaşır vs erkekler yapamıyor değil yapmıyor. ailede görmüyorlar. yoksa eşekler gibi yapabilirler. dünyada nice erkekler var ki gayet de ev işini kendileri yapar öğretilmiş zamanında çünkü.
biz de işte sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eline süpürge almamış erkekler evde kadından iş bekler.
kadın çalışsın çalışmasın farketmez.
yoksa yapamıyor değiller.
çocuk bakmak da kadın işi değildir.

iyi alışmışsınız bahanelere.
aaa bulaşık çamaşır erkek yapamaz ben yapayım sonra da erkek parası yiyeyim..
biz aptaldık gencecik yaşta iş hayatına atıldık çünkü..

hayat müşterektir.
bunu anlayacak herkes.
yoksa işimiz zor...

niye erkeğinki az olmamalı?

ee çok kazanıyormuşsun.. statü getirmiyor mu?
illa koca parası yiyip mi statü kazanmak istiyorsun?
asalak gibi olayım koca parası yiyeyim diyen kadınlardansın demek ki..
niye erkeğinki az olmamalı?

ee çok kazanıyormuşsun.. statü getirmiyor mu?
illa koca parası yiyip mi statü kazanmak istiyorsun?
asalak gibi olayım koca parası yiyeyim diyen kadınlardansın demek ki..
Once saygili konusmayi ogren ! Asalak sensin ben asalak olsaydim senin gibi evde otururdum.Konumu carpitma.

benim bahsettiğim bu mu?

bu bulaşık çamaşır vs erkekler yapamıyor değil yapmıyor. ailede görmüyorlar. yoksa eşekler gibi yapabilirler. dünyada nice erkekler var ki gayet de ev işini kendileri yapar öğretilmiş zamanında çünkü.
biz de işte sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eline süpürge almamış erkekler evde kadından iş bekler.

hayat müşterektir.
bunu anlayacak herkes.
yoksa işimiz zor...
Konulari carpitmakta ustunuze yok.Yahu benim camasirimi da bulasigimi da biz yapmiyoruz konh o degil.Esim de benim kadar maddiyatli olsaydi keske diyorum ve buraya konu aciyorum dertlesmek icin.Bundan dogal ne var ? Her konu acan bosaniyor mu ? Yasak mi getirdiniz konu acmaya

Eee tamam madem öyle boşayın diyorum işte bende. Neden boşanamıyorsunuz bu kadar saygınızı yitirdiğiniz adamdan, gelirinizde ıyıymış, boşayın sızden önde bırıyle evlenın? Adam sizden düşük kazanıyormuş, statü istıyorsunuz. Öyle olan birini bulun yani baska napılabılır ki?
İşin itici kısmı baştan eşinizin durumunu bile bile evlenip daha sonra saga sola özenip O nu aşağılamanız ve hala evliliğe devam edip arkasından bu tarz konuşmanız.
Yasak mi getirdin kk ya ? Dertlesmek icin konumu actim fikir aldim.Her konu acan bosaniyor mu ? Benim beynimi rahatsiz eden bir konuydu ve fikir aldim.Rahatsizsan yazmazsin

Esini zügürt aga diye adlandirman baska arkadasinda dedigi gibi sosyal paylasimlardan zengin kocalari kiskanman kafana takman 'keske esim, ailesi vs zengin olmasi' demen felanda esinin yaptigi kadar itici bir durum.
Kocaninda huyunu bile bile evlenmissin hemde kendin alistirarak ,simdi ne bu rahatsiz oluyorum sözleri anlamis degilim...
Alacaktin zengin kocayi oturcaktin evinde!!
Sen kır kıçını otur hadsiz! Soyledigimi kıçından anliyorsun cunku.Zengin koca diyor halen,sen benim bahsettigim seyi anlamamakta israr ediyorsun konumu acarken sana mi soracaktim ?

Yasak mi getirdin kk ya ? Dertlesmek icin konumu actim fikir aldim.Her konu acan bosaniyor mu ? Benim beynimi rahatsiz eden bir konuydu ve fikir aldim.Rahatsizsan yazmazsin

Yasakladığım şey nedir? Fikir istemişsiniz alın size fikir ve kökten çözüm işte. Hayır o kadar çok para kazanıp, adamıda habire kötüleyip neden boşanamadığınızı hakikaten merak ettim sadece, bu basit bir tartışma kavga etme gibi bir olay değil çünkü.

Yasakladığım şey nedir? Fikir istemişsiniz alın size fikir ve kökten çözüm işte. Hayır o kadar çok para kazanıp, adamıda habire kötüleyip neden boşanamadığınızı hakikaten merak ettim sadece, bu basit bir tartışma kavga etme gibi bir olay değil çünkü.
Niye bosanayim yahu ? Bu durum canimi sıktı o kadar.Bosanmaya merakliysan kendin bosan.Her gun bin tane konu aciyorsun esinle sorunlarini

Son düzenleme:
iyi de en başından belliymiş zaten sonradan olmamış ki, o yüzden eşinizi haksız göremedim
en tahammül edemeyeceğim erkek tiplerinin başında gelse de sonuçta dürüst davranmış başından beri tavrı buymuş
siz de kabullenmişsiniz
bu saatten sonra değişmesi çok zor

Eşine söyle benden daha cok maas almani istiyorum.keske babadan zengin olsaydin, statun benden iyi olmasini istiyorum diye.

Bu bana yetmiyor de bakalim ne diyecek sana.

Once saygili konusmayi ogren ! Asalak sensin ben asalak olsaydim senin gibi evde otururdum.Konumu carpitma.

benim evde oturduğumu nerden çıkardın be dengesiz.. senin yaşın kadar kariyerim var benim. asıl kendine bak gidip elin çulsuzunun tüm parasını çek sonra gel buralarda artistlik tasla...

konu sahibi zenginlik hırsını buradaki üyelerden çıkartmaya niyetli herhalde.
hayalindeki zengin kocayı bulamadı diye hıncını tanımadığı kadınlardan alıyor.

Gene el birligiyle konu sahibi guzelce delirtilmis.

Canimcim ödemeyi kes. Iptal ettir kartini o karti ver sen de. Nakit de bulundurma. Benden cok kazanio o versin diye düşünüo sanirim. Ya da param yok çıkmayalım de. Bunlari yapmak niye gelmio içinden?

Onceki mesajlari okudum. Adamda seninle bu yüzden evlenme gibi bi durum yokmus. Nasil olduysa artik durumunu bilmeden istemeye gelmişler. O rahatlik sonradan cikmis ortaya dedigin gibi. Belli ki sana güvenip savurgan davranio.

Ben hep erkeğin daha fazla kazanması gerektiğini düşünürüm. Diger türlü avci kimligimi bosarsiniz. Ve o hisso tatmak icin aldatır bile artan parasıyla. Yapiyordur demiyorum ama hissettiginiz sey bence dogru. Baskalarina ozenmeye de gerek yok her kadin karsisinda kendinden güçlü erkek ister. Dedigim gibi maddi gücünüzü bi şekilde geri cekin. Kemdinize bakin yatirim yapin.

Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkek hakkinda ne dusunursunuz(nisanli ve sevgiliyken )Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.

Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Ayy hiç sevmem. Yani her zaman erkekte ödememeli ama böyle şeyler sorun olmamalı. Üstelik evlisiniz, konuşmalısınız ve evet siz alıştırmışsınız. Para yoksa çıkmazsınız varsa çıkarsınız evlilikte senin paran benim param yerine kişisel ihtiyaçlar haricinde ortak hesap olmalı diye düşünüyorum

Eşinizin sevgili olduğunuz dönemde her istediğini alıp da, size hesap ödetmesi vs.. Son derece artniyetle yapılmış o kesin.

Keşke o Zaman ayrılsaydınız. Parası olmayabilir ancak biraz gururlu olup bu şekilde davranmasaydı, en azından onurlu biri derdiniz. Benim hiç katlanamadığım erkek tipidir.. Sevgi biraz eksikse daha da belirginleşir bu durum bence..

benim bahsettiğim bu mu?

hayat müşterektir.
bunu anlayacak herkes.
yoksa işimiz zor...
Valla yersem yerim kime ne ..sen yiyenleri mi kıskanıyorsun bu ne hırs.
Ben erkekler bulaşık yıkayamaz demedim canım.kadın sırtından geçiniyor dedin bende ev hanımları boş durmuyor dedim.
Ben çalışan biriyim zaten .ama annem ev hanımıydı .sırtından geçinmedi babamın .bu Nasıl laflar ?hayat müşterek diyerek kadınlsrının sırtına yük bindikçe bindi zaten .
Ben çocuk doğruyorum bana baksın demiyorum pardon o çocuğa kim bakıcak?ben kendi çocuğumu büyütmek isterim .neden bakıcıya bırakayım yada babaanne büyütsün .
Dediğim gibi herkesin kendi hayatı .sen takma bu kadar.sen öyle dediğin gibi yaşarsın..

Sen kır kıçını otur hadsiz! Soyledigimi kıçından anliyorsun cunku.Zengin koca diyor halen,sen benim bahsettigim seyi anlamamakta israr ediyorsun konumu acarken sana mi soracaktim ?
Ne kadar hadsiz yorumlarım var ya.buraya konu açıyorsan her türlü yorum gelir .seviyen yerlerde..

Niye bosanayim yahu ? Bu durum canimi sıktı o kadar.Bosanmaya merakliysan kendin bosan.Her gun bin tane konu aciyorsun esinle sorunlarini

Karıştırdın heralde? Hergun kocamla bin tane sorunumu yazmıyorum. :) Hatta uzun zamandır kedimden başka konu bile açmadım. Eski açtıgım bıkac konu var o da eşimle değil ailesıyle ılgılı. Eşimle herhangi bir kronik sorunum yok. Söylenilenler zoruna gıdınce nerden saldırcagını şaşırmışsın. Herkese atıp tutuyorsun.Aç eski konularımı daha iyi didikle :))) Boşancak noktada olsam boşanırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X