- Konu Sahibi sumrusimay
-
ben oldum canım 13 gün bugün şimdilik memnunum doktorum aynı klinikten ünal şahin bu cuma bandajım çıkıcak inşallah, pztsi bandaj değişimine gittiğimde güzel görünüyodu umarım sonra da fikrim değişmezhihoyyyt
dediğim gibi bence tasarımına sürekli bak bişeyler görmeye başlıyosun gitgide ama biraz da doktorun estetik görüşüne bırakmak gerekiyo senin yüz oranlarına en uygun olanını o biliyo sonuçta
yerimseniben
tabi canım neden olmasın
benim randevum 6 buçukta öncesinde veya sonrasında görürsünüz benialkisalkisalkis
ben bu forumda zühtü demire ameliyat olanların burunlarını çok beğeniyorum,
arkadaşınınki de güzzel olur inşallah
aslında doktora çok güvendimm...yüzüme uygunn bi burun yapıcağından eminimm...yaklaşıkk 3 yıldır araştırıyorumm....arkadaşımm sayesinde sürecii daha iyi anlamışş olcamm bide gerçekten çok zor bi durumm iyileşme sürecii atlatabilirmiyimm bilmiyorumm..bunalıma falan girmektende korkuyorumm açıkcasıı çünküü hiç ameliyat olmadıımm ne bi hap kullandımm sadece okullda aşı olmuşumdurr...ilaç narkoz falan o tür şeyler benii çok ürkütürr...canım buarada çok geçmişş olsunn inşş kısa zamanda aradığın doktoruu bulursunn ve istediğin burna kavurşursunn... :) ne zaman zühtü beye gitmeyii düşünüyosunn belkii denk getirir görüşürz bigünn :)
bizde randevuyu 5 e alırız ozamanbekleriz senii çok iyi olur görüşürsekk... :) adını özelden yazarmıısnn:)
canım ben özel atamıyorum galiba
saat 6 buçuğa doğru burnu bandajlı içeri giren sarışın kız ben olucam
bizde randevuyu yarın 6ya aldıkk...tamam ozaman yarınn görüşürzz canımm .:)
pyron canım biz bugünn biraz geç kaldıkk 6.45 gibi geldikk kliniğee 3 kişi gördümm ünal şahine gelen o sizmiydiniz acaba ayıpp olur diye sormaya çekindimm bian.. 1 erkek bide bayan vardı yanında ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?