zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Size bu derdi verene kurban olurken nasıl sevgilinizin işi için ayrılabildiniz ki? Böylesi kocaman sevgi ifadeleri kullanan biri öleceğini bilse vazgeçmez diye düşünüyor insan. Acaba ayrıldıktan sonra kendi kendinize aşkınızı büyütüp takıntı haline getirmiş olabilir misiniz?

Son kez görüşmek istemenize birşey diyemem. Zaten siz de çok kararlısınız, kimseyi dinleyecek gibi değilsiniz. İyi de avuçlarını öpmek falan diyorsunuz, son kez görüşüp bitirebileceğinize inanıyor musunuz? Bana pek yapabilecek gibi görünmediniz. Yalvar yakar bana dön diye dizlerine kapanıp kendinizi küçük düşürürseniz yazık olur

Ayrıca C captain price a katılıyorum, yüksek arabesk dozu olan bir aşk, ama iş sebebiyle biten bir ilişki. İkisinden biri tam oturmuyor ama hangisi?

sen onun avuclarını da öpsen yanaklarını da öpsen vedalaşma zıhnınde olmayacak bılıyosun dımı?
ayrıca adam baskasıyla cıddı bır adım atmıs ve sen o hemcınsını ezerek gecıyosun ve buna yarım kalmış aşk hıkayesı diyosun artı adam benı arama demıs sana
üzgünüm ama bıraz zaman gecınce hem pısman olacaksın hemde böyle bırseyı nıye yaptım ne sacmaymıs dıyeceksın
çok sevmıs olabılrsın ama degmez bukadar kendını küçültmeye

Kusura bakma ama ağır saçmalamışsın.

Bu ağlak, arabesk tavırlar kadınlarda çok daha itici geliyor bana.

Adam seni istemiyorum diye bağırıyor, hala onun avuçiçi peşindesin.

Bir aydır da başka kızla beraber, düş adamın yakasından.

+1
Bu ne arabeskliktir yahu baydim okurken.

Daha salı günü başka bir konu açmışsın bununla ilgili.
Daha önce de başka kızla konuşmuş affetmişsin.
Aileler de istemiyor.
Artık çocuk da istemiyor.

Yaşça büyükmüşsün diye istememiş seni ailesi falan. Her şey engel olmuş.

Ama en büyük engel o kişinin seni sevmemesi farkında mısın?
Açıkça da demiş zaten.
Sen böyle takıntılı ölçüde severken onu son defa görmek ilerde belki de daha çok özlemene sebep olacak. Hatta belki peşine bile düşersin tekrar.
Durumu kabullenip uzaklaşmak en sağlıklısı dicem ama sağlıklı düşünemiyorsun şu an.

Kendini kandırma sevsen bırakmazdın sadece başkasıyla nişanlanmasını hazmedememek senin ki ayrıca nişanlı bir adamı görmek çabası neden ? Onsuz olamıyorum deme oluyorsun ki ayrılık kararı almışsınız

Yusuf'a tuzak kuran Züleyha gibiyim mi demeye çalıştınız bize?
Öyleyse dönün bu yanlıştan. İnsanların kararlarına saygı duyun. Akılları bulandırmayın. Siz de birini bulursunuz boş kalmazsınız. Merak etmeyin.
Ayrılmışsınız. O da gitmiş başkasıyla olmuş. Sizin yanınızda biri yok ama onun yanında biri var. Hazmedemiyorsunuz. Durum bu yani.
Yaşadığınız olayları büyütmeyin. Ortada özel bir şey yok. Çok samimiyetsiz geliyor bana böyle yazılar.

Back
X