Hamilelikten kalan kilolar sizin de mi canınızı sıkıyor? Emzirirken diyet nasıl yapılır?makalemizde sizler için 1500 kalorilik bir diyet yayınladık.
Emziren anneler için diyet ile haftada 2 kilo verebilirsiniz. Anne olmak, annelik duygusunu tatmak yaradanın insana bir lütfudur. Bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hamilelikte çektiğimiz tüm sıkıntıları, doğum da yaşadığımız acıları bir anda unuturuz, fakat unutmadığımız bir şey kalır ki o da hamilelikte aldığımız kilolar, çoğumuz bunu dert ediniriz. Asla üzülmeyin! Emzirirken kilo vermek ister misiniz? emzirirken diyet yapmanız gayet mümkün sizin için hazırladığımız listeye uyarak kısa sürede kilo verebilirsiniz, fakat diyeti uygulamadan doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz. Emziren anne olarak günde en az 1500 kalorilik bir diyet uygulayabilirsiniz, diyet yaparken 2-2,5 litre su içmelisiniz, yürüyüş yaparak da diyetinizi destekleyebilirsiniz, bebeğinizi emzirmeniz size günlük 300-500 kalori yaktıracağından, ayrıca kendinizi paralamanıza, şok diyetler yapmanıza asla gerek yok.

Kahvaltı
1 kase kahvaltı gevreği
Yarım kase taze çilek
1 bardak yağsız süt

Ara Öğün
1 adet şeftali
50 gram çikolata

emziren_anne_diyeti (2)

Öğlen Yemeği
1 kase tavuk suyu çorbası
1 kase salata ( domates, salatadan oluşan)
1 kase yoğurt

Ara Öğün
1 kase yağsız lor peyniri
1 elma
3 bardak patlamış yağsız mısır

İlgili Konular

Hamilelik Sonrası Diyet Listesi Tıklayınız

Hamilelik Kiloları Nasıl Verilir? Tıklayınız

Hamilelik Sonrası Kilo Verme Yolları Tıklayınız

emziren anne diyeti

emziren anne diyeti

Akşam Yemeği
100 gram ızgara balık
Yarım bardak buharda pişmiş brokoli
Yarım kase patates
1 bardak süt

Ara Öğün
Vanilyalı puding
Yarım su bardağı yaban mersini veya çilek

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.