zühtü demir'e burun estetiği yaptıranlar???

yani iki haftalık bi burna göre iyi diye düşünüyorum hoşuma gidiyo açıkcası ama şiş tabi bi iki hafta sonra daha iyi olucak inşallah:))

inşş canımm çok sevindimm durumunaa :)
arkadaşımda kendinee geldii tabii gözlerinde şişmeler var olduu gerçii ama bunada şükür :)

kızlar ameliyat olanlara geçmiş olsun ben zühtü beye ameliyat olalı 2 sene bitti 3 girdim burnumdan cok memnunum bu senede gögüs büyütme yaptırdım basenlerden lipo oldum doktorumdan cok memnunum kızlar sorularınız olursa cevaplarım

ben de ramazan dan sonra olacağım yazın konuşmuştum sömestr için ama kısmet olmadı yaza inşallah benim ilk izlenimim iyi bir doktor olduğu öbür doktorum gibi ilgisiz değil...

Canım ben 5 ay once Zuhtu Bey'e amelıyat oldum albumumde fotolar var bıde tam olarak hangı konuda bılgı ıstıyosun soru sorarsan bızde ona gore cevap werelım

merhaba burun ameliyatı olacağım da burada baya araştırıyorum.ankarada düşündüğüm isim zühtü demir.acaba albümünüzü görebilirmiyim davet yoladım?

________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz..

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/428714-dr-zuhtu-demir-burun-estetigi.html#post18199187

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…