ya o zmana neden bu kadar abarttın? demeden edemeyeceğim.çocuğun uykusu bile düzene girdi ya
evet aldatma konusu yok sadece işte whatsapptan engellediği kişinin msj atması sorun olmuş oda ebgellemiş ben kavga ederim diyede söylememiş kızın öyle olduğunu başka birinden de öğrendim
çok çok çok güvendim çok sevdim herşeyın en fazlasını yaşadım ona çünkü ailemde olmayan herşey vardı onda ve bu kadar kıymetli biri hata yaptığı zaman insanın içi yanıyor sevmediğim değersiz biri yapsa bunları zaten çokta pırt der geçerdimya o zmana neden bu kadar abarttın? demeden edemeyeceğim.
çok çok çok güvendim çok sevdim herşeyın en fazlasını yaşadım ona çünkü ailemde olmayan herşey vardı onda ve bu kadar kıymetli biri hata yaptığı zaman insanın içi yanıyor sevmediğim değersiz biri yapsa bunları zaten çokta pırt der geçerdim
sizinde canınızı en sevdikleriniz yakmıştır
Oha konuyu gorunce direk altina veganin kocasimisin demistim
Erdim mi ne
Sen bu adama epey kinlendindin
En iyi sen tanirsin kendini
Yapabilecek misin bilemiyorum
Son sansi oldugunu idrak ettiyse ona gore ayagini denk alir ..
Ama senin icin sogur mu bilmem
benım azıcık tutunacak dalım olsa zaten konu bu kadar uzamazdı ailem rest çekti oğlum var okuyorum iş arıyorum ve şu durumda boşanamamam sence çok mu anormal affettim yazmadım ben onu affettim demem için şu yaşadıklarımı unutmam gerek belkide ömür boyu içimde kalacak bir yara detay verdim bir önceki konumdaMadem affedecektiniz niye olayları abarttiniz
kusura bakmayın ama siz de iyi genismissiniz
başka da diyecek bir şey bulamıyorum
Hangi konuydu ??
Vegacım bu durumlar seni çok yıprattı be sen çok değer vermiştin, herşeyi unutup yeniden başlamaya gücün var mı?
Yada bu yıpranmış psikolojiyle bide boşanma evresine mi gireceksin? Senin için çok zor bir karar ama bencenyenşden deneyip iyileşmeye çalışmalısın eşinde çok pişman olmuş, Seni kazanmak için bişeyler yapıyorsa sende bi adım at, geçmişi unutmaya çalış...
önemli değil kötü niyetli olmadığınızı biliyorumUNuttum koNuyu ama soyle bi goz gezdirince sen veganin kocasi misin demistim
Ozur diliyordun vegadan
Madem affedecektiniz niye olayları abarttiniz
kusura bakmayın ama siz de iyi genismissiniz
başka da diyecek bir şey bulamıyorum
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
canım arıyorum bulamadım konuya yorum yapan arkadaşlar bulabilirmi acabaNe?? Ne zaman acti kocan konu?
Benim biseyden haberim yok.
Geri bulabilirmiyizki o actigi konuyu?
Ve ne densiz bi davranis ya kim nasil verdi senin adini?
Vegacim bence en iyisini yaptin kocani eve almakla. Zaten bastan beri dusuncem ayni psikologunda dusundugu gibiydi.
Bosanmak istiyosan bosanirsin istedgin zaman. Ilerde " keske" dememek icin denemis olursun yine son kez.
Insallah hakkinda hayirlisi olur kuzum.
önemli değil kötü niyetli olmadığınızı biliyorum
canım zaten resmen kaçtım o evden sırf o evden uzak kalayım diye evlendimBaba rest cekiyor
Yok arkadasin olmayacak
Yok evden cikamazsin
Ayri evde oturamazsin zart zurt
Isi yok
Okul devam ediyor
Bosanamiyor
Ben hak veriyorum aslinda
Keske evlenen her kizin bir isi olsa
Keske
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
canım arıyorum bulamadım konuya yorum yapan arkadaşlar bulabilirmi acaba
canım arıyorum bulamadım konuya yorum yapan arkadaşlar bulabilirmi acaba
konuştum aptallık ettim diyor senden hiç bir şey beklemıyorum yemeği ben yaparım diyor bana hizmet etme içinden gelmedikçe fln diyor o gun uyandım ki sabah 6 kalkmış ütü yapmış not yazmış sen yorulma diyeKonusma firsati buldunuz mu
Sadece ozur mu diliyor
Bana kalirsa surekli bu konuyu konusmayin
O zaman ayni evde kalmak ikinize de eziyet olacak
Kadinlar unutmaz biliyoruz unutmus gibi yapar
Ayni suda iki kez yikanilmaz
Ama en azindan denedim dersin
Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?