zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Canın acıyor farkındayım .
Çaresiz hissediyorsun.
Yarın yapacağın şey belki daha iyi hissetmene sebep olur bilmiyorum ki.
En dibi gör ondan sonrası zaten çıkış . Umarım her şey istediğin gibi olur

Zühelya değilse ne biliyim şey gibi oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 47
kurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..

anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
bi kaç yıl snra burda bunları yazdığn içn bu kadar kendini değersizleştrdğn içn kendinden nefret edeceksin.. belki ona duydğn aşk gerçek aşk senin içn ama dikkat et saplantı haline getrme. aralarnda konuştğu alay konusu olma. kendine değer ver.. yusuf züleyha aşkı deil seninki burdan platonik görünüyor malesef.. seni geçtm görüştğü kadının hakkına girmeyin. görüşmeye onuda getirebilr gerçekten seni sewmedğni anlatabilmek içn. buna hazr mısn..
sen kendini önemsemezsen kmse sni önemsemez

yok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severek ayrıldık diyorduk o kızı başgöz ettiler beni daha arama dedi ama ben onu hala cok cok cok seviyorum annesi allah razı olsun onunla beni görüştürcek sonkez ben onu cok özledim senede birkaç defa gelebilio izne :KK43: Züleyha benzetmem de yusufun kokunu aldığı için.. çünkü ben onun geleceğinden haberdar değildim içime doğdu..
iyi yaknda kv ile birlik olup ayırma çalışmalarına başlarsınz yakındr :KK76:
kv aklı başında biriyse sadece seni başndan atmak içn he demiştr.

Bu ne be . Öncelikle Peygamber durumu ile sizin günahkar halinizi karşılaştırma . Ada'm nişanlı yazık degıl öı kıza . Dikkat et sende nilanlanırsın aynısını yaşarsın

Bırak defolsun ya bırak gitsin kıtlık mı var kızım elini sallasan erkeğe değer sana değer vereni sev sen bi kadınsın peşinden koşmak sana yakışmaz

Bkz.Uzaktan sevmekle hükümlü ;)

Ne olur bu kadar seviyosaniz eğer o insanın düşüncelerine saygı duyun.

Sizi sevmiyormuş sevse 2 ay sonra gidip evlenmezdi beklerdi ailenizi ikna etmeye çalışırdı.Şimdi adam evli annesinden görüştürmesini istiyorsunuz o da görüştürecek hepiniz birbirinizden tuhafsınız.Nasıl mide var:kusmuk:

Gercekten dediğin gibi seviyor olsaydın mutluluğunu düşünürdün ,kararına saygı duyardın.
Yedirip de onun gözünde kendini küçültemezdin .
Allahtan aşk nasıl bir şey biliyoruz da şu saçma arabesk modu aşk diye yutturamiyosunuz .
Şu anki durumun tamamen hazımsızlık.

Anne , kız kardeşine yalvarmana , adamdan tahsil durumu yüzünden ayrilmana ve tum bu absürdlükte bi suçu olmayan diğer kıza hiç girmiyorum bile .

Eski konukaruna baktim elimde olmadan merak ettim.
Konularının hicbir yerinde evlilik yok.
Sut pompasi ne is? Baskasi icin falan mi sordun?

Back
X