zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Anlattığınız kısmı bilmiyorum açıkçası ben sadece Kuran'da Yusuf Suresi'nde geçtiği kadar biliyorum yani İlk defa sizden duydum :) araştırmadim da sonunda ne olduğunu.
Ama konu sahibinin ilişkisiyle Yusuf & Zuleyha çok alakasız, bundan eminim.

Evet Kur'anda bu kismi gecmiyor.Size katiliyorum konu sahibinin olayiyla bu hikaye cok farklilar.Ama insanlar hikayeleri olaylari carpitiyor.

yok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severek ayrıldık diyorduk o kızı başgöz ettiler beni daha arama dedi ama ben onu hala cok cok cok seviyorum annesi allah razı olsun onunla beni görüştürcek sonkez ben onu cok özledim senede birkaç defa gelebilio izne :KK43: Züleyha benzetmem de yusufun kokunu aldığı için.. çünkü ben onun geleceğinden haberdar değildim içime doğdu..
Evli bir adamla mi görüşeceksiniz adam çok mutlu ve koynunda başka biri var keyfi yerinde yani. Sen yoksun o tabloda seni onun için bırakmış zaten.Uyanın hayal aleminden yakında da bir çocuğu da olur mutluluğu katlanır daha da Hatta eşine senden bahsetti ise sizin icin saplantılı biri demiştir Bırakın bu adamın egosunu şişirmeyi.Kendini bir şey zannetmesin .Anasında da akıl yok annesi böyle ise oğlu nasıldır kim bilir

senin ki vedalaşma falan değil. ay birkere karşılıklı gelelim belki ayartıp diğer işi bozarım kafası... yemiyoruz artık yaaa takıntı yapmışsın belli son kozunu oynuyorsun belkide başbaşa kalınca ÇOCUĞA ZARAR VERECEKSİN.. Ben olsam o anasının yerinde müsade etmezdim böyle birşeye diğer kıza zaten komple ayıpppppp ediliyor..

Avuç içi opunce,akabinde bı mucize gerçekleşip sen gelinlik,o damatlık içinde düğün dernek kurulmuyacaksa gereği yok bence. Ha çok istiyorsan eğer ver elini öpem ağam de,elini op. Elini ters çevirip avuç içi opemkten kolay. Sanırım iyi acı çekiyorsunuz,Allah yüreğinize ferahlık versin,ne diyeyim.

Ya daha önce yazıldı mı yorumların tamamını okuyamadım da Yusuf Suresi'ni defalarca okumuş ve çok etkilenen, çok seven biri olarak şu yanlışı düzeltmek istedim: Hz. Yusuf'un kokusunu alan Züleyha değil Yusuf'un babası Hz Yakub'tur. Yusuf'un hasretinden, aglamaktan gözleri kör olan babasıdır, kokusunu alan da babasıdır :) İkici de Yusuf Suresi'nde Züleyha ismi geçmiyor, en azından ben görmedim. Evet bir kadın var ama adı belirtilmiyor. Bir diğer kısım ben bu sureden hareketle bu aşkin öyle destansı bir aşk olduğunu düşünmedim hiçbir zaman çünkü kadın Yusuf'u zinaya çağırmış, Yusuf kesinlikle reddetmiş, bunun üzerine kadın Yusuf'a iftira atarak onu zindana attırmıştır. Yani sizin meslek yüzünden ayrıldığınız aşkınızla Yusuf ile Zuleyha'nin bir alakası yok :işsiz:

İlla bir kıssadan örnek verecekseniz bari adamakıllı öğrenin, öyle benzetme yapin. Ayrıca Lütfen bu kadar arabesk olmayın.
+1000

Allahın verdiği akli kullanmayı nasip etsin Rabbim hepimize inşaAllah:deli:Kendinize bir meşgale bulun..Dünyada neler oluyor onlarla ilgilenin azıcık.Diğer kadın yerine koyun kendizi ve başınızı yastığa koyduğunuzda hala rahatsaniz bir psikoloğa gidin..

Konuyu tam olarak anlamadım, zaten anladigim hali ilede neresinden tutarsan elinde kaliyor.
Baskasi ile birlikte olan birisi ile gorusmek aşk falan degildir, aşk gibi kutsal bir duyguyu boyle karaktersizlikler ile kirletmeyin.
Oncesine donersek madem boyle aşıktınız neden ayrildiniz? İşi dolaysiyla demissiniz ama adam torbacımıydı tetikcimiydi pez**nkmiydi? Yani bu derece ne kotu meslegi vardida boylesine sevdiginizi iddia ederken ayrildiniz?
Aşk bu değil. Olmamalıda.

Adam evli miymiş ben anlamadım bişey ama bu gurursuzluk hakkında yorumuna kesinlikle katılıyorum En Büyük KK
Evli mi bilmiyorum ama evliyse daha çok tükensin soyları.
Sanırım daha evli değil, başkası var ama hayatında adamın.
Adamı işi için bırakmış o kadar çok seviyor ki! Ölecek kadar! Ama işi için bırak.
Sonra da ALLAH ı kat, Züleyha'yı kat, Yusuf' u kat.

Kirli işlerinize dini alet etmeyin.

Evli mi bilmiyorum ama evliyse daha çok tükensin soyları.
Sanırım daha evli değil, başkası var ama hayatında adamın.
Adamı işi için bırakmış o kadar çok seviyor ki! Ölecek kadar! Ama işi için bırak.
Sonra da ALLAH ı kat, Züleyha'yı kat, Yusuf' u kat.

Kirli işlerinize dini alet etmeyin.
Ben adamın annesine de anlam veremedim. Hem kendi elleriyle oğluna birini buluyor hem de kendi elleriyle oğlunun o kızı aldatmasına vesile oluyor. Allah akıl fikir versin insanlara

Ben adamın annesine de anlam veremedim. Hem kendi elleriyle oğluna birini buluyor hem de kendi elleriyle oğlunun o kızı aldatmasına vesile oluyor. Allah akıl fikir versin insanlara

Ben hiçbir şeye şaşırmıyorum artık maalesef muhabbet tellalığının her türü gerçekleşiyor maalesef!

Belki de kadını bıktırdı çenesiyle buna iyi bir ders vereceklerdir, geliniyle oğlu bir gidip aşağılayacaktır falan.

Umarım öyledir :-)

neden eski konuyu hortlatmak?

Bakın ben gidip 2 yıl öncesinin konusunu aratmadim.
Trend konular dediğimde 1. Sayfanın altında bu konu vardı. Trend konu diye yorum yazdım.
Ama senin msjindan sonra baktım evet 2016 konusu. Bu nasıl bir iş anlamadım hakikaten şaşkınım.

Back
X