Zuzu ile keyf-i alem

kız peri yerim ben seni kız kötğ olursam gidicem dr haplarımı içiyorum zaten

aslı daha neleri bilmiyosun biz meloşla bilgilendirelim seni:)))))))))))))))))))))))

aslı valla ilk gece yaşamadım ama bildiğim şeyleri anlatırım:))))))))))))))))))))))))))))))))

peri ne öğrenmek istiyosun kuzum

aslı ilk gece yaşamadım ama şunu söyleyebilirim korkulucak biey yok ya insanlar neden korkarlarki anlamam yaaa sevişmeden:)))))))))))))))))))))))))

ya valla ilk geceden soracağım şu yaşamış birine bilmiyorumkismilecanım ya hakketen insanların dediği gibi çok acıyo mu ???

ya bırak peri ya acıma acıma ala ala ulen adet ağrısı daha acılı değilmi.....sen sevdiğin insanla sevişme anını düşün:))))))))))))))) gerisi geliyo karşı tarafta anlayışlı ve sakin olması lazım :) ama sevişme kadar güzel bir şey varmı yaaa:)))))))))))) hemen evlenmek istiyorum:))))))))))))

ya bırak peri ya acıma acıma ala ala ulen adet ağrısı daha acılı değilmi.....sen sevdiğin insanla sevişme anını düşün:))))))))))))))) gerisi geliyo karşı tarafta anlayışlı ve sakin olması lazım :) ama sevişme kadar güzel bir şey varmı yaaa:)))))))))))) hemen evlenmek istiyorum:))))))))))))

ya valla öyle dün çektiğim ağrı neydi ya maffetti ama diğer türlü en azından bi zevk var yaa offf hemen evlenesim geldiii :))))))))))

ha şöyle bunları düşün millet tutturmuş bir acı acı korkuyorum falan ulen neyinden korkucan sevdiğin adam seni sevip okşucak:)))))))))))))))))))

valla zuzucumm bunları tam düğün öncesi tekrar bi hatırlatırsın sen bana :))))))) valla adamın kollarına atlayasım geldiiii :)))))))

karşındaki insan hayvan değilse yani anlayışlı ise korkulacak birşey yok.
millet çok abartıyor inanmayın. kendini rahat bırakacaksın hepsi bu!

tamam peri hatırlatırım sana ben:)))))))))))) evlen evlen korkulucak bişey yok herşey erkekde bitiyo

meloş aldır birine ya kaç gündür canın çekiyo seninle birlikte benimde burda canım çekiyo heeee

Back
X