canım sadece o konuyu okumasını istemedimEşinin konunu okumandan çekince duyuyorsan demek ki hala Ona karşı sevgin var.Zamanla düzelirsiniz gibime geliyor.İkinizde çekiniyorsunuz birbirinizden,karşı taraftan atak bekliyorsunuz gibi.
aynen iş ilanı kovalıyorum şuan evet canım tamamen koptuk ailemleaa ben kaçırmışım eşinizin açtığı konuyu..
ailenle aran tamamen bozuldu mu ?
artık madem aynı evde yaşamaya başladınız durumun gidişatına göre değerlendirme yapman gerekir.. hem bu süre içinde iş bakabilirsin geleceğe yatırım olarak gör bu zamanı ..
Konuları yarım biliyorum çok fazla konu açtığından günceli tam takip edemedim.merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
aynen iş ilanı kovalıyorum şuan evet canım tamamen koptuk ailemle
iyide kötüde bir tekpi vermiyorum bu arada aldatma olayı ortaya başka şekilde çıktı iş yerinden evli bir bayan msj atmış o da engellemiş kadını arayıp hesap sordum ya yanlışlıkla oldu fln dedi yanı eşimin suçu yokmuş o konuda kadının yavşaklığıKonuları yarım biliyorum çok fazla konu açtığından güneli tam takip edemedim.
Ancak bir aldatma konusu vardı sanırım ki büyük lokma.
Ama madem bir şeylere sünger çekeceksin adam gibi çek. Kafanı resetle. Psikologları sevmem ama güzel laf etmiş aslında. Çocuğunun mutlu olması zaten dünyaya bedel.
Eşin aklını başına toplamadıysa ya da kısa zaman sonra yine dağıtacaksa mutlaka açık verecektir. Yok eğer akıllandıysa zaten devam edersiniz. Ama yapıcı olmak zorundasın şu noktada. Evde yoksa sürekli negatif bir elektrik hakim olur.
canım şu an herşey taze geliyor eşim çaba sarf ediyor ama bekliyorum aileminde rest çekmesi üzerine zaten tutunacak bir dalım kalmadı bu benımde eşiminde son şansıHer konunnu takip ediyorum hepte sonuna kadar hak veriyorum peki artik yine ayni evde yasayan evli bi ciftsiniz hep iki yabanci gibi mi yasayacaksin ? Yani suan hersey cok taze diye mi ayri yatmak mesafeli olman filan yoksa hep boylemi giderse gitsin diyosun hep boyle devam edeceksen cok yipratici olur hani kisisel gorusum ya icin almiyosa affetmeyip tahammul bile edemedigin birini gormemek birlikte yasamamak mantikli olan ... ama yok suan sinirlisindir icinde az cok bisey vardir ona hatasini telafi etme sansi verirsin o zaman mantikli..
aslında ilk başta çok kararlıydım ama kendi ailem beni sindirdi resmenBoşanmakta çok ta kararlı değilsin anladığım kadarıyla.
Eşin çok pişman belliki ona bi şans daha tanıyabilirsin ama bu süre zarfında sende yapıcı olman lazım tabi ki.
Böylelikle bi yuva daha kurtulmuş olur..
O zaman bir aldatma konunuz yok sizin? Bu noktaya nasıl geldiniz diye merak etsem de bir de bana laf anlatıp eski defterleri karıştırmayacağım ama madem bir karar aldın. Çaba göster. Belki gerçekten işe yarayacak. Neden ayrı yatıyorsunuz mesela? Çocuklar bizden daha iyi anlıyor her şeyi emin ol, bir sorun varsa hissediyorlar. O yüzden şu an bir filmin bitmesi gibi elinin tersiyle it her şeyi.iyide kötüde bir tekpi vermiyorum bu arada aldatma olayı ortaya başka şekilde çıktı iş yerinden evli bir bayan msj atmış o da engellemiş kadını arayıp hesap sordum ya yanlışlıkla oldu fln dedi yanı eşimin suçu yokmuş o konuda kadının yavşaklığı
çocuğun uykusu bile düzene girdi yaO zaman bir aldatma konunuz yok sizin? Bu noktaya nasıl geldiniz diye merak etsem de bir de bana laf anlatıp eski defterleri karıştırmayacağım ama madem bir karar aldın. Çaba göster. Belki gerçekten işe yarayacak. Neden ayrı yatıyorsunuz mesela? Çocuklar bizden daha iyi anlıyor her şeyi emin ol, bir sorun varsa hissediyorlar. O yüzden şu an bir filmin bitmesi gibi elinin tersiyle it her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?