Takma o kadar, ne kadar gözünde büyütürsen kendine güvenin azalır. Bu diyete başlama iradesini sen gösterdin öyleyse hatanı da telafi edebilirsin.Tartı senden korksun .Ben de 26.07.2010'da diyete başladım.Sadece öğünlerimi küçülttüm ve 3+3 öğüne özenle olmasa da uymaya çalışıyorum.02.08.2010'da 3,5 kilo vermiştim.86'dan 82,500'e,artık kim tutar beni.İyi haberlerini bekliyorum.benden sana tam destek,tam güven.
Merhaba,moralin düzelmiş,sevindim.Ben ayın 9'unda 80,900 olmuştum yalnız Ramazan planlarımı bozacak gibi. Diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum.Hoşça bak zatına
Merhaba,moralin düzelmiş,sevindim.Ben ayın 9'unda 80,900 olmuştum yalnız Ramazan planlarımı bozacak gibi. Diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum.Hoşça bak zatına
unzile bence bi ticker yap kendine , baskalarininkini gordukce hirslanirsin , bide tartilma gunu belirledin mi kendine , ne kadar sIklikda tartilmayi dusunuyorsun , ben sahsen persembe basladim her persembe karneme not ediorum , her cuma da tickerimi degistiriyorum . kolay gelsin arkadasim basarilar dilerim