zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    75

eve almak affetmektir eve almak tamam normal evliliği mize dönelim ben her şeyi sindirdim demektir bana göre
bence isteyen ne durumda olursa olsun boşanırdi ben buna inanıyorum
üniversite okurken bir vakıfta bazı nedenlerle ailelerinden ayrılmış çocuklara ders veriyordum orada çok kadın tanıdım sizin durumuzdan daha kötüydü durumları ama kendilerini saygilarini yitirip adama köle olmayı secmemislerdi
acımasız olabilirim ama ben böyle düşünüyorum

Keske onlari sen yapsaydin da o adam olsaydi

Baba rest cekiyor
Yok arkadasin olmayacak
Yok evden cikamazsin
Ayri evde oturamazsin zart zurt
Isi yok
Okul devam ediyor
Bosanamiyor
Ben hak veriyorum aslinda
Keske evlenen her kizin bir isi olsa
Keske

bence isteyen ugrasan çabalayan bosanirdi
ben buna inanıyorum
düşüncemi de bu koşullar değiştirmez

canım sadece o konuyu okumasını istemedim

Hangi Özür konusu Vega çok merak ettim bende okumak istiyorum. Bir erkeğin pismanligini link at bana vegaa :)

daha iyi şartlarda oğlumu büyütmek varken sizce kadın sığınma evine gitmek ne kadar mantıklı ? bebeğiniz varmı

bence isteyen ugrasan çabalayan bosanirdi
ben buna inanıyorum
düşüncemi de bu koşullar değiştirmez

Orasi oyle tabi
Ama herkes ayni kudrette ,ayni gucte,ayni kararlilikta olamiyor ki
Simdi de madem bosayamadim
Zirildanma otur kicinin ustune diyemeyiz oyle degil mi
Anne baba kendi cocuguNa bunu reva gorebiliyor
Otur cek diyebiliyor
Boyle bi dunya iste

aynen öyle annem babam sahip çıkmadı ki bana el adamı yanlış yapmasın ama işte benım büyüdüğüm gibi bir ortamda bebeğimin büyümesini istemiyorum

daha iyi şartlarda oğlumu büyütmek varken sizce kadın sığınma evine gitmek ne kadar mantıklı ? bebeğiniz varmı

kadın sığınma evine gidin gibi bir cümle gördünüz mü yazımda
hepsinin de kendi evi kendi kurdukları bir işi vardı hepsini de Boşandıktan sonra yapmislardi tek başlarına

çocuğun sapık ve dolandirici bir babayla para içinde büyümesi mi yoksa kendine güvenen bir anneyle büyümesi mi
ben sizinle tartışmak istemiyorum amacım o değil sadece yaptığıniz benim dogrularimla uyusmuyor o kadar

emin olun bu kadarı almak boşanma kararından daha ağır geldi bana işime gücüme okuluma bakacağim en azından oğlan kreşlik olur işim olur alır başımı giderim

Konularini hatirliyorum
Zor gercekten
Ama unutamayacaksan affetme
Affettiysen unut bence olanlari
Yoksa yani evde uzun sure deliye donersin

zamana bırak herşey olacağına varıyor günü geldiğinde,gözlemle bakalım belkide herşey eskisinden daha güzel olur.

Bu arada keşke cinsellik konusu yerine
Baba evine dönemem, babam küfürlü konuşur şu bu diye babanı kötülediğin yeri silseydin daha iyiydi

sizce nasıl davranmalıyım?
  1. aileyi kurtarmaya yönelik , iyimser
  2. olumsuz , kindar
Sen kararını vermişsin bence
1 diyosun

Seni kırsa, özür dileyince affedilir
Ama adam seni kırmıyor ki benim isteğim zihniyetim bu diyor
Sende diyosun ki kindar mı olayım aileyi kurtarmaya yönelik iyimser mi olayım
Sen iyimser olunca düzelecek bi durum olsa, iyimser ol derim
Ama sen ağzınla kuş ta tutsan, adam böyle, barışınca da yine aynı talepleri saçmalıkları olacak
Miden alırsa barış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…