Insallah canim. Bilgim olcusunde birseyler paylasmaya calisicam.Konunu merakla takipteyim canım benim.
Güzel paylaşımlar olsun inşallah
Merhaba, gercekten organik urunlere ulasma sansiniz var mi? Bir noktada direkt koyluden alinmis urunleri organik sansak da uretici kisi kimyasal kullanmis olabiliyor. Bu konuda supheniz yoksa ve Canan hocanin onerdigi sekilde bir diyet yapmak istiyorsaniz proteinden zengin ve diyet urunler, tam bugday, tam tahilli urunler de dahil iceriginde lectin olan gidalar tuketmemeniz gerekiyor. Ben vejeteryan oldugum icin Canan hocanin onerilerini gerceklestiremiyorum ama onun diyetinin ozeti et ve sakatattan bol karbonhidrattan fakir urunler. Sevgiler. :)Cicoretti katatay tarzı diyet tarifleriniz var Mo organik
Çok teşekkür ederimMerhaba, gercekten organik urunlere ulasma sansiniz var mi? Bir noktada direkt koyluden alinmis urunleri organik sansak da uretici kisi kimyasal kullanmis olabiliyor. Bu konuda supheniz yoksa ve Canan hocanin onerdigi sekilde bir diyet yapmak istiyorsaniz proteinden zengin ve diyet urunler, tam bugday, tam tahilli urunler de dahil iceriginde lectin olan gidalar tuketmemeniz gerekiyor. Ben vejeteryan oldugum icin Canan hocanin onerilerini gerceklestiremiyorum ama onun diyetinin ozeti et ve sakatattan bol karbonhidrattan fakir urunler. Sevgiler. :)
Rica ederim sevgiler.Çok teşekkür ederim
Emeğinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?