Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşamları evde hareketsiz ve monoton olmamak için kendime yeni bir etkinlik olsun istiyorum .Bir arkadaşımın önerisi ile zumba fitnes a başlamayı düşünüyorum.Daha önce giden var mı ? Katılan eden , sonuç ne oldu , yorumlarınızı merak ediyorum ...
Merhaba bende iş hayatı ev derken baktım kendimi salmışım. Geçen hafta mecidiyeköy'de dans kursu fitness merkezlerini ararken internette zumba fitness i gördüm baktım dünya çapında vücut sıkılaştırıcı ve zayıflatıcı bir yöntem hem de öyle yıllık üyelikler filan yok :) iki derste başlangıç deneme dersyimiş girdim. Valla çok eğlendim çıktığımda yorgun olurum uyurum dedim ama o da olmadı. gayet iyiydim yüksek lisans tezimi yazmama devam ettim eve gittiğimde. yoga academy binasında yapılıyor. Serkan hoca veriyor dersleri ortam çok iyi insanlar zaten çok tatlı. 782 kalori yakmışım bir ay da taş gibi bir vücudum olucak inanıyorum :) kaydımı yaptırdım bir de çok uygun fiyatlar yazsam mı yazmasam mı bilemedim. ayrıntılı bilgi için araştırdım buldum :) serkan ersöz ile dans markası ile gayet tatlı bir hoca ders vermekte. ayrıntı isterseniz mesaj atabilirsiniz. umarım orada görüşürüz.