merhaba kızlar.
bende diyetteyim85 kiloyla başladım ama bi tartılıyorum 81 kiloyum,bi tartılıyorum 83 kiloyum hani dersaneye falan gidiyorum orda da yemiyorum olduğunca yememeye çalışıyorum.
inanın moralim bozuluyor.
bende diyetime ek olarak : yemeklerden sonra ELMA SİRKESİ+BAL+SU karışımından içiyordum o süre zarfında zayıfladığımı hissetmiştim ama malum dersanede yemek yiyoruz ve sirkeyi yanıma almadığım için yapamadım.
ve YEŞİL ÇAY,5'İ Bİ YERDE ÇAY İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.
ama dedim ya 2,3 gndür askıya alındı :/
Evet benim doktorumda aynısını söylüyo ama bir türlü akşam 8 den önce yiyemiyorum hep bişey oluyo ama kendime söz veriyorum hande buğün artık akşam yemegimi 6 yicem.Vazgeçmicem canım arada bana destek olursan çok sevinirim kib:)diyetisyenlerin söylediğine göre 6 gibi yenmeli cnm ama geç yatılıyosa 7 de uygun diyolar
ne kadar geç yenirse vücut depoluyo ve yakamıyo
ayrıca başarılar ve azim diliyorum cnm nolursa olsun baş koyduğun yoldan vazgeçme
sevgiler
canım benim diyetisyen akşam yemeği için 6 diyor akşam ki ara öğün 8 diyor zaten 8 den sonra yenilen herşey depo ediliyormuş
merhaba ünzilecim.sen kararını vermiş ve ilk adımını atmışsın.bundan sonra da hedeflediğin yolda unutma ki bizde senin manevi destekçiniz,kilolarımız kaderimiz değil ve bu azimle devam edersen fıstık gibi olursun canım.hepimize kolay gelsinvereliniortak
kepek ekmeklerini bence yavas yavas azaltmaya basla canımcım ama listen güzel hayır kaçırmamışsın ama biraz geç yemişsin oda bigünlük ama bidaha olmasın!! :mymeka:
slm kızlar
dün kontrol vardı 111 düştüm çok mutluyum bu arada yarın yazmaya devam edicem kendinize ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?