zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    75

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada

Son düzenleme:
Eşinin konunu okumandan çekince duyuyorsan demek ki hala Ona karşı sevgin var.Zamanla düzelirsiniz gibime geliyor.İkinizde çekiniyorsunuz birbirinizden,karşı taraftan atak bekliyorsunuz gibi.

Eşinin konunu okumandan çekince duyuyorsan demek ki hala Ona karşı sevgin var.Zamanla düzelirsiniz gibime geliyor.İkinizde çekiniyorsunuz birbirinizden,karşı taraftan atak bekliyorsunuz gibi.
canım sadece o konuyu okumasını istemedim

aa ben kaçırmışım eşinizin açtığı konuyu..
ailenle aran tamamen bozuldu mu ?

artık madem aynı evde yaşamaya başladınız durumun gidişatına göre değerlendirme yapman gerekir.. hem bu süre içinde iş bakabilirsin geleceğe yatırım olarak gör bu zamanı ..

aynen iş ilanı kovalıyorum şuan evet canım tamamen koptuk ailemle

Konuları yarım biliyorum çok fazla konu açtığından günceli tam takip edemedim.
Ancak bir aldatma konusu vardı sanırım ki büyük lokma.
Ama madem bir şeylere sünger çekeceksin adam gibi çek. Kafanı resetle. Psikologları sevmem ama güzel laf etmiş aslında. Çocuğunun mutlu olması zaten dünyaya bedel.
Eşin aklını başına toplamadıysa ya da kısa zaman sonra yine dağıtacaksa mutlaka açık verecektir. Yok eğer akıllandıysa zaten devam edersiniz. Ama yapıcı olmak zorundasın şu noktada. Evde yoksa sürekli negatif bir elektrik hakim olur.

Son düzenleme:
Boşanmakta çok ta kararlı değilsin anladığım kadarıyla.
Eşin çok pişman belliki ona bi şans daha tanıyabilirsin ama bu süre zarfında sende yapıcı olman lazım tabi ki.
Böylelikle bi yuva daha kurtulmuş olur..

aynen iş ilanı kovalıyorum şuan evet canım tamamen koptuk ailemle

hayırlısı olsun .. ben içindeki öfkeyi çok iyi anlayabiliyorum ama bundan sonra kendini iyileştirmeye bak sıfırdan yeni bir hayata başlıyormuş gibi düşünerek at adımlarını..
zaten bir işe girersen kendine güveninde artar ..

Her konunnu takip ediyorum hepte sonuna kadar hak veriyorum peki artik yine ayni evde yasayan evli bi ciftsiniz hep iki yabanci gibi mi yasayacaksin ? Yani suan hersey cok taze diye mi ayri yatmak mesafeli olman filan yoksa hep boylemi giderse gitsin diyosun hep boyle devam edeceksen cok yipratici olur hani kisisel gorusum ya icin almiyosa affetmeyip tahammul bile edemedigin birini gormemek birlikte yasamamak mantikli olan ... ama yok suan sinirlisindir icinde az cok bisey vardir ona hatasini telafi etme sansi verirsin o zaman mantikli..

Aaa esin konu mu acti buraya..
Birlestiniz demek, ne diyelim inşallah eşin yola gelir, tedavi olur.. Yoksa çekilecek çile değil, ailen bosanmani istemiyordu dediklerine gelmissin

iyide kötüde bir tekpi vermiyorum bu arada aldatma olayı ortaya başka şekilde çıktı iş yerinden evli bir bayan msj atmış o da engellemiş kadını arayıp hesap sordum ya yanlışlıkla oldu fln dedi yanı eşimin suçu yokmuş o konuda kadının yavşaklığı

canım şu an herşey taze geliyor eşim çaba sarf ediyor ama bekliyorum aileminde rest çekmesi üzerine zaten tutunacak bir dalım kalmadı bu benımde eşiminde son şansı

aslında ilk başta çok kararlıydım ama kendi ailem beni sindirdi resmen

Bence siz de bu zamana kadar cabaladiniz. Bi çırpıda bitirmek istemiyorsunuz.ama tereddutleriniz var. Biri He dese kolunuzdan tutup göturse bitecek bu iş.
Şu cinsellik problemi sizin kaldirabilmenizle alakali. Kimi erkek başkasını hayal eder ama söylemez. Sizinki dile vuruyor. Kimisi küfür ediyor o esnada.
Ama söyle bi oturup düşünün. Evlilik en ufak bi şeyde pes etmek değil. Buradaki bir çok bayanın yaptığı gibi keskeye mahal bırakmayacak şekilde bir süre mücadele etmek,fedakarlık etmek vs.
Madem suan evdesiniz. Bir anda her şey duzelmez ama belki zamanla kapanma başlar, şayet eşinizden düzelme varsa.. hadi bu da onun hatasıydi.herkes hata yapar gibisinden düşünerek kendinize bir şans taniyabilirsiniz.
Olmuyorsa zaten keskeniz kalmayacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Boşanmak da bazen kesin çözüm olmamakla birlikte başka başka sorunların da başlangıcı olabilir. Muhtemel sorunları ortadan kaldıracak şekilde hareket etmeniz gerekebilir herseyin öncesinde.
Her iki türlü de mücadele demek bazen evlilik..
Kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz öyle olsun inşallah

Bence bir karar vermişsiniz artık acabaları silin atın kafanızdan. Önünüze bakın. Bir yola girmişsiniz artık elinizden ne geliyorsa yapın. Ama öncelikle kendinizi iyileştirin. Evliliğinize değil önce kendinize odaklanın. Siz iyi olduktan sonra herşey yoluna girer.
Evliliğiniz yürür mü bilemem ama ileride tekrar şans verseydim ne olurdu diye düşünmezsiniz en azından.

O zaman bir aldatma konunuz yok sizin? Bu noktaya nasıl geldiniz diye merak etsem de bir de bana laf anlatıp eski defterleri karıştırmayacağım ama madem bir karar aldın. Çaba göster. Belki gerçekten işe yarayacak. Neden ayrı yatıyorsunuz mesela? Çocuklar bizden daha iyi anlıyor her şeyi emin ol, bir sorun varsa hissediyorlar. O yüzden şu an bir filmin bitmesi gibi elinin tersiyle it her şeyi.

çocuğun uykusu bile düzene girdi ya
evet aldatma konusu yok sadece işte whatsapptan engellediği kişinin msj atması sorun olmuş oda ebgellemiş ben kavga ederim diyede söylememiş kızın öyle olduğunu başka birinden de öğrendim

Oha konuyu gorunce direk altina veganin kocasimisin demistim
Erdim mi ne
Sen bu adama epey kinlendindin
En iyi sen tanirsin kendini
Yapabilecek misin bilemiyorum
Son sansi oldugunu idrak ettiyse ona gore ayagini denk alir ..
Ama senin icin sogur mu bilmem

Yasanan onca seyden sonra kimse sizden hemen, iyimser olmanizi beklemez. Sizde olamazsiniz zaten. Bu cok zor bir surec. Bazi seyleri unutmak, sineye cekmek cok zor ve zaman alan birseydir. Hemen oyle canim cicim olunmuyor malesef. Ama inatci ya da kindar da olmayin derim ben. Madem ki denemeye karar verdiniz, bu surecte biraz gozlemleyici olun. Kendinize biraz zaman taniyin. En iyisi de bu surecte nötr olmaktir bence. Zaman size secmeniz gereken yolu gosterecektir. Ya yeniden sevginiz galip gelir, ya da acilariniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…