Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn bende aynıyım ...Konu sahibi arkadaşımm sonuçta o çocuk eski bitmiş ve şimdiki hayatında olan insanada çok haksızlık her ne olursa olsun o kızcagızda bir annenin evladı çok seviyorsaydınız zamanında bırakmasaydınız.Madem bu kadar büyüktü sevginiz keşke sahip çıksaydınız siz tek taraflı yaşadınız galiba eski sevgilinizde yusuf gibi davranır da gelmez diyelim ne diyelim.Dini yorum yasak teğet geçiyorum .şu arabesklikten rahatsız olan hatta irrite olan bi ben miyim acaba.
kurban olurumlar yaradanlar....
O Ada'm dönsede senin zaafın nedeniyle sana bi kredi çaksa çekse gitse görürsün Zühelya yı sen Züleyha olabilirsinde Yusuf lar yok artıkkurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
Bütün ambiyans kayboldu sayende kadına ağız tadıyla bir arabesk yaptırtmadın :)))))Avuc iclerini opecegim diyince, ya tuvaletten yeni cikmis ve ellerini yikamamissa diye dusundum once.
Yok benden bu konularda bir cacik olmaz.
Allah baska dert vermesin ne diyim.
konu sahibi erkek mi ? yorumları okumadım başka ama kafam karıştı dur bakalımyok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severek ayrıldık diyorduk o kızı başgöz ettiler beni daha arama dedi ama ben onu hala cok cok cok seviyorum annesi allah razı olsun onunla beni görüştürcek sonkez ben onu cok özledim senede birkaç defa gelebilio izneZüleyha benzetmem de yusufun kokunu aldığı için.. çünkü ben onun geleceğinden haberdar değildim içime doğdu..
Bu çok acımasız bi yorum ama .Sen artık yoksun başkası var, başkası öpecek koklayacak, başkası kurban olacak ona.
Boy boy bebişleri olacak, her gece aynı yastıkta yatacak birbirlerinin tenini, avuç içlerini ezbere bilecekler.
Şimdi silkelen ve kendine gel.