Zuzu ile keyf-i alem

mavicim kapısını görmedim ben. bazıları kapısız oluyor öyle sandım.
of kızlar banada bir akıl verin.
kaynanam bebek odasını almazsa, benim mobilya takımı alma şansım yok.
beşik alsam yani sepet uzun süre kullanamıyorlar.
ya tek beşik alacağım. büyüyebilen özelliği olacak. ama yatak odama sığma imkanı yok.
park yatak alırsam 3 yaşına kadar kullanıyorlar.
birde kullanışlı birşey olsun istiyorum.
gıcık kaynanam mobilyalarını alsa bende beşik yada park yatak alırım ilk etapta yatak odamızda olur.

mavicim başkasının kullanılmış şeyini istemem ben.
hep vermeye kalktılar istemedim. kayınvalde ile görüşmüyorum ben.
eşime evlenirken hiçbirşey yapmadılar, eşim torunlarına yaptıracağım diyor.

meloş canım yine bak eski konular konuşmuştuk bunu daha önce takılmaaaaa bu konulara

hım canım sizin mevzular biraz derinmiş canım almazlarsa almasınlar ya artık sende idare edcenn sıkma canını hamile hamile bunları takam kafana sanki biz çocuk odasında büyüdükk o sağlıkla dünyaya gelsinde herşey olur tatlım

ulen pando bende tam sana özelden msj atıyodum çabuk buraya gel diye anacım niye adepte olamıyon ol bakem çabuk döferim heee:))))))))) bu arada kalpli yazılarına bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

ulen pando bende tam sana özelden msj atıyodum çabuk buraya gel diye anacım niye adepte olamıyon ol bakem çabuk döferim heee:))))))))) bu arada kalpli yazılarına bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

ulan özlemişim be.sen böle konuşunca anladım bak =))
melodi hemen msj attı zaten senden önce.
ya ben bu kalplileri 7916 mı ne ticker diye bi site var orda yaptım. araştırayım sana link atayım. ordan istediğin gibi tarihi falan ayarla yap yerimseniben

heee özlersin tabi:))))))))) pis bi daha burayı boşlamıcan yolarım seni kız atacaktım sana msj ama site öle ağırki atamadım...kız atsana şu linki bakem bu kalperi ve gelinle damatı istiyorum çok hoşuma gitti

ne olsun be pando hep aynı tatile gittim geldim sevgilimden ayrıldım ama hala kavga ediyoruz biraz önce msj atmış kötü günleri bırakalım hadi unutalım kavga ettiğimiz günleri falan yazmış:)

zuzu ve mavicim haklısınız ama napim. insan üzülüyor elinde olmadan.
sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil aslında.
pandoşum özlettin kendini valla. tatilden döneli 10 gün oldu.
bizede takıl.
ay şu normal doğum kafamı karıştırdı.
ben bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum.
ama gece sancım gelirse gittiğim hastanede nöbetçi dr. sezeryana alıyormuş.
nöbetçi olan kendi doktorun değilse.
bu hiç hoşuma gitmedi. ben niye doktorun keyfi için sezeryan olayım.
eğer doktorumda bu şekilde konuşursa gece için başka hastane araştıracağım

kesinlikle başka dr araştır melodi işini şansa bırakma canım normal doğum en sağlıklısı ama kendi dr neyi önerirse hangisi senin için daha iyi olucaksa ol olsun canım

heee özlersin tabi:))))))))) pis bi daha burayı boşlamıcan yolarım seni kız atacaktım sana msj ama site öle ağırki atamadım...kız atsana şu linki bakem bu kalperi ve gelinle damatı istiyorum çok hoşuma gitti

Kıskanç zuzuuuuu..Çok üzgünüm çoook
Üst te link attım bak canım..
ben bu kırmızıları yapalı 1 hafta oluyo dur bakim sitede neresinde acaba :uhm:
site cidden çok ağır bugün.
çalışma var yine galiba.
boşlamam artık temem ;) yerimseniben

benimde tatilim bitti işe başladım geçen hafta. işler yoğunlaşmaya başlar yakında.

beşiğin yatak odama sığma imkanı yok canım. yan odama sığar ancak orayı çocuk odası düşünüyorum.
bakalım ne olacak. en nefret ettiğim şey belirsizlik.

heee kıskancım işte pando hele bi boşla bak meloşla ben ne yapıyoruz sana:))))))))

Back
X