benım azıcık tutunacak dalım olsa zaten konu bu kadar uzamazdı ailem rest çekti oğlum var okuyorum iş arıyorum ve şu durumda boşanamamam sence çok mu anormal affettim yazmadım ben onu affettim demem için şu yaşadıklarımı unutmam gerek belkide ömür boyu içimde kalacak bir yara detay verdim bir önceki konumda
babamın nasıl olduğunu falan keşke boşanmak benim için çıkış yolu olsa boşanıp oh be diyeceğimi bilsem
canım zaten resmen kaçtım o evden sırf o evden uzak kalayım diye evlendim
konuştum aptallık ettim diyor senden hiç bir şey beklemıyorum yemeği ben yaparım diyor bana hizmet etme içinden gelmedikçe fln diyor o gun uyandım ki sabah 6 kalkmış ütü yapmış not yazmış sen yorulma diye
Baba rest cekiyor
Yok arkadasin olmayacak
Yok evden cikamazsin
Ayri evde oturamazsin zart zurt
Isi yok
Okul devam ediyor
Bosanamiyor
Ben hak veriyorum aslinda
Keske evlenen her kizin bir isi olsa
Keske
canım sadece o konuyu okumasını istemedim
daha iyi şartlarda oğlumu büyütmek varken sizce kadın sığınma evine gitmek ne kadar mantıklı ? bebeğiniz varmıeve almak affetmektir eve almak tamam normal evliliği mize dönelim ben her şeyi sindirdim demektir bana göre
bence isteyen ne durumda olursa olsun boşanırdi ben buna inanıyorum
üniversite okurken bir vakıfta bazı nedenlerle ailelerinden ayrılmış çocuklara ders veriyordum orada çok kadın tanıdım sizin durumuzdan daha kötüydü durumları ama kendilerini saygilarini yitirip adama köle olmayı secmemislerdi
acımasız olabilirim ama ben böyle düşünüyorum
bence isteyen ugrasan çabalayan bosanirdi
ben buna inanıyorum
düşüncemi de bu koşullar değiştirmez
bulamıyorum ki canım ya hata veriyorHangi Özür konusu Vega çok merak ettim bende okumak istiyorum. Bir erkeğin pismanligini link at bana vegaa :)
aynen öyle annem babam sahip çıkmadı ki bana el adamı yanlış yapmasın ama işte benım büyüdüğüm gibi bir ortamda bebeğimin büyümesini istemiyorumOrasi oyle tabi
Ama herkes ayni kudrette ,ayni gucte,ayni kararlilikta olamiyor ki
Simdi de madem bosayamadim
Zirildanma otur kicinin ustune diyemeyiz oyle degil mi
Anne baba kendi cocuguNa bunu reva gorebiliyor
Otur cek diyebiliyor
Boyle bi dunya iste
bulamıyorum ki canım ya hata veriyor
daha iyi şartlarda oğlumu büyütmek varken sizce kadın sığınma evine gitmek ne kadar mantıklı ? bebeğiniz varmı
kaçtım derken kaçarak evlenmedim o an en makul yol evlenmekti çünkü ha severek evlendim ama işte hayaller vs. hayatlarAyni halti bende yedim
Sonuc belli
emin olun bu kadarı almak boşanma kararından daha ağır geldi bana işime gücüme okuluma bakacağim en azından oğlan kreşlik olur işim olur alır başımı giderimkadın sığınma evine gidin gibi bir cümle gördünüz mü yazımda
hepsinin de kendi evi kendi kurdukları bir işi vardı hepsini de Boşandıktan sonra yapmislardi tek başlarına
çocuğun sapık ve dolandirici bir babayla para içinde büyümesi mi yoksa kendine güvenen bir anneyle büyümesi mi
ben sizinle tartışmak istemiyorum amacım o değil sadece yaptığıniz benim dogrularimla uyusmuyor o kadar
Aileyle niye kopuluyor kiaynen iş ilanı kovalıyorum şuan evet canım tamamen koptuk ailemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?