Kolay bir şekilde fit bir görünüme kavuşmak istiyorsanız, aloe vera diyeti ile 3 günde 3 kilo verebilirsiniz. Aloe vera sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenler için ideal bir bitkidir. Dahası bu bitki kan ve dolaşım sistemini düzenler, bağışıklığı güçlendirir ve bedenden toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Malzemeler
1 adet limonun suyu
8 yaprak aloe vera bitkisi (yani toplam 500 ml sıvı çıkacak şekilde aloe vera bitkisi)
1 avuç kuru erik
1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı
Aloe vera jelin yapraklarını uzunlamasına kesip, içindeki jeli çıkarın.
Kuru erik, aloe vera jel, limon suyu tüm bu malzemeleri blenderdan geçirip, pürüzsüz bir sıvı elde edin.
En son içine bal katıp karıştırın.

1. Gün
Kahvaltı ve akşam yemeği için, yalnızca salata, havuç, pancar ve narenciye gibi meyve-sebze suları ve çeşitli çayları içebilirsiniz. Akşamleyin ise hazırladığınız aloe vera karışımından üç yemek kaşığı içmelisiniz.

2.Gün
Öğle yemeği ve akşam yatmadan önce üç yemek kaşığı aloe vera karışımından içilecek. Gün boyunca sadece taze salata yiyebilirsiniz.

3.Gün
Kahvaltı ve öğle yemeği için sebze yemeği yiyin. Akşamleyin ise hazırladığınız aloe vera karışımından üç yemek kaşığı içmelisiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabiliraloe_vera_3_gunde_3_kilo_1